בוקר טוב

Koala Girl

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אף פעם אין פה אנשים ביום שבת
גם ככה אני הולכת עוד שניה.... אממ
עשיתי אתמול צניחה חופשית
חהחהחה שיהיה לכם יום נחמד
צ'או

יעל 13

New member
בוקררררר

איזה כייף לךך אני גם רוצהההה אתם יודעים שהתאהבתי באבא של מיכל? הוא כזה חמוד!!!!!!!!! ולא השתגעתייייייי חח מיכל איזה חקירה עשיתי לך חחחחחחחחח איך היא סובלת אותי מסכנה...לא נורא מיכל יום חמישי יש לך אילת ואז יש לך חופש ממני....אבל מי יודע אולי אני יצטרף לאבא שלך?? ואז תצטרכי לסבול אותי גם באילת...אל תדאגי אני יהיה אמא חורגת טובה...תביאי לי כסף ואני יביא לך מה שתרצי ונעשה כאילו אני קניתי לך טוב? זה במילא אותו דבר...חחחחחחח התחרפנתי...הודיה וקרן ---------> טיפוללללל

ערבב טוובבבבבב../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

הייתי היום בירושליים.. היה כיףףף
חחחחח התקשרנו היום לברר שהמקום במלון סגוורר (לאילת).. וביקשנו תטלפון מ144.. אז היא הביאה לנוו.. בקיצור התקשרנו ואבא שלי ביקש שיבדקו שאנחנו באמת בתאריך הזה עד הזה.. ובלה בלה בלה (ושמעתי שהוא הזמין שוויטהה.. איזה כיףףף
אבלל.. מזה סוויטה?
) בקיצור היא אומרת שאיןןןן
אנחנו לא רשומים.. לא דרך הסוכנת נסיעות, ולא דרך השם.. אבא שליי לעעע האמיןן.. נשבעת לכם שהיה בא לי להרוג תסוכנת נסיעותת הזאתת!! הנסיעה הזאתת חיכיתי לה כלל החופפששש
עכשיו אבא שלי התקשר ואמר שהביאו לנו ב144 תטלפון של המלון (שיש לו אותו שם) רק בים המלח.. ואנחנו כןןן רשומייםם.. איזההה מזלל
יש לי תמונות מהיוםם.. אני רק צריכה להעביר למחשבבב
שיהיה לכם אחלללהה ערבב ושבוועע מדהייםם!!

איזה כיף לך!!!שמחה בשיבלך!!!אבל תגי

תגדי למה לא הלכתם לאיפה שהמושלמת שלי מופיעה??? אני מכירה אחד שהסיע אותי לגבעת ושינגטון וחבר שלו מסיעה אותה לים המלח איפה שהיא מופיעה...

תודעעע../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

איזה חמודהה
ו...ממממ.. הלכנו לאילת כי רצינוו.. וסוכם שניסע לאילת לפני שבכלל ידעתי שהם יופיעו שמה
אבא שלי היה בכלל בכיוון של מלונות ישרוטל ובסוף שינה לפתאל.. לוידעת למה
ומאגנייבב לךך

אביחי 33

New member
ערבבבבבב../images/Emo24.gif

שונא שבת
יום שני מצביעים עמרי רוטברד.. חחחח אני מת שהוא ייזכה. בע"ה... בע"ה
מישהו פרץ לפורום של עמרי,זבללללל! הרס את פורום גרפיקה!(זה לא מעניין אתכם אנ'דע
) יאללה שבוע טוב לכולם, והמשך יום מקסים
אגב..
עמרי עכשיו בדרך לקניון ברחובות, יש שמה מפגש מעריצים איתו, הוא חותם וכאלה.. אז כל מי שרוצה וקרוב
מוזמן ללכת
אביחי

למעלה