בוקר טוב
B Barvazoom New member 3/8/06 #4 אני צריכה עידוד/עזרה... לא יכולה ולא רוצה למסור יותר מדי פרטים אבל אני אשמח לשיטות שיש לכם להחליט החלטות. כמו למשל להטיל 5 מטבעות ולעשות ממוצע של עץ או פלי.. יש לי החלטה לעשות ואני לא רוצה לבצע אותה בצורה מושכלת, אז אני ממתינה לשיטות מעניינות. תודה מראש,
אני צריכה עידוד/עזרה... לא יכולה ולא רוצה למסור יותר מדי פרטים אבל אני אשמח לשיטות שיש לכם להחליט החלטות. כמו למשל להטיל 5 מטבעות ולעשות ממוצע של עץ או פלי.. יש לי החלטה לעשות ואני לא רוצה לבצע אותה בצורה מושכלת, אז אני ממתינה לשיטות מעניינות. תודה מראש,
מ משיייי New member 3/8/06 #5 זה בקשר למה שדיברנו אתמול אם כן בואי למסן אם לא תני קצת כיוון שנדע איך לעודד את לא חייבת לספר הכל אבל רק כיוון
זה בקשר למה שדיברנו אתמול אם כן בואי למסן אם לא תני קצת כיוון שנדע איך לעודד את לא חייבת לספר הכל אבל רק כיוון
ק קושקושית מתולתלת New member 3/8/06 #18 נו מה אני יעשה יום חמישי, לקרצף את הבית... לעזור בקניות וסוף סוף לסדר את הארונות בגדים הם נראים כמו הצרות שלי!!!!! עכשיו קצת יותר טוב
נו מה אני יעשה יום חמישי, לקרצף את הבית... לעזור בקניות וסוף סוף לסדר את הארונות בגדים הם נראים כמו הצרות שלי!!!!! עכשיו קצת יותר טוב
ק קושקושית מתולתלת New member 4/8/06 #20 כל יום אני מסדרת שיראה נקי חמישי זה הנקיון היסודי ושישי זה הבישולים <נשמע כאילו אני סובלת? לא ממש ממש לא!!!>
כל יום אני מסדרת שיראה נקי חמישי זה הנקיון היסודי ושישי זה הבישולים <נשמע כאילו אני סובלת? לא ממש ממש לא!!!>
B Barvazoom New member 3/8/06 #6 לא, די, מרוב עיצות אני טובעת... ../images/Emo3.gif מזל שלא חיכיתי לעיצות שלכם על איך להחליט החלטות בצורה משעשעת... עכשיו אני כן מחכה דווקא לתשובות שלכם!
לא, די, מרוב עיצות אני טובעת... ../images/Emo3.gif מזל שלא חיכיתי לעיצות שלכם על איך להחליט החלטות בצורה משעשעת... עכשיו אני כן מחכה דווקא לתשובות שלכם!
R Red Nose Shnorkel New member 3/8/06 #9 יש לי רעיון נעשה סקר.. כן או לא, מבלי לדעת מה השאלה. אני אומר כן!
B Barvazoom New member 3/8/06 #10 יאלה הרמתי את הכפפה! צודק! מי שבעד שישים מי שנגד שישים ותודה לשנורקל אדום האף!