בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל החברים,התעוררתי מלפני שעה לא יודעת למה, וגם לא חושבת למה. הרגשתי את הצורך להכנס לפורום לקרא להיות בין החברים. מכירים את ההרגשה הזו של קנית בגד? אספר בקצרה. אתמול יצאתי עם חברה מקבוצת תמיכה לקניון נכנסתי למדוד חולצה.תסבירו לי הריי תמיד קונה לא חדש.הפעם הקניה הייתה שונה הייתי משוחררת אני עצמי נטו. הסתכלתי במראה ואהבתי את מה שראיתי.אולי לא מבטא נכון את ההרגשה מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוונת.ישבנו שוחחנו שתינו קפה חזרתי הביתה בכייף ושמחה למרות שהבית היה ריק כזכור לכם האיש שלי עזב.אולי שולי הרגשתי צורך לשתף אתכם תודה על ההקשבה. מירבי מחכה לפגישה שלנו בקוצר רוח אוהבת אותך .
ממני חברה אמיתיתתת

mimeli

New member
תתחדשי ותהני לך מהחולצה החדשה!

ושיהיו לך רק חויות טובות!!

איל באש

New member
בוקר אור לכולנו../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo79.gif

לך מירב בהצלחה,זה נפלא שאת מרגישה שינוי, שאת מסוגלת לאהוב את עצמך במראה
שיהיה לנו יום נפלא של אהבה, של שינויים, של הפתעות, של חיבוק וחיבור לטבע האינסופי, יום של שמש ושמחה.

meravor

New member
יום מיוחד ../images/Emo24.gif

אייל תודה. אני מאחלת לכולנו שנוכל לחיות בהרגשה כל יום כאילו זה היום האחרון שלנו (לא במובן השלילי) שנהנה מכל רגע, שיהיה ערך ומשמעות לכל מה שקורה לנו במהלך היום, לא עוד לקחת הכל כמובן מאליו. למרות שהיום סגרירי - שנמצא את האור בתוכנו...
יום טוב - מלא אהבה...

meravor

New member
השינוי שאת עוברת...../images/Emo45.gif

אני שמחה לדעת שטוב לך עם עצמך... זה לא משנה אם הבית ריק העיקר שבפנים מלא (את יודעת על מה אני מדברת), יכל להיות מצב אחר בו הבית מלא ובפנים ריק מה עדיף
מרגישה צורך לכתוב לך חמשיר... חברה אמיתית שמחה שמצאת את האור דעי שלא טעית על הטוב תדאגי לשמור עם השינוי תזרמי מגיע לך שיהיה לך טוב את עצמך אל תאשימי את עצמך המשיכי לאהוב בהצלחה בהמשך הדרך ואל תמעיטי בערכך כי רק כשתעריכי את עצמך כמו שראוי הסביבה תקבל אותך... גם עם השינוי שיהיה לך יום טוב

למעלה