בוקר טוב

חזרתי..../images/Emo13.gif

קבלתי ת'הודעה שבפורם באתר שלנו ,ומשום מה לא יכולתי להגיב.. אז..נורא מחמיא לנו ככלל מה שכתבת, ומחמם את הלב יחד גם לנו היה חבל ..אבל זה לא נגמר עד שזה נגמר.!! אגב שמעת שעשינו רכיבת אופניים לפניי שבועיים..ממטולה עד איילת ופגשנו המון אנשים בדרך חוץ מזה שזאת היתה חוויה מ ט ר י פ ה .. כנס לקומונות שלנו ובאתר תחתום בספר אורחים, ושיהיה לך סוף שבוע מגניב.. אוהבים אסנת ומייקל

חזרתי..../images/Emo13.gif

קבלתי ת'הודעה שבפורם באתר שלנו ,ומשום מה לא יכולתי להגיב.. אז..נורא מחמיא לנו ככלל מה שכתבת, ומחמם את הלב יחד גם לנו היה חבל ..אבל זה לא נגמר עד שזה נגמר.!! אגב שמעת שעשינו רכיבת אופניים לפניי שבועיים..ממטולה עד איילת ופגשנו המון אנשים בדרך חוץ מזה שזאת היתה חוויה מ ט ר י פ ה .. כנס לקומונות שלנו ובאתר תחתום בספר אורחים, ושיהיה לך סוף שבוע מגניב.. אוהבים אסנת ומייקל

שלי מה שלומך?

אתמול היתי עם יהונתן שלי במרפאה ונזכרתי בך , עדיין חוששת?. ב24 ב4 כן? עוד נדבר לפניי סוף שבוע נעים מתוקה..

SheLinKa16

New member
היי אסנת! ../images/Emo13.gif

אני בסדר גמור. מרגישה מעולה! עדיין קצת חוששת לקראת הניתוח, אבל מקווה שהכול יהיה בסדר בסופו של דבר. אממ כן, ב- 24 ב- 4
יום מעולה!

noa8bar

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

חזרתי משופינג (התעוררתי באיזה 12 והלכתי בוחצי.. חח איזה פחד..)קומונה חדשה לאסנת ומיקל!!!

למעלה