בוקר טוב
...

Blueberry Kiss

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif...

ושוב אני מקדימה את מושי שלי!! שיהיה לכולם יום טוב (למרות שטיפונת קריר, לא?) ושמח. איזה כיף לקום מוקדם (בשבילי 7 בבוקר זה מוקדם, אולי בשבילכם לא)... מושי, נראה לי אני ארדם היום ב-9 אז אולי כדאי לותר על הסרט שרצינו לראות? קיס

qt1

New member
בוקר טוב מותק../images/Emo42.gif ../images/Emo25.gif

את מתעוררת מוקדם כדי לעזור בבית נכון?
פסח וכאלה...נכון? (תכתבי נכון ככה אולי הבת שלי תתפוס יוזמה
בחייאת מותק) יומנעים

ufo11

New member
היא עוזרת בבית גם בלי פסח:))) אמרתי

לכם. היא פשוט מותק. וכן, גם בפסח מותק עוזרת לאמא. כבר אמרתי שאמא שלה מבשלת אוכל טוב?

ufo11

New member
בשבע? את לא נורמלית!!!!!!לא ישנת

בכלל! אני כועס!!!! באמת... זה לא בסדר! שבע??? חכי חכי מה אני אעשה:) מה שלומך מותק? אני רואה שלהקדים אותי זו כבר מטרה ממש נעלה כאן. ואל תדאגי, את לא תרדמי בתשע. אולי תשע וחמש דקות. אבל בתשע לא, כך שלא תהיה בעיה לראות סרט. ושיהיה לכולם בוקר טוב:)))

hashy

New member
אל תדאג מושי, גם אם מקדימים אותך

אין כמוך
. ולחפש את ההודעה היומית שלך ששואלת מה שלום כולם כבר הפכה לשיגרה אצלי
(כדי שאפשר יהיה לענות). מותק נשמעת יותר מותק מרגע לרגע (את קוראת את זה הבת של קיוטי? תעזרי בבית.. אמא שלך זקוקה למנוחה
)במיוחד כשכל מטרתה הנעלה היא לנשק אותך לפני שאתה מספיק לנשק אותה [ואם זה לא מותק, אז מה כן?] אני עוד ב"מוד" של סקס והעיר מאתמול...
המשך ערב נעים לכולם

qt1

New member
hashy קוראים לו ג'ון../images/Emo35.gif

החלק הזה והחלק שאמא של סטיב הלכה לאיבוד ואכלה
מהזבל היו מפחידים...אבל הכי מפחיד היה כשהיא הלכה כזה שמחה ופתאום היה כתוב ג'ון על הצג של ה
, חשבתי שהיא כבר הכירה איזה מישהו אחר. איזה פרק מדהים! בטח יהיו המשכים בעוד איזה שנתיים... הבת שלי עוזרת לי , פשוט אוהבת לישון עד מאוחר ולצערי הם לומדים גם בחופשה , פה מתמטיקה ,שם הכנות למשלחת לפולין אז לא יוצא לה הרבה להיות כאן ויש גם boyfrined
יאללה שתבלה חיים פעם 1 .

Blueberry Kiss

New member
נכון שזה מגניב?

הקטע הזה שקוראים לו ג'ון? האמת יכלו למצוא משהו יותר מיוחד, אבל עדיין זה מגניב...זה כמו לגלות את השם הפרטי של קרמר מסיינפלד (לפחות שם זה היה מיוחד- קוזמו).

qt1

New member
מותק ../images/Emo25.gif מ'ניינים?

יה איך התרגשתי........... היה פרק ב.ז............... מדהים!!! אפילו שרלוט קיבלה תינוקת סינית , הכל היה נהדר , תוחזר לאלתר הסידרה
הלוואי שתוחזר וביג ישאר עם קרי ויהיה מעניין אצל כולם , אוחחחחחחחחחח שיחזירו.

Blueberry Kiss

New member
אפילו הזלתי דמעה כששרולט קיבלה

את הבונבונית הקטנה... היא הייתה כזו חמודה בתמונה....חחחח

hashy

New member
היה גדול!!! נראה לי שעכשיו נתבסם

קצת על השידורים החוזרים איזה תקופה או כמה שנים... לא בטוחה שיהיה המשך, אבל יאלל'ה לקוות תמיד אפשר... מצחיק, השבוע גם ראיתי את פרק הסיום של ה X-files... והכי מצחיק, התגובות של בייב.. הוא נכנס באמצע השידור (כרגיל) ולא הבין דברים כמו: מה פתאום מתמונה שרלוט יודעת שזו התנוקת שלה?
מה שכן, הוא צחק כשאמרתי לו שלפעמים הוא מזכיר לי את ביג כשההוא רץ להרביץ לרוסי עוד לפני ששמע את כל הסיפור - פוגעים לו בנסיכה הוא חייב לצאת אביר...מאצ'ו קטן שלי (האמת, מאצ'ו גדול...)

ufo11

New member
חחחחחחחח:)))) תודה רבה:) ומותק

באמת מותק. אומנם אין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני פשוט לא יכול שלא להעיד עליה כמה שהיא מותק!

למעלה