בוקר טוב
S s h i r k u s h New member 9/11/04 #2 בוקר טוב ../images/Emo39.gif יום מקסים לכולנו מלא בריאות ואהבה
מ מ י ל ק י ת ו ת New member 9/11/04 #5 בוקר טוב../images/Emo42.gif ויום נפלא../images/Emo96.gif אתמול בערב היינו בקרקס מונטה-קרלו היה מדהים מה זה הילדים נהנו ! הקרקס רובו מבולגריה וחלק ממנו רוסי היה מקסים. המשך יום נעים לכולם!
בוקר טוב../images/Emo42.gif ויום נפלא../images/Emo96.gif אתמול בערב היינו בקרקס מונטה-קרלו היה מדהים מה זה הילדים נהנו ! הקרקס רובו מבולגריה וחלק ממנו רוסי היה מקסים. המשך יום נעים לכולם!
ס סיגליהיא New member 9/11/04 #6 בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif קמנו מעט מאוחר בגלל "כלת השמחה" שעשתה קצת "שמח" אתמול. שיהיה לכולנו יום נפלא. יווווווווו אני מתרגשת בשבילה.
בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif קמנו מעט מאוחר בגלל "כלת השמחה" שעשתה קצת "שמח" אתמול. שיהיה לכולנו יום נפלא. יווווווווו אני מתרגשת בשבילה.
ה הפיה הטובה 1 New member 9/11/04 #8 צהריים טובים לכולם מאמול בלילה יש לי כאבי ראש איומים לקחתי אופטלגין וזה לא עזר אוף כאילו יש לי פטישים בראש אם זה לא יפסק עד אחרי הצהרים אני יעלה למרפאה. המשך יום נעים ומהנה לכולם.
צהריים טובים לכולם מאמול בלילה יש לי כאבי ראש איומים לקחתי אופטלגין וזה לא עזר אוף כאילו יש לי פטישים בראש אם זה לא יפסק עד אחרי הצהרים אני יעלה למרפאה. המשך יום נעים ומהנה לכולם.