בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה קרה? אושיקו נסע ואתם כבר ברחתם מהבית? אני מקווה שכולם עסוקים בהכנות לקראת הילדים החוזרים הביתה לסוף השבוע. גם החיילת הפרטית שלי אמורה לבוא מחר לאחר שבוע ניווטים. מאתמול כבר התחלתי לבשל... בקשר לתזונה בצבא, קראתי הבוקר בעיתון שהצבא מכניס סלט עלי בייבי ליחידות בהן יש לוחמות, כי לבנות יותר מודעות לגבי מזון בריאותי והשמנה. ולקינוח - כתבה מ-nrg לגבי מנהג מרנין של חיילי חיל הים

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

לצערי אני לא עסוקה בהכנות לשבת לקראת החייל. אבל עסוקה מאד בעבודה. מחזיקה אצבעות לבן שאתמול בערב היה לו מבחן "ברור" (כושר) לפני תחילת קורס מפקדים. הוא היה קצת לחוץ, אחרי רגילה של 10 ימים ורביצה רצינית, (ירידה בכושר) הוא פחד שלא יעבור את המבחן. עוד לא שמעתי ממנו - מקווה שעבר. no news-good news
מי שלא עובר, "מעיפים" אותו כבר הבוקר מהקורס. תעזרו לי להחזיק אצבעות ואני אעדכן. יום נעים

סמדר בנ

New member
בוחן בראור

לא מאמינה שלא יעבור - נראה לי שרצו פשוט להפחיד אותם - זה לא סיפור כזה רציני (ריצת 2000, כפיפות בטן ושכיבות סמיכה).

את מרגיעה סמדר ../images/Emo51.gif, גם אני

חושבת שהוא יעבור וכבר עבר כאלה בעבר. אבל הלחץ שהוא שידר אתמול כנראה הלחיץ גם אותי. היה לחוץ כי היה להם יום מאד מעייף ואחרי הכל עוד המבחן. טרם שמענו ממנו.

סמדר בנ

New member
../images/Emo92.gif ולהזכירך

הבת שלי עברה את זה (אמנם לפי סקלת בנות..) - והיא אף פעם לא היתה מאוד חזקה בתחום של כושר פיזי. נראה לי שהם לא מחפשים הצטיינות בבוחן - את זה משאירים לקורס מד"סים ואולי לגיבושים למיניהם, אלא רמה סבירה ומן הסתם יש לו את זה, למרות שבוע הנירוונה.. תשמעו מן הסתם בערב, גם בקורס מפקדים משמעת חזקה - דומה לטירונות, אבל תנאים יותר טובים ויחס כמובן אחר (ולא באוהלים לפחות).

כן, הלילה יש להם לילה לבן - מסע

תגיות. אמנם גרים בחדרים אבל המון אנשים בחדר אחד. אין תלונות - העיקר לא אוהלים בחורף המדברי. הצטייד הפעם בשמיכת צמר. למזלו ולפי מה שאתם כבר מכירים אותו הבעיה האחרונה שלו זה משמעת. הוא מאד ממושמע ובעל משמעת עצמית גבוהה, דבר שעושה לו את החיים הצבאיים להרבה יותר קלים. הכושר שלו בד"כ גם לא מהגבוהים. אבל בתקופת המסלול, הוא עשה המון כושר, הצטרף לכל מפקד שיצא סתם לריצה ואימונים, לא הפסיק באמצע גם כשהיה קשה, רץ עם אחד המפקדים בג'בלאות החוליות כשאחרים נשברו ונטשו באמצע. אותו מפקד "אימץ" אותו לכל האימונים האישיים שלו ובסוף אמר לו שהוא (הבן) צריך מבחינתו להיות מקום ראשון בבוחן, אחרת הוא (המפקד) יראה את זה ככשלון אישי שלו. אם הוא עוד לא הודיע שהעיפו אותו, סימן שהכל בסדר - אני מקווה

י רדן

New member
מעניין שכולם פוחדים מהבוחן בראור

הזה.. מאוד מלחיצים אותם בעניין.. אך בסך הכל אני חושבת שהוא לא כל כך קשה כפי שמציגים אותו..

י רדן

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה שלומכם שלמוכן? אז זהו שלא כולם יוצאים השבת.. מיק בהצלחה לבנך היקר, ביתי התקשרה לפני כשעתיים שהם בדרך לאבטחת ישובים... כן גם בנות עושות את זה.. מסתבר.. מקווה שגם זה יעבור בשלום..במסגרת ההשלמה החיילית בקורס קצינים. חושבת על כולכם למרות שלא תמיד נמצאת כאן.. יום נפלא לכולנו..

../images/Emo51.gif ירדן ונקווה לשבת שקטה

ושלא תהיה עבודה למאבטחי/ות היישובים.

י רדן

New member
תודה../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו סופשובע נפלא, עם הילדים בבית, ובלי הילדים בבית, נצלו את הימים היפים של סוף הקייץ...

paulika

New member
היי כולם

גם אני לא הייתי פה כמה זמן, נחמד לקרוא אתכם. נדמה לי שגם בני עובר היום את הבוחן הזה שכולל ריצה, קפיצה וכו. או שקוראים לזה בוחן מסלולים?. היה לחוץ אתמול בלילה לקראת הענין למרות שהוא בכושר טוב. הילד עוד לא השתחרר מבית הספר (ולא פלא כי התגייס 4 ימים אחרי הבגרות האחרונה), אז המילה בוחן יוצרת מיד לחץ. מקווה לשמוע ממנו בשורות טובות, כי אחרת הלך לי הלילה

למעלה