בוקר טוב וואלה שנים שלא קפצתי לבקר.. אז התגעגעתי אז באתי.. מה שלומכם מה חדש ומה ישן
צ צומיש New member 5/5/04 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif וואלה שנים שלא קפצתי לבקר.. אז התגעגעתי אז באתי.. מה שלומכם מה חדש ומה ישן
בוקר טוב ../images/Emo42.gif וואלה שנים שלא קפצתי לבקר.. אז התגעגעתי אז באתי.. מה שלומכם מה חדש ומה ישן
G get well New member 5/5/04 #3 הכל זורם... חזרתי עכשיו מהלימודים יש לי טונה עבודות... כל הסופשבוע אני הולכת לחרוש..באסה
צ צומיש New member 5/5/04 #4 וואלה... גם אני צריכה להתחיל ללמוד למתמטיקה אבל יש זמן בינתיים אנימחפשת צימר יפה מגניב רבוע ונינוח... שאני אוכל לבלות שם עם החבר... הצעות
וואלה... גם אני צריכה להתחיל ללמוד למתמטיקה אבל יש זמן בינתיים אנימחפשת צימר יפה מגניב רבוע ונינוח... שאני אוכל לבלות שם עם החבר... הצעות
ש שריונר 7 New member 7/5/04 #5 מה חדש? וואלה מכבי לקחו גביע אתמול למי שלא יודע ככה שאני באקסטזה מטורפת. חוץ מזה חזרתי הביתה מהקורס וכולי עייף אני הולך לישון עד יום ראשון
מה חדש? וואלה מכבי לקחו גביע אתמול למי שלא יודע ככה שאני באקסטזה מטורפת. חוץ מזה חזרתי הביתה מהקורס וכולי עייף אני הולך לישון עד יום ראשון