בוקר טוב

MARMELAD

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רציתם לדעת למה יש לי חברה, ולמה אני רוצה להתחתן, הנה זה בא: אני ודפנה החברים הכי טובים. אני אוהב בנים והיא אוהבת בנות. ושנינו רוצים משפחה, וילדים, ווילה עם כלב וחתול. והחלטנו שאנחנו רוצים את החלום הזה אחד עם השני. למה? כי אנחנו אוהבים אחד את השני, כי אנחנו מכירים אחד את השני הכי טוב, כי אנחנו די משלימים אחד את השני. ואנחנו מספיק אוהבים כדי להקים משפחה אלטרנטיבית כזו. מה זו המשפחה האלטרנטיבית הזאת? היאתהיה בנויה מאבא ואמא וילד. לאבא יהיו קשרים, לאמא יהיו קשרים, אבל הם לא יסתירו אותם וישקרו עליהם. כל עוד האמון והקשר בינינו קיים - זה מספיק. והילדים? ידעו, בגיל מסוים, כשהם יצליחו להבין את המשמעות של זה, גם להם נספר. ובכל מקרה ניקח אותם כל שנה לוויגסטוק ולמצעד. למה? כי זו משפחה מיוחדת. אני חושב שבכל זוגיות האהבה הרומנטית נגמרת - ואני מאמין שאם קשר מתחיל מחברות חזקה אז הוא יחזיק מעמד הרבה זמן. זהו

צהובון1

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

טוב..שיהיה לך בהצלחה. אבל אתה לא חושב שזה יהיה קצת יותר מדי מבלבל לילדים כל המצב הזה, כשהם יבינו מה הולך? אולי אם תצליחו להסתיר מהם את הפגישות שלכם, אבל....טוב לא משנה. לא כל חלום שלנו כדאי להגשים. לפעמים, מה לעשות, צריך ועדיף לוותר. אבל אם זה יעשה לך טוב...אז בבקשה.

לירוי25

New member
מרמוש! ../images/Emo41.gif

לך על זה אח שלי! (שלא יעצרו אותי על דיבור סטרייטי..) כמי שגדל במשפחה מורכבת לא פחות אני מאמין ויודע כי הכל תלוי באיך אתה מציג את זה בפני הילדים. ברגע שאתה משדר נינוחות עם המצב הקיים ומראה לילדים שלך כי השונה אינו בהכרח שלילי אלא אף מיוחד הם והסביבה לומדים לקבל את זה. מה שלא יהיה אני גאה בך!!

GalGula

New member
גם אני גאה! ../images/Emo13.gif

ז"א לא במובן האופייני לפורום הזה...
ולירוי צודק - יש משפחות כביכול סטרייטיות שהן מאד מורכבות ומתוסבכות... כל משפחה עם ה"דפקטים" שלה.. אין דבר כזה "המשפחה המושלמת". פשוט לא קיים. אז... גיא, שיהיה לכם המון המון המון המון הצלחה!!! ואושר כי הרי זה מה שהכי חשוב

יובל16

New member
מזל טוב!!!

באמת מגיע לך אחד וכל הכבוד על ההחלטה!!!!! ולמען האמת זה גם החלום שלי אחרי שאני אסיים תואר ראשון... ואמצא עבודה... לא משנה, די לדבר עלי! אז באמת הרבה הרבה מזל טוב! יובל

צהובון1

New member
רגע....!!

גם אני מצטרף לאיחולים. אם זה באמת מה שאתה רוצה... אני לא הייתי עושה כזה דבר, אבל כל אחד והראש שלו. אני לא יודע מה אני רוצה בכלל....אני צריך לצאת לעולם ולבדוק מה אני רוצה. אז מי יהיה הבראיין קיני שלי שיראה לי משהו חדש?

לירונר

New member
מזל"ט ../images/Emo49.gif

אני מאחל לכם את החים הכי טובים.... ודרך אגב.... מרמלד חמוד..... (אוקיי.. אם ראית את זה אז תיקח הפסקת צחוק..)
ושוב... מזל טוב ~לירון~

.m

New member
../images/Emo12.gif אבל שלחתי לך אחד...

טוב, אני מנסה שוב... mai

skeep

New member
מצוין......

זה ממש יופי. נשמע מצויין. אני גם בכיוון הזה, אני חושב. איך הכרתם? זה נראה לי קצת בעייתי מבחינה לוגיסטית לא? וואלה, שיחקתם אותה. אתה מכיר עוד משפחות בסגנון הזה? העקב אכילס של הסידור הזה, טמון לדעתי בכך שאולי אתה או היא תכירו בן/בת זוג שעימם תרצו לגור. עלולה להיווצר סיטואציה קצת מוזרה לא? מחכה לשמוע מה דעתך. בכל אופן, כמו שאומרים בצבא, קבל ח.ח. סקיפ.

צהובון1

New member
טוף!

נשבר לי! אני מדבר באייסי כבר חודשים עם איזה מרובע חסר ניסיון שכ"כ משעמם. הוא לא משתעשע בכלל, ואפילו אוהב את הארי פוטר. רגע...מרמלד חמוד? אבל הוא זקן בשבילי...בן23...סתם בצחוק!

MARMELAD

New member
המשך עניין החתונה..............

אז קודם כל הרבה תודה לכל המברכים, למרות שזה עוד מוקדם
לעניין ההזמנה לחתונה - אל תדאגו - יישלחו הזמנות לכל חברי הפורום (ושוב אני מזכיר שיש עוד זמן אז אל תרוצו לבדוק את תיבות הדואר בזמן הקרוב) ולנושא עצמו. אז.. חתונה.. בגיל 24. כן. זה גיל נורא צעיר. אני יודע. ולא, אנחנו לא רוצים ילדים בהתחלה. רק יותר מאוחר. אז למה להתחתן בעצם כל כך מוקדם - כשאפשר לגור ביחד לפני זה? מהמון סיבות. חלקן כלכליות. חלקן קשורות לאזרחויות שונות (אני אמריקאי והיא אירופאית). וחלקן בגלל הקטע ההומואי. מה הכוונה? כשהילדים שלנו יגדלו, הם יידעו הכל. ואז יבוא החכמולוג התורן ויגיד לנו "אבא, אמא, למה התחתנתם בכלל? אתם בכלל לא רציתם להתחתן אלא רציתם רק ילדים!" ואז אנחנו נגיד לו... "לא נכון.. אם אתה נולדת ב 2007 (נניח) ואנחנו התחתנו ב 2002... אז כנראה שכן רצינו להתחתן בלי שום קשר אליך.." וזה יהיה שקר לבן במידה מסוימת. אבל זה שקר לבן חשוב. תראו, אני לא מנסה לשכנע כאן אף אחד שכדאי לו להתחתן עם אישה. גם לא עם גבר. אני דווקא חושב שאפשר לחיות חיים מספקים ושלמים גם בתור זוג הומואים או זוג לסביות. אבל אני...? לא יכול. למה? בגלל מליון דברים שעברתי בחיים. בגלל המשפחה שלי. בגלל האופי שלי. בגלל שפגשתי את דפנה. אני לא יודע להגיד מה הסיבה המדויקת. אבל לי הכי טוב זה יהיה להתחתן איתה. כל שרשור הברכות כאן הוא ממש נחמד והכל - אבל אל תבינו מזה שהבחירה שלי היא הבחירה הנכונה. היא הבחירה הנכונה עבורי. יכול להיות שהיא בכלל תתגלה כלא טובה. את זה אין לי שום דרך לדעת היום. אבל זו הבחירה שלי. ואליכם - כבר שאלנו את זה כאן פעם - אבל עם קהל קצת אחר, אז ננסה עם הקהל הנוכחי. מה אתם רוצים לעשות? להתחתן? עם גבר? עם אישה? להקים בית אלטרנטיבי? אולי בכלל לחיות בשלישיה? אני אשמח לשמוע עוד דיעות.. גיא

יובל16

New member
העתיד שלי, אני מקווה...

כאילו, אני תמיד רציתי לחיות במשפחה. לפני שיצאתי בפני עצמי הייתי בטוח שיהיה לי בית גדול, אישה, שני ילדים, כלב, חתול וכל שאר השטיות האלה... עכשיו אני די יודע שזה לא מה שיהיה. כאילו, יכול להיות שזה מה שיקרה אבל הסבירות ממש נמוכה.. אני לא מתכוון להכריח את עצמי לאהוב מישהי, כל שאם תהיה חתונה אז זה רק עם גבר. אני מניח שיהיה קשה בהתחלה, אבל ממש לא איכפת לי כי בסוף יהיה לי טוב. אני חשבתי בהתחלה לעשות מה שגיא עשה, כאילו להתחתן עם חברה לסבית או משהו בסיגנון, אבל עזבתי את זה. כאילו, אני יודע שאני אצטרך לחזור לידיים אוהבות כל לילה, כל שאני אגור ואולי אחיה עם חבר שלי. זה בטוח. מה שלא בטוח זה ילדים. למרות שאני ממש רוצה אני יודע שאם יהיו לי יהיה להם קשה לחיות את החיים שלהם. מה לעשות, זה נכון. כאילו, אני מניח שגיא גם החליט את ההחלטה כדי להקל על הילדים. אני לא אגיד שלא איכפת לי מילדים שיהיו לי, איכפת לי מאוד, פשוט אני חושב שילדים צריכים לחיות בסביבה שבה ההורים אוהבים אחד את השני. וזה לא ביקורת שאני מעביר, ממש לא. זו דעה אישית לחלוטין. בכל אופן, נראה לי שבסביבות גיל 30 אני אאמץ. כאילו, אני רוצה מאוד, אבל זה ממש לא בטוח. מצד אחד אני לא רוצה לחיות בלי ילדים, מצד שני אני לא רוצה שיהיו להם חיים קשים, במיוחד שהם עדין צעירים ופגיעים לעלבונות של ילדים אחרים. יובל.

קודם כל מזל טוב...

אני אחת שלא מגדירה את עצמי. אני עושה מה שבראש שלי.... אבל אני חושבת שההגדרות והכל... (הומו דו לס...) זה בכלל לא נכון. אז מישהו נמשך לגברים. אז מה? אבל מדובר פה במשיכה מינית. אהבה ומשיכה מינית זה לא אותו הדבר. מישהו יכול להיות סטרייט לחלוטין, ועדיין להתאהב בגבר. אותו הדבר לגבי הומואים ולסביות. ומרמלדי- (שתדע לך שגיא זה שם מדהים) לך עם הלב שלך. אל תשים ז** על אף אחד. לך עם האינסטינקטים (מקווה שכתבתי נכון) שלך כי הם תמיד צודקים... מקסימום, הדבר הכי נורא שיכול לקרות זה שזה לא יצליח. אז מה. לפעמים נופלים. אבל אסור להשאר על הריצפה... צריך להמשיך ללכת. אחרת בחייםפ לא תדע מה יש בסוף. ולבזבז את החיים על בכי.... תחשוב על כל הנוזלים שאתה מבזבז לגוף שלך! (טוב, זה כבר בקשר אליי אבל לא משנה) :) **** נכתב מתוך נסיון כואב...

.m

New member
../images/Emo82.gif שוב זה?!

כבר הבעתי את דעתי בנושא יותר מפעם אחת, אבל הנה היא שוב... נשיקות mai

i love u

New member
תיכנוני העתיד הגאה שלי ../images/Emo108.gif

טוב אז גם אני מתכננת לעשות משהו בסיגנון של גיא... כלומר אני חושבת להתחתן עם חבר טוב ולהקים משפחה אלטרנטיבית... בעיקרון אני רוצה אבל מי יודע אם זה יצא...
תראו אני עדיין בארון אבל בעיקרון לא אכפת לי ממה שכולם יגידו ומאיך שכולם יגיבו רק דבר אחד מעניין אותי והוא המשפחה שלי... אני יודעת שהם יתאכזבו בטירוף אבל מי כמוכם יודע שזה לא דבר שתלוי בי וזה לא רלוונטי להכחיש את הנטיות המיניות שלי לנצח זה מה שאני והם הביאו אותי אז נכון זה קשה וגם לי בעצמי היה קשה לקבל את עצמי אז מן הסתם גם להם יהיה קשה... אבל באיזושהי נקודה אני חושבת שכשהם ידעו שאני מעוניינת להתחתן ולהקים משפחה אז הם "יתנחמו" כלומר זה יקל עליהם קצת... אני חושבת שזה יהיה ממש נחמד שלי תיהיה מישהי מהצד ולבעלי יהיה מישהו מהצד, אני גם יודעת שזה לא קל כמו שזה נימשע ושצריך עוד המון לחשוב אבל בנתיים בכל יום מחדש אני קמה בבוקר עם שאיפה שהיום הזה יגיע... אני חושבת שאם מוצאים את הבנ´אדם הנכון אז מערכת היחסים תיהיה אמינה ואמיתית וזה קורה כשיש כימייה מצויינת בין בני-אדם
שיהיה לכולכם אחלה של חיים והמון אושר וחיוכים שתעשו את הבחירה הטובה בשבילכם אוהבת אתכם תמיד, יפעת

the_new_guy

New member
מרמלד, ../images/Emo68.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo98.gif

אף פעם לא משעמם איתך הא?
המון מזל טוב! נכון שזה הולך להיות מורכב יותר מנישואים "רגילים", אבל בימינו גם נישואים רגילים הם מורכבים ומסובכים... האם זה יצליח? איך הילדים יתמודדו? הכל תלוי בשניכם- ולי נראה (ממה שאני מכיר דרך הפורום), שאם מישהו יצליח בשתי המשימות האלו זה אתה!!! ´איחלתי לחייל בהצלחה´

למעלה