בוקר טוב... ויומטוב... עד הערב זה כזה מוזר לי שאני לא בארץ ביום הזה לילה טוב לי...
E eynav16 New member 1/5/06 #1 בוקר טוב...../images/Emo42.gif ויומטוב... עד הערב זה כזה מוזר לי שאני לא בארץ ביום הזה לילה טוב לי...
בוקר טוב...../images/Emo42.gif ויומטוב... עד הערב זה כזה מוזר לי שאני לא בארץ ביום הזה לילה טוב לי...
ר רותם שמואלי New member 1/5/06 #2 בוקר מעולה ../images/Emo13.gif שיהיה לכם בוקר טוב ויומטוב.. שיהיה לכם אחלה של יום תהנו תצחקו תבלו תחיכ ובעיקר תעשו ח-ג-י-ג-ה.. ולא לישכוח להצביע לכול המיצעדים.. אז יומטוב!
בוקר מעולה ../images/Emo13.gif שיהיה לכם בוקר טוב ויומטוב.. שיהיה לכם אחלה של יום תהנו תצחקו תבלו תחיכ ובעיקר תעשו ח-ג-י-ג-ה.. ולא לישכוח להצביע לכול המיצעדים.. אז יומטוב!
R ReutZi New member 1/5/06 #4 בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לא לשכוח להצביע בכל המצעדים....
M Music4Life New member 1/5/06 #5 ../images/Emo42.gif בוקר טוב, בוקר אור... אהלן לכולם מקווה שתהנו מהיום הזה... צברו אנרגיות וחייכו ..תמיד
../images/Emo42.gif בוקר טוב, בוקר אור... אהלן לכולם מקווה שתהנו מהיום הזה... צברו אנרגיות וחייכו ..תמיד
ש שי shay love sarit New member 1/5/06 #6 יומטוב חברים../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif הערב יום הזיכרון לחללי צה"ל