בוקר טוב

myfirst1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה סופשבוע שקט ורגוע ועם מינימום לחות ובלי יתושים!! שבת שלום
מי שנוסע לטייל בשבת באיזה נחל/ואדי/בריכת מים טבעית שעדיין לא הפכה למסחרית, שיכתוב רשמים, אם אני לא יכולה לנסוע לפחות אגנוב "טרמפ" על סיפורים של אחרים...

נועם@בת

New member
שבת שלום לכולנו

השבוע שלנו עבר מהר. התחלנו את השבוע עם מדוזה מני#@#$ שצרבה לניצן את הרגל, אחרי עשר דקות של יבבות היא עברה לסדר היום. המשכנו עם חניכיים שמציקים בלילות. אבל חוץ מזה מצב הרוח של של כולנו מצוין. "מחפשת מידע בנושא" באה לבקר אותנו יחד עם הבת המתוקה שלה וזה היה נחמד מאוד. יפה שעיני לראות איך ידידות וירטואלית קורמת עור וגידים ובשר ומילים. שתהיה לכולנו שבת שקטה ושבוע יפה במיוחד
. נועם

נועם@בת

New member
אצלי זה לוקח כמה דקות להשלים את

הפער בין מה שימיינתי לבין מה שאני רואה. אמה-מה, ברגע שאני מתרגלת למה שאני רואה, אני שוכחת מה דימיינתי קודם
. נועם

myfirst1

New member
אני מקנאת... ../images/Emo13.gif אפשר לקפוץ גם?

מה שלום ניצן המתוקה? (נראה לי שהיא בדרך לדוגמנות). אני רוצה לקחת את הבן שלי לים מתישהו, וכל פעם שוכחת לשאול: צריך לקנות לו בגד ים מיוחד או טיטול מיוחד? איך בדיוק זה עובד? חמותי שלחה לי מכנסיים שהריפוד הפנימי שלהם מגומי, אבל לא הבנתי אם זה מספיק או צריך טיטול גם. ובכלל, האם זה בסדר לתת לו להכנס למים ולחול, כי הוא כל דבר מוכרח להכניס לפה, אבל ממש כל דבר...

נועם@בת

New member
בטח, את מוזמנת

אצלנו יש דוקא בגד ים חמוד בארון, במציאות היא זוחלת ללא בגדים, אבא שלה לא מאמין בבגדים, ועד כמה שזה תלוי בו גם הוא היה מסתובב שם בלי כלום. היא זוחלת על החול ונכנסת לים, בולעת חול ומי מלח בהנאה גמורה. כשיש בורות שילדים חפרו זה בכלל אתגר עבורה. הבעיה היא המדוזות. אתמול נועם@בן מרח אותה היטב בקרם נגד מדוזות, אבל כנראה שזחילה נמרצת על החול הסירה את הקרם והמדוזה השאירה עליה סימנים איומים. הפתרון הוא ללכת רק בבוקר. נועם

pf26

New member
בגד ים חד פעמי

יש של האגיס, פמםרס וכו'. היתרון שלהם הוא שהם מאפשרים לנוזלים לצאת וכולאים בתוכם את "המוצקים" (במילים אחרות - הפיפי יוצא והקקי נשאר כלוא). במצב כזה את לא מוצאת את עצמך עם ילד מרוח, או עם גושים חומים צפים בבריכה... מה ששלחה לך חמותך עונה על אותם קריטריונים. בשום פנים ואופן לא להכניס ילד לבריכה/ים עם טיטול רגיל. הטיטול סופח את המים וזה ממש כבד לטוסיק הקטן (וגם עוזר לשקוע). חול? ביתי הגדולה זללה דליים של חול בחוף דור. לא נרשמו נזקים לילדה.

בריכה סודית בלי ../images/Emo181.gif

לא הייתי שם וההמלצה לקוחה רק מאתר מפה ומהמלצה חמה של חברים טובים שכן היו שם. מדובר על בריכה ליד קיבוץ מורן בגליל המערבי, לא רחוק מכרמיאל. ואני מצטטת מאתר מפה: "כ–500 מטר אחרי צומת מורן לכיוון ראמה (מערבה) נטוע לצד הכביש שלט המפנה ימינה ל"בריכה הסודית". השם השיווקי מוצלח ונכון מאין כמוהו. שביל עפר של כקילומטר חוצה מטע זיתים עבותי גזעים ובסופו, במעלה ההר, נראים שיחי בוגונוויליה בסגול ובוורוד. אלו מסגירים את מיקומה של הבריכה הסודית ששרשרת קטנה של דגלי ישראל מתנוססת בכניסה אליה. שתי בריכות מקבלות את פני הבאים במעלה ההר הירוק. האחת בריכה עתיקת יומין ששני ברווזים קטנים משייטים בה בהנאה והשנייה היא בריכת שחייה שתמצאו כמותה בכל עיר אבל לא תמצאו את הנוף שסביבה בשום קאנטרי קלאב" וזה מספר הטלפון של המפעילים: 050-5217959

myfirst1

New member
תודה!! (אני משתלטת לרגע על מחשב

שלא שלי... שלי מנותק
) נראה לי אקח אותו היום לים. יום טוב לכולם ולהת' בינתיים אספר חוויות אח"כ אם יתקנו כבר את המחשב.

למעלה