בוקר טוב

מעגלים

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מתקשה לאחרונה לעקוב אחרי כל מה שקורה בפורום הנפלא הזה. שוב לא יצא לי להגיע למפגש ,שאני מבין מהדיווחים שהיה מוצלח מאד. אני מבין שאני צריך לשריין לי את מוצאי השבתות (המועד המועדף על חבריי הפורום למפגשים עושה רושם). למפגש בקיסריה בשבוע הבא אני בא (אני מקווה להרגיש בנוח למרות שכבר יש כאן כמות גדולה של אנשים שמכירים זה את זה ואני עדיין די אלמוני). שוחחתי אתמול בערב טלפונית עם רחל-נשמה,ואני רוצה לומר לכם שהיא מקסימה ממש כפי שהיא עושה רושם בפורום. ( בוקר טוב ו
לרחל) שבוע אחרי המפגש בקיסריה נפגש אצלה ביהוד. אגב למפגש הראשון הגיעו שישה ,למפגש השני עשרה. כמה יגיעו למפגש השלישי? האם למפגש הרביעי כדאי לשכור את אולמי רסיטל? את איצטדיון רמת גן? אני מקווה שאני לא מבהיל אותך רחל נשמה . (אגב כמה אנשים את יכולה לארח אצלך?) יום נפלא והרבה אהבה משה

זהרי

New member
בוקר אור...

וגם אני אשמח להכיר אותך משה והאמן לי שהכל יתגמד שניה אחרי לחיצת היד( או החיבוק
) ואני כעת עיייףףף ומאושר אחרי הלילה המיוחד עם כולם זהרי ...שכעת קיבל אייס קרים מפקידה מתוקה שראתה עד כמה אני עייף היום..

Mאיה

New member
זהרי...

זה הקפה הקבוע הזה?...זה שסיפרת עליו? אחלה פקידה יש לך, למה לא...תתפנק חופשי!

Mאיה

New member
בוקר טוב, משה

כן, היה נפלא! וחבל שלא באת...האווירה הייתה זורמת וכייפית. אני מקווה שבמפגש הבא נראה אותך(חסר לך שלא!!) תראו, אני מבינה את כל ההססנים למינהם, או החוששים ממפגשים. אבל...ויסכימו איתי כל חבריי, הקבוצה הזאת שנפגשה השרתה הרגשה ממש נעימה, הרגשה זורמת ומשחררת...פשוט דיברנו, צחקנו(לא שכחנו את חוש ההומור בבית) והענקנו הרבה אהבה, חום ושלווה האחד לשני. אני מבינה את החשש מהפגישה. זו לי הפגישה השניה ועדיין היו לי פרפרים בבטן...עדיין התרגשתי, ובטוחתני שאני אתרגש כל פעם מחדש...חשוב הוא לעשות את הצעד הראשוני, לקבל אומץ ופשוט לבוא!!! אני מבטיחה לכם שתרגישו נפלא! תקראו את כל הדברים שנרשמו...וזו כבר פעם שניה לאחר מפגש שנרשמו דברים טובים בלבד...פורום להרגיש טוב!...האנשים הוכיחו את עצמם ככאלו שיודעים לגרום לך להרגיש טוב. אז, אני מזמינה אותך ואת האחרים לבוא ופשוט להרגיש טוב. שיהיה לך יום קסום ושבוע נפלא! אוהבת, Mאיה. (יאללה דפקתי חתיכת נאום של מנהלת...חההה...היי, היי, תתייחסו אליי לרגע כלא כחולה...למרות שהכחול הולם אותי וזו עובדה! חההה)

זהרי

New member
אז ככה

הגעתי למפגש עם חשש וראיתי את הבןשל |דויד עומד וטועם מה|טל.... שירד בערב חמים זה... עודי עומד ומדבר עם כל האנשים הנפלאים הגיעה מישהי מקסימה ופרשה את זרועותיה כאוקיאנוס עמוקואני היתי כל כך מרוגש עד שלא שמתי לב לקאיהשלקקה את ידי ברוך... אז ישבנו ושתינו ודברנו ומולי ישבה מישהי שאני רואה רק בלילה חייכה אליי והעבירה את כל כוחותיה בשיחתה כלפיי... לפתע פרצתי בגיל*2גיליתי שהמנהל היקר לומד נושא מאוד שקרוב לליבי שמעה זו זו שישבה לצידי ושאלהיה קרה? עניתי לה זה האדם השנישאני מגלה שיש לי משהו משותף עימו.. אבל ככה חשבתי...כי פתאום קבלנו צלצול שהאיבקצת על הרגשתנו כי בכל זאת רצינו לראות אותה איתנו... ומצאתי את עצמי נותן לה זר של מרגליתוירטואלי... ואני כעת עייף...עזרו לי.. זהרי

זהרי

New member
אני משורר?

לא משורר אני רק כותב מוציא את מה שקורה ומחייך היום לעולם חיוך כזה דיבילי לכולם אבל אני עייף נורא ובלעדכם אני ארדם כאן בעבודה... זהרי

איזה כיף לי........

איזה כיף לי שהכרתי אותך וזכיתי לקרוא מפי עטך המקוריות שלך זה פשוט מדהים. אז פשוט תודה טל

משה-המקסים ../images/Emo24.gif

משה אומנם אתה מקסים, וכיף להכיר אותך(לבנתיים רק מהפורום ודרך הטלפון) אבל לא להגזים לגביי ויווצרו פה אשליות, אתה יודע כמה תקבל על הטעיה גזר דין ממנהלת הפורום Mאיוש
. היה לי ממש ממש כיף לדבר איתך, במעט שבכלל נתתי לך להוציא הגה מהפה
.(מזל שלפעמים האילוצים מחייבים אותי לשתוק).
כמה אנשים אני יכולה לארח אצלי בבית
זה תלוי הממממ.... הבית שלי בלב הוא ענק , יכול לארח את כולם אז קודם כל כולם מוזמנים
הבית הפיזי שלי קטן מאוד, במיוחד הסלון
, אבל מנסיון כשרוצים לאלתר ולהכנס גם 10-15 איש בסלון מטר על מטר מאלתרים, חוץ מזה שאתה גר קרוב אז בתור המארגן אתה מוזמן לתפוס יוזמה לקפוץ לבקר ולראות את השטח
. יש לי בשכונה דשא מקסים שלא תהיה בעיה לארח שם גם עשרות אנשים, יש בחצר שולחנות, כיסאות קצת יותר בעיה אפשר לנסות להשאיל מהשכנים כסאות חצר לדשא, הבעיה היחידה שלי עם הדשא (שאגב לא פעם עשו בו מפגשים ), זה מזג האויר, עכשיו באוגוסט לא תמיד מספיק קר בערב בשבילי . יום קסום מלא אושר ושמחה מרחל-נשמה
אז משה מתי אתה קופץ לבדוק את יסודות הקרקע ?

מעגלים

New member
רחלי (לא אכפת לך שאני קורא לך כך?)

משום מה אחרי מה שסיפרת לי אתמול בטלפון קשה לי קצת לקרוא לך נשמה. אז תרשי לי לקרוא לך רחלי? (או רחל) תודה על ההזמנה. נשוחח בקרוב ונקבע השבוע שאקפוץ לבקר ולבדוק את יסודות הקרקע כמו שאת אומרת. יום נפלא לך משה

משה רחלי זה שם לראשונה מהרשת

וכן זה שם שהומצא לי אחרי שהכירו אותי, ולא יכלו לקרוא לי נשמה :))) אתה מוזמן בכיף, ואני ממש אשמח. יום קסום רחל-נשמה

מתה לפגוש אותך.......

אין דבר כזה לא תרגיש בנוח תשאל את מי שאתה רוצה כולם הרגישו טוב בלי יוצא מהכלל, החדשים ו"הותיקים". אל תדאג אתה לא תתאכזב. נו..........למה אתה מחכה??? בנתיים קבל
טל

למעלה