בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך
בוקר טוב בחור יקר

שלומי טוב מקווה שהספקת להתעדכן במה שקורה ומה ההפתעה הכי הכי שיש לנו כאן ומה שלום הבחור החייכן

ניקולי

New member
סיודושששששששש ../images/Emo140.gif

אני לא מאמינה סידי זה אתה??? אפשר לגעת??.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך? איפה היית?? לאן נעלמת???? כמה זמן?? לא התגעגעת???? שיהיה בוקר נפלא נופרוש צ'טערת... פשוט הייתי המומה מסידי שהיה לך בוקר טוב
אוהבת אותך המוןןןןןןן

בוקר טוב

מה קורה איתך קסם? היית חסר פה ועוד יותר מזה אפילו התגעגעתי לבוקר טוב שלך אל תעשה את זה יותר חוץ מזה? הכל תקין התחתנת בינתים<?

בת ה י ם

New member
זה המזג שהביא את כולנו עד הלום ?

אתמול היינו בסקירה מאוחרת........ חשבתם שאחסוך מכם את התגובות של החבר'ה...
נזק : יוווו זה נראה כמו חייזר שוקו : תגיד אדוני הרופא אתה יכול לראות אם הוא יהיה שחקן
או
בבדיקה הבאה הם בהסגר!

sidi

New member
מממ

נופר, הספקתי להתעדכן וראיתי את הסיפור עם אביחי ז"ל וזה ממש מצער. קראתי שבת בת מתכננת להביא צעצוע/ה חדש/ה. איזה עוד הפתעות יש? ניקולי, תעמדי בתור יש לפנייך
ג'ס, כן אני נשוי + 2 כבר. ראית איזה זריז?

GALI02

New member
שלום גם לכן בנות ושיהיה המשך יום נע

אוף- לא נכנס בשורה אחת אז: שיהיה המשך יום נע-ים

חסר לך יקירה שלא תשתפי

נראה לי בכלל כשיש פה הריון אז הפורום פעיל אז יאלה בנים גם אתם תתאמצו ותהיו באיזה הריון

מותק שלי עכשיו כשאת שמנה

ואפשר לקרוא לך ככה בלי דאגה את צריכה להשאר יש פה לפחות שלוש בנות שאני מכירה ..... שמחכות לפיזור אבקת הריון אז תדביקי אותן בבקשה!!!!!!

בת ה י ם

New member
ספק ברצינות ספק בצחוק....

אחרי שנתיים של ניסיונות.... יש כאן איזשהו כסא שכל מי שישבה עליו נכנסה להריון (4 בנות כולל אותי) (ראה לי שעליו מפוזרים זרעים
) הכסא הזה כסא פשוט....והייתי חייבת תירוץ להכניסו למשרד (יש לי כורסא חח) ביקשתי מעלמת החן שהחליפה אותי בחופש שתחליף בין הכסאות בתירוץ שלא נוח לה (מזל שהיא חברה) חזרתי מהחופש התיישבתי.....ועד שהעירו לי שהכסא לא הולם את משרדי התנחלתי עליו. והנה היום .......אני פרה אז בננות כסא שולחן זרע ומה שלא יהיה שרחמכן יתמלא !!!

צחוק צחוק

אבל זאת שהחלפתי אותה לפני 4 שנים שהיתה בהריון כשהגעתי החלפתי את הכסא כשהיא חזרה היא החזירה את הכיסא למקומו ושוב נכנסה להריון אני פחדתי לשבת על הכסא שלה

לא מתוקה שלי אני מחכה

רק לנכדים שיבואו בעזרת השם אחותי היתה סבתא בגיל 40 ונראה לי שגם לי זה יתאים

למעלה