בוקר טוב

ביג דיל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

פעם ראשונה מזה זמן רב שאני קם בבוקר עם חיוך על הפנים. רק רציתי ליידע ולשתף. אהוד - איך היה באאוט ביום ראשון?

בוקר טוב ביג ../images/Emo13.gif

למה פעם ראשונה עם חיוך? יההההההה כדאי שתאמץ את הרעיון כל יום!!! זה הכי כייף בעולם
אני גם הייתי באאוט עם אהוד......חבלז מזמז!!!!!! ראשית......אהוד מ ד ה י ם !!! חתיך...מקסים...ממש מתוק. שנית.......מוסיקה...אחחחחחחחחחחחחח סוף הדרך...כל כך יפהההההה פשוט כל השירים מגניבים ובמיוחד הריקודים של כמה חברה שם. שלישית.....האנשים שם...לפחות אלה שאני הכרתי חברים של אהוד.... אין מילים...אחלה אנשים וכל כך חברותיים..משו משו
בקיצור...בטוח אלך לשם שוב... מומלץ!!!! יום נפלא ו....
לאהוד
מקסימושששששששששששששש

ביג דיל

New member
היי מקסימוש ../images/Emo39.gif

דיברתי בטלפון עם אהוד ביום ראשון והוא סיפר לי שהוא הולך איתך. אני שמח שנהנתם. עברתי כמה דברים בשבועות האחרונים, ועכשיו, כשהכל נפתר (או שלא), אני מרגיש הרבה יותר קליל. חוץ מזה, אין כמו להתעורר עם השיר של קרול קינג - you´ve got to get up every morning and put a smile on face...

אהוד_

New member
יא מקסימוש ../images/Emo23.gif

רב תודות על המחמאות. אני מאוד נהנתי לבלות איתך, את מקסימה אמיתית, לא אני :) חוצמזה, מצטער, לכל שוחרי הפורום, חזרתי אחרי 16 שעות עבודה היום!! כן, כן, כן...אז אין לי כלכך כח לכתוב לכולם אבל המסר הוא Don´t worry, be happy יאללללללה ביייייי ונשיקות לכולם, אבל נשיקה אחת גדולה ומיוחדת למקסימושששששש!!!

שיווווווווו...אתה רוצה שאתרגל?..../images/Emo13.gif

לא רק חתיך אמיתי...אלא גם כל כך מתוקי שבא לאכול ...חחחחחחחחח (מזל שאני שבעה
) אמממממ הנה גם אני הרגע הגעתי מהעבודה.... והופ הופ טרללה פורשת למיטה.חחחחחח יצא לי חרוז
אז לילה טוב מקסימוששששששששששש

אהוד_

New member
תודה, תודה, אבל אני לא חתיך :)

אני "נורמלי", what so ever.... העיקר אזה בן אדם אתה. זה באמת הכי חשוב אז הרבה תודה, אני חושב אותו דבר עלייך

למעלה