בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שבוע חדש מתחיל שבוע מלא עיסוקים והנאות.. היום
שלישי של חנוכה.. מישהו בכלל יודע כמה סה"כ נרות מדליקים בכל חנוכה?? נו.. נראה אותכם, חישוב מהיר.. ביום הראשון שתיי נרות, השמש והנר הראשון.. ביום השני כמה?? ובשלישי כמה?? כמה סה"כ נרות כל שמונת הימים?
מחר אנחנו הולכים לפסטיגל
, תאמינו לי או לא אני מאוד אוהבת פסטיגל אין פסיטגל או פסטיבל שלא הייתי בו.. נכון שעם השנים זה כבר הפך להיות תחרות יופי למבוגרים (כי מבאים את כל הזמרות הכי יפות) וכבר פסטיגל זה לא שירי ילדים.. ונכון שפעם הילדים היו שרים וזה היה בהרבה יותר יפה.. אבל גם היום..כן גם היום זה כייפי כזה.. בכל שנה אנחנו הולכים כל המשפחה.. נו טוב פעם זה היה עם האקס שלי והיום זה עם יודל'ה שלי.. אבל אנחנו נהנים.. מה יש? יום אחד בשנה להיות ככה כולנו ביחד בסתלבט.. (יש עוד הרבה ימים אבל נניח
).. וביום שלישי.. ההופעה יודל'ה ואנוכי הולכים לשיר בערב משטרתי לכבוד חג החנוכה..נשיר למעשה שלוש שירים.. שתיי מחרוזות כאלו עליזות שבניהם יש את השיר.. כל הרחובות כבר ריקים הסימטאות כולן שלו שוב הוא לבדו שוב הוא עם צילו... למי שלא יודע זה שיר מהסרט "השוטר אזולאי" ששיחק בתפקיד הראשי שייקה אופיר.. נשיר גם את השיר פרי גנך/אביבה אבידן,ואלי לוזון שיר מקסים אני אידית אוהבת את השיר הזה.. בקיצור תאחלו לנו בהצלחה..
..אני קצת מתרגשת אבל אני יודעת שיהיה בסדר.. שיהיה לכם שבוע טוב ומבורך.. שנרות חנוכה יאירו לכל אחד ואחת מכן את הדרך לטוב ולאושר.. שלכם ניקול*

בוקר טוב יפתי

איזה כיף ושיגעון מטורף ללכת לאירועים של חנוכה עם כל עם ישראל לעמוד בפקקים להדחף והכל אבל שווה בשביל הילדים ואני מקווה שתדאגו שיצלמו את "הפסטיגל המשטרתי" שלכם שיהיה משו גם בשבילי לראות אחורי הכל.... אוהבת אותך אנושות חג שמח

ניקולי

New member
שלום מקסימה

את יודעת?? מוזר לי. מוזר לי שאני כותבת הודעה אז פתאום מרין איננה וריקי איננה וסידי איננו ובת בת איננה וכולם איננם..
.. ופתאום כשמרין כותבת הודעה או ריקי או.. סידי או...מנחם אז פתאום כולםםםםםםם מגיבים.. לא מוזר?
ואת יודעת מה?? אני מאוד מקווה שאוכל להראות לך את הקלטת או את הצילומים מהיום הנפלא הזה.. רק מה? אני מקווה שארגיש טוב עד אז כי אני מה זה מקוררת.. משתעלת משתעלת ואין לי מנוחה עם האפצ'ים... אאאאאאאפפפפפפפפצצצצצ'יייי

בריאות ובריאות ועוד הרבה ממנה

ומי שרוצה לבוא שיבוא ומה פתאום את עושה חשבונות למי מגיבים יותר ולמי פחות ????

בת ה י ם

New member
משמיצנית../images/Emo3.gif, שמרת לי כרטיס לשורה

הראשונה ? עייף לי.....רוב הזמן....עומס בעבודה (עבדות חחחחח) וגילגולי החיים המוזרים
ואם שכחתי (שקט!) חג מלא ניסים והפתעות

ניקולי

New member
שיווווו ../images/Emo12.gif

אני ה-מ-ו-מ-ה איזה הפתעה
תודה תודה תודה תודה תודה (מהפרסומת של הפסטרמה)
תודה חברים יקרים ידעתי שלא תאכזבו אותי.. עכשיו אני הולכת על בטוח!!

sidi

New member
בת הים (הידועה בכינויה בת בת)

תירוצים תירוצים עבדות עלאק חחחח רק פולניה קוראת לזה עבדות

בת ה י ם

New member
../images/Emo3.gif עבד כי ימלוך חחחחחחח

אין לי זמממממממממממממממן תוסיף לי 90 דקות ביממה והכל מסודר מבחינתי.

למעלה