בוקר טוב חשבתי לקפוץ מחר בבוקר לדר' שקשוקה, לאכול שקשוקה כמובן. לא הייתי שם אף פעם. יש מתנגדים?
E ellosh New member 27/11/03 #1 בוקר טוב ../images/Emo42.gif חשבתי לקפוץ מחר בבוקר לדר' שקשוקה, לאכול שקשוקה כמובן. לא הייתי שם אף פעם. יש מתנגדים?
בוקר טוב ../images/Emo42.gif חשבתי לקפוץ מחר בבוקר לדר' שקשוקה, לאכול שקשוקה כמובן. לא הייתי שם אף פעם. יש מתנגדים?
N neta2 New member 27/11/03 #2 למה שנתנגד אם תאכלי שקשוקה מחר? תהני, אכלתי בדר' שקשוקה לפני 6 שנים בערך והיה טעים אם כי חשתי שלא נורא נקי שם אבל יש אנשים שימותו על מזבח השקשוקה .. אני לא.
למה שנתנגד אם תאכלי שקשוקה מחר? תהני, אכלתי בדר' שקשוקה לפני 6 שנים בערך והיה טעים אם כי חשתי שלא נורא נקי שם אבל יש אנשים שימותו על מזבח השקשוקה .. אני לא.
S shakshuka New member 27/11/03 #4 מישהו קרא לי? ארוחת בוקר בדוקטור אנחו אוהבים מאוד - ארוחה זולה (27 ש", בפעם האחרונה שבדקתי) - כוללת שקשוקה, לחם טרי, סלטים טריפוליטאים ולקינוח תה בוטנים ועוגת סולת. אחלה דרך לפתוח את היום.
מישהו קרא לי? ארוחת בוקר בדוקטור אנחו אוהבים מאוד - ארוחה זולה (27 ש", בפעם האחרונה שבדקתי) - כוללת שקשוקה, לחם טרי, סלטים טריפוליטאים ולקינוח תה בוטנים ועוגת סולת. אחלה דרך לפתוח את היום.