בוקר טוב

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

התחלתי בשעה טובה טובה את לימודיי
... השיעור ברפלקסולוגיה ברור מאוד ואפילו מעניין ונחמד. השיעור באנטומיה פיזיולוגיה היה קשה מאוד
, המורה מדברת מהר כך שאין מצב לכתיבת הדברים תוך כדי השיעור. קיבלנו חומר כתוב בשפה האנגלית בלבד! לדבריה לא היה לה מקור אחר לצלם ממנו
. בקיצור , עלי לסכם לקראת יום שלישי על המערכת התאית +מהו תא +מהם אבורניו. לא לשכוח ללמוד על המנחים
... סיכמתי בערך 5 סיכומים וככל שאני מרבה לקרוא אני נתקלת בעוד ועוד מושגים. גם אתם הייתם שם בשלבים הראשונים , אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקורות המידע אותם אני באמת צריכה , חבל לי לסכם דברים לא רלוונטים. האם מכאן תבוא הישועה? כל השבת למדתי ועושה רושם שזה היה לריק. תודה ושבוע טוב.

qt1

New member
תנסי לפרט../images/Emo92.gif?

גם אם נראה לך שמשהו לא בסדר ... זה בסדר לכתוב את זה מעל גבי דפי הפורום. (לי נראה מאוד לא בסדר למרות שהאנגלית שלי מעולה , אני לא חושבת שאני צריכה ללמוד בשפה האנגלית במדינה ישראל , קל וחומר פיזיולוגיה / אנטומיה) תודה.

*g99

New member
ממש חוצפה!

מפתאום באנגלית? אצלנו (אסור לפרסם את שם המכללה בפורום) לא נתנו בכלל לסכם,המורה המליץ על ספרים בעיברים שמהם ניתן להבין את החומר כשלומדים בבית. מעבר לזה הוא הכתיב בכיתה והסביר לפי הצורך את הנושא הנלמד. עצתי היא להתלונן להנהלה על אותה מורה ושיטת הלימוד שלה. בהצלחה

0 אור 0

New member
גם כשאני למדתי

המורה לרפלקסולוגיה המליצה לנו על ספר אנטומיה בעברית (ועשינו קניה מרוכזת בדיונון כדי לקבל הנחה), ואת החומר על רפלקסולוגיה עצמה השתדלה להכין מראש (בעיקר דברים חשובים כמו שרטוטים, סימפטומים) המורה שלימד אותנו אנטומיה הכין לנו מצגות ברורות ויפות בעברית, והדפיסו לנו במכללה עותקים שלא נצטרך לכתוב כל הזמן. נראה לי שאת צריכה לפנות להנהלת המכללה ולראות איך מארגנים לכם חומר מסודר ומתאים - זה לא אמור להיות האחריות של המורה אלא האחריות שלהם לארגן חומר לימוד.

qt1

New member
../images/Emo24.gif תודה ...

כולנו היינו מאוד מאוכזבים הן מהשקפים הלא ברורים והן מהצילומים באנגלית של החומר על אנטומיה + פיזיולוגיה. אני חושבת שלאף אחד לא נעים לפנות להנהלת ביה"ס. אבל שכנעתם אותי , השאלה היא אם הם לא יאמרו לי שכך הם גם לימדו בשנה שעברה והכל היה בסדר... אני אתקשר מחר ואעדכן. המון תודה לכולכם...

avorly

New member
qt1, ברוכה הבאה בצל פורומינו,

אוסיף ואחמיר כמו כל קודמיי- זו לא רק חוצפה, זו התעצלות של מרצה
אתם לומדים כאן בארץ, יש מספיק חומר כתוב על רפואה מערבית בעברית בספרים או באינטרנט. אין סיבה לדרוש מכם לסכם מאנגלית, ובטח לא לגבי מושגים שעדיין לא מוכרים לכם. תעמדו על שלכם, יש לכך תקדימים.

qt1

New member
../images/Emo7.gif התקשרתי...

אמרו לי שמבינים את ההלם שלי!!! ששני תלמידים אחרים התקשרו ואמרו שהיה נהדר (לא רצו לתת לי את השמות שלהם
) בקיצור , אין עם מי לדבר! אני ארכוש את הספר שאחת מכן המליצה לי עליו , הבנתי שיש בו גם מנחים. לטענת ההנהלה החומר המודפס 'מעולה' ואני צריכה לשבת ולצבוע את החלקים וכך אני אבין... כל-כך חבל לי על הכסף , אמרתי לה שהכל טוב ויפה אבל במבחן אני לא רואה מצב שמישהו מהכיתה יעבור. שלא תבינו לא נכון , דיברתי רק אנגלית כמה שנים , זה לא קשור , זה פשוט עניין של פרנציפ. כזה זלזול... ביי ובאמת שתודה , אני עוד אעדכן חבר'ה.

0 אור 0

New member
אני חושבת שאני יודעת לאיזה ספר

את מתכוונת - גם לנו נתנו אותו ואמרו שאם נצבע את החלקים זה יכניס לנו הכל לראש. אישית , צביעה לא עובדת עלי אז השתמשתי בחומרים האחרים. בכל מקרה QT, הכי חשוב זה שלא תילחצי. עברת רק כמה שיעורים ויש לך עוד שנה שלמה. אם את לומדת במקום טוב ועם מורה טובה - בטוח שבסוף השנה תדעי כבר אבחון בסיסי ולעשות טיפול שלם וטוב - זה לוקח קצת זמן עד שאת קולטת מה הולך, ובאיזשהו יום פתאום כשתשבי מול כף רגל תרגישי שאת מבינה מה קורה שם, ויודעת מה את רוצה לעשות.

למעלה