בוקר טוב!!!!

Toxic Boy1

New member
בוקר טוב!!!! ../images/Emo42.gif

אני יודע זה מוקדם קצת... אבל לי יש בי"ס ולכם לא! אז... שיר הבוקר: Cranberries - Animal Instinct שיר שאני מאוד אוהב! יום טוב!

NoKiA2003

New member
בוקר אור!!! כוונות נסתרות מאחורי

הבחירה המצויינת הזאת? כי לי בבוקר כזה נשאר רק לשאול למה? אנני לנוקס 1992

NoKiA2003

New member
אכן, זה כ"כ מטופש, הבן אדם ממילא

חולה ועומד למות, לא שהוא טלחת שכולה תכלת אבל הוא היה "מנהיג" וסמל בשבילם ועכשיו בגלל השטות הזה תתפתח כאן רעידת אדמה ופחד מפיגועים אבל ממילא לא תסכים איתי אז זה לא משנה וזה גם לא ממש המקום. נו נו ספר חוויות... יותר מעניין

כמו שנאמר

בוא נקדים את אלוהים (זהה את הסרט, השחקן וכל השאר). ולמה אתה חושב שאני לא מסכים איתך? מסכים בטירוף. חוויות? אולם ריק למעט זקנות, ארוניסטים (נכנסים אחרי תחילת הסרט ובורחים עם תחילת כותרות הסיום), והכי גרוע: זוג סטרייטי בני עשרה שבו הבחורה כנראה מתאמנת לתפקיד של פאג-האג ולכן התנפלה עלי בחיוכים אחרי הסרט בדרישה לדעת איך היה ומה חשבתי עליו. המון כוונות טובות. והסרט בהחלט חביב.

אז ככה

אוחצ'ובסקי עשה עבודה בסדר בפסקול, ציפיתי ליותר אבל עדיין גברת צ'יקוונטי הייתה הפתעה נעימה. סינדרלה-רוקפלר היה מודבק וממש לא התלבש יפה על הסרט. חיפשתי אותך ב- TLV אבל כנראה שלא היית באותו יום. יוסף (ג'ו) נראה ממש לא רע. וזה שמדברים בגרמנית זה באמת בונוס נחמד בשבילי. בסה"כ, באמת סרט לא רע (הישראלי הראשון שראיתי בקולנוע מאז "שלאגר"). מזכיר סלט ששמו בו הכל וערבבו.

NoKiA2003

New member
ידעתי שתאהב את הגרמנית, הברמן

בסרט הוא באמת ברמן בטיאלוי, גם בעיני ג'ו מקסים, מה אתה אומר על הסוף?

הברמן שעיר מידי ../images/Emo58.gif

והסוף מחורבן. מאידך - היה הרבה יותר גרוע אם אייל היה הופך להומו. אם היה תלוי בי, אז הנאצי היה נשאר בחיים, אייל היה חוזר לחיסולים ואקסל (פולי?) היה עובר לגור בעזה עם רפיק ואז שניהם היו עוברים לינץ' על ידי מקומיים. אני לא חושב שזה רעיון טוב להפקיד בידי כסף לצורך הפקת סרטים.

ואיך נראה ערב טיפוסי?

חבורה של גברים מגודלי כרס יושבים במעגל ומשחקים סטריפ-בינגו?

NoKiA2003

New member
חלילה, זה תלוי ברמת האלכוהול

ובהתפתחויות נכון לאותו ערב...
אבל בד"כ עופר נסים עושה את העבודה כמו שצריך

turrican

New member
זה טעות פטאלית להביא את מארק אלמונד

ברור לי החיבור בין הגייז של אלמונד לתדמית של TLV והוויתה אבל להביא אייקון אייטיז למועדון טראנסים (או וואט אבר מה שמשמיעים שם הרי בינינו באים לשם הרבה צעירים בשביל לומר הייתי ב-TLV והתחילו איתי גייז\לסביות\סטרייטים והזדיינתי בחינניות בשירותים המעופשים שם) אלמונד צריך לקבל במה רצינית . חשבתי על תמונע בת"א או האנגר או משהו רציני אחר.

NoKiA2003

New member
כפרה, הטי.אל.וי זה לא מועדון לגייז

זה בין המועדונים הנחשבים כרגע בעיר, לא משמיעים שם טראנס אלא האוס, ויש שם גם מסיבות mtv ולהיטים לצעירים יותר... השרותים לא ממש מעופשים והם מ-א-ד פעילים ביום שישי (כמעט כמו רחבת הרקודים) ביום שיני הקהל שם נע בין 20 ל-40 (אולי קצת יותר), אני בטוח שמרק הופיע במקומות יותר גרועים, אבל אני מסכים שזה לא ממש המקום והליין בשבילו, אני הייתי הולך על מועדון התאטרון במקרה שלו. מתי הולכים לטיאלוי טורי?

turrican

New member
אני לא עובר את הסלקציה אחי

שאני לא מגולח אני נראה כמו טרוריסט.

NoKiA2003

New member
אם הוא היה דופק אצלך בדלת לא היית

מסרב, הסוף זוועתי... אם איל היה מתחתן עם אקסל ועובר איתו ועם אחמד לגור בקיבוץ זה היה מצוין, הם גם היו צריכים לבזבז את כל היורואים של הנאצי על קניות אקסטרווגנטיות של רהיטי קש ברצועה זה דווקא היה גם היה אחלה.

לא הייתי מסרב

אבל מאידך, גם לא הייתי מסרב אם שייך יאסין ואורי אורבך היו דופקים אצלי בדלת. וחס שלום - אייל חייב להישאר סטרייט. כלומר - הוא סטרייט. נקודה.

NoKiA2003

New member
מי לא היה מסרב לשלישייה עם

שייך יאסין ואורי אורבך (כמו שאמרתי, כבר אין על מה לפנטז) אייל חייב להשאר סטרייט וללכת רק עם בנים, נקודה.

למעלה