בוקר טוב

Angel972

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הצצתי החוצה, ובנוסף לכל ענני הגשם שמטיילים להם יש שמש חורפית שמאירה באור יקרות את הגבעה שבדר"כ הפרות מסתובבות עליה (עכשיו הן אינן) יש סיכוי טוב שנוכל לצאת קצת לשמש היום ... מישהו משנה את התוכניות
נראה לי שבמקום רק לשבת בבית ... אפשר אולי לצאת קצת לפארק או לכל מקום אחר. ואפרופו - מישהו יודע אם H&O בישפרו סנטר פתוח היום

Angel972

New member
וגם את מאוד מקסימה ../images/Emo9.gif

במיוחד בגלל שעשית הכל ובאת למפגש למרות שלא הרגשת הכי טוב אבל ראיתי שהמפגש רק הועיל לך

d a l i a l

New member
גררררר...עכשיו גם אני מריירת...../images/Emo3.gif

אכן הגעתי עם מפלס מצב הרוח ב- low וחזרתי הביתה ב- high. כמעט בריאה לחלוטין. מפגשי הפורום הם אחלה
לעצבת ולצננת...

mic1511

New member
בוקר טוףףףףף ../images/Emo42.gif יש שמש כזו

מקררת אבל לפחות לא גשם. אבל אנחנו כבר התארגנו על שהייה בבית, מונופול ורמי על הפרק. והחמין אוף החמין כבר הריח בכל הבית
נראה עד איזו שעה נחזיק מעמד.

d a l i a l

New member
זה הריח של החמין שלנו...

מה, הגיע עד אליכם?
אין, אין כמו החמין שבעלי מכין...

mic1511

New member
טוב יאללה נכנענו ל- ../images/Emo42.gif היפה

ונכון המטעה אבל יוצאים קצת לשדרות רוטשילד בתל-אביב לראות את תערוכת השוורים המקסימה שיש שם, אני ראיתי כבר רוצה שהגדולה תראה. מישהוא מצטרף??

מיקלול

New member
מתכתחילה תכננו לצאת וממשיכים בתוכני

ות,השמש היא תוספת נחמדה אבל היא רמאית. יום נפלא למקסימים ולמקסימות

שום שמש בוגדנית לא תוציא אותי היום

מהבית. אני החלטתי שהיום שבת מנוחה. כל השבוע התרוצצתי. היום אני לא מוציאה את האף מהבית. החמין עושה ריחות מדהימים. האפרוח שלי יושב ומצייר לידי ציורים מדהימים. מה אני צריכה יותר מזה?

ראאבק

New member
שניתי התכניות לשבת .

לוקח הילדודס לצהריים בבילו סנטר לאכול ולבזבז כסף

אני ובר הלכנו למדינת הילדים והיה :-

הרבה ילדים והורים משהו עשה שם יום הולדת.היה מאד נחמד.

Angel972

New member
היינו בבוקר ב H&O

עשינו קניה בכ 2000 ש"ח
אבל ... אחרי הנחה של משרד הבטחון, יצאנו בתשלום של תשע מאות ומשהו נקודות ספורט, חמש מאות ומשהו נקודות אישיות, ו 82 ש"ח
מי אמר שלא שווה לשרת בצבא הקבע

א י ו ש י

New member
ואללה מ2000 יצא רק 82../images/Emo12.gifשווה../images/Emo45.gif

ההנחה לא הצבא קבע חחחחחחחח

Angel972

New member
נקודות שוות כסף

רק שאנחנו בדר"כ דוחים את השימוש בהם ... ובסוף קונים שטויות ... ככה ניצלנו את המבצע שיש ב H&O (פריט שני ב 50 אחוז הנחה) וגם קיבלנו את ההנחה שמגיעה לאנשי כוחות הבטחון (30 אחוזי הנחה)

למעלה