בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אפשר אולי הפנייה לפורום של רפואה קונבנציונאלית. חיפשתי באשכול בריאות הקהילה ולא מצאתי פורום הולם.

SideKick

New member
פשוט מאוד...

לא בריאות הקהילה, אלא - רפואה ובריאות. וחוץ מזה, למה לך רפואה קונבנציונלית?

כי רוצים לנתח לי את השקדים

החמודים שלי שטיפחתי כל כך יפה
[ובקשר לחוסר מציאת הפורום הנכון, אני יכולה להאשים כמויות עצומות של אנטיביוטיקה??
]

לסקרלט אוהרה

מי הם ה"רעים" שרוצים לקחת לך את השקדים החמודים שלך? ולמה הם רוצים לעולל לך את זה? עמדי על זכותך לשמור על שקדייך שמגינים על גרונך מפני חדירות של חיידקים. ואם הם לא מתפקדים כ"כ טוב כדאי לך לפנות למטפל הוליסטי כלשהוא כדי שיזכיר להם לתפקד בלי לקחת הרבה אנטיביוטיקה. עירית

freearth10

New member
../images/Emo45.gif

וכאחת שהובלה בדרך הרעה וספגה אחר כך לא דלקות גרון אלא דלקות ריאה, כי לא היה מי שיגן עליהן, מציעה לך לשמור על השומרים האלה, גם אם הם כבר לפעמים נרדמים בשמירה, הם עדיין חמודים.

אני לא בעד העניין,

אבל יש לציין שאחרי שלוש דלקות גרון [שתיים חריפות] וחשש לחיידק טורף בפרק זמן של חודשיים, אני דיי חוששת. למרות שאני שאני לא בעד ניתוח אבל נראה שגם אלוהים לא יכול להם..

miromiro

New member
סקארלט-

את עומדת לעבור ניתוח לא פשוט, השקדים אגב מגינים מפני זיהומים בעיקר בגיל צעיר. קבלי קישור עם הסברים על הניתוח כאן.

../images/Emo51.gif לך

כמו שאמרתי - אני לא בעד הניתוח. הבנתי שישנה אופציה חלופית של זריקת פניצילין פעם בחודש, על כן ביקשתי הפנייה לרפואה קונבנציונאלית לברר מה בדיוק טיב העניין.

האם מישהוא מהרופאים

אמר לך שאחרי הניתוח לא יהיו לך דלקות, ולא חיידקים? האם מישהוא מהם אמר שהשקדים הם הגורם לדלקות או להופעת החיידק? עירית

למעלה