בוקר טוב

../images/Emo43.gif רוצים להיפגש על חשבוננו../images/Emo35.gif

תפוז מזמינה אתכם למפגש פורום על חשבונה
זוכרים את פרוייקט "המקלדת"? אתם הגולשים שלחתם יותר מ1200 סיפורים. אתם הגולשים הצבעתם איזה מהסיפורים יעברו לשלב הבא והלקטורים שלנו בחרו (יתפרסם בקרוב) בכ- 60 הסיפורים שיופיעו בספר. בקרוב מגיע שלב העריכה, העימוד, עיצוב הכריכה וההדפסה. מה לדעתכם צריך להופיע על כריכה של ספר שמורכב מיצירתם ודעתם של אלפי אנשים
כי לנו ברור שאתם הגולשים הם אלה שצריכים להופיע על כרירכת הספר הזה
ב20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם.
אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה
)

ניאו30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היי חברים וחברות,היי ילדים וילדות
אז גמרנו לריב,נכון?לא צריך יותר למשוך בצמה... אממ,שאלה לי אליכם,מכיוון שנראה שייקח קצת זמן עד שיתפתחו כאן קשרים ומשם למפגשי פורום...אז אני מסתכל למעלה ורואה שכבר 8 אנשים נרשמו להגיע לאירוע של המקלדת בת"א(אחד מהם זה אני כמובן
),וחשבתי-לא,לא על מפגש פורום אלא על איזו התארגנות למפגשון קטן של הכרות למי שרוצה באותו הארוע,כלומר לפני או אחרי,אבל לנצל את האירוע כדי להפגש ולהכיר. אז מה דעתכם? מי שרוצה שיסמן
דרך אגב,אני לא "סתם" בא לשם...בתחילת פרוייקט ההמקלדת אני גם שלחתי להם סיפור שכתבתי,אפילו סיפור אהבה קצר,אבל הוא לא נכנס לתחרות...לא נורא!

נימשון

New member
יש פרסומת כזאת

זה איזה שוקו חדש ובפרסומת אומרים בוקר שוק ואני פשוט נדבקתי בזה.

ד נ י ת3

New member
בוקר טוב!

חבר טוב שלי זכה בפרויקט המקלדת!!! ואני אבוא לשם. נשיקות.

ניאו30

New member
ואי,כל הכבוד לו !!

למי שרוצה לראות את הסיפורים הזוכים-יכול להציץ כאן. את לא חייבת,אבל אם רוצה להגיד מי זה החבר הטוב שלך שאני(או אחרים שרוצים) אקרא את הסיפור שלו(את רובם כבר קראתי אבל אולי את שלו לא). בכל מקרה,גם אני אבוא לשם(בלי נדר
...).

למעלה