בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ומה אתם אומרים על זה?

ראשית איך עבר עליכם החג???? איפה הייתם ומה עשיתם?? מי ישב בסוכה ואיפה?? עד איזה שעה אתם עובדים היום?? בקיצור אני הייתי אצל ההורים של דודל'ה.. כל האחים שלו היו חוץ משי שהוא אתם כבר זוכרים? באוסטרליה.. בקיצור היה נחמד מאוד.. רק מה??? דבר אחד הפריע לחי כל החג... העבודה שלי!! ולמה העבודה שלי?? כי ביום חמישי (להזכירכם..יום לפני ערב חג) הבוסית שלי החליטה לדבר איתי ב - 4 עיניים.. היא ביקשה ממני להשאר אחרי העבודה (ברוב חוצפתה) ולדבר איתי.. חכתי חכתי.. ולבסוף היא הגיעה חצי שעה לאחר שהייתי כבר אמורה לסיים את שעות העבודה.. ובזה הלשון היא אמרה: "אני מאוד מרוצה ממך, אני מאוד מרוצה מהגישה שלך לעבודה, אני מאוד מעריכה את מה שעשית עד כה, אני יודעת שעשית פה מהפך במשרד, אני יודעת שבחרתי נכון, אבל........ אני לא מסוגלת לשלם את המשכורת שאני משלמת לך..אני הולכת לקצץ לך בשעות העבודה וגם במשכורת" לאמר לכם את האמת? אני ידעתי, היית לי הרגשה, וכמדומני פעם כבר העלתי את זה כאן.. אבל לא להאמין היא רוצה להוריד לי 800 ש"ח בבת אחת (לא שאני מרוויחה מי יודע מה) ודווקא כשהתקבלתי אצלה לעבודה כ"כ התחשבתי בה שהייתי חייבת לעבוד ולא להשאר רגע דל בבית, התפשרתי לגבי המשכורת.. כל החג הייתי עצובה וממורמרת ממנה... בקיצור עשתה לי חג שמייח...

sidi

New member
שלום לך

מה אני אומר על זה???? תתקרבי קצת ואני יגיד לך. התקרבת? יופי
יש לך מנהלת מהסוג הטיפוסי והגרוע ביותר שמאפיין בעלי עסק פרטיים. הם קמצניים וכמה שלא ירויחו זה אף פעם לא יספיק להם. באמת מצב באסה אבל הדבר היחיד שאני יכול לנסות להציע לך זה לחפש עבודה אחרת במקביל ואז לעזוב אותה. אה........ ולא ישבתי בסוכה. אבל עשינו אתמול על האש כל המשפוחה והיה אחלה.

ניקולי

New member
סידי היקר!!

סוף סוף בפורום שכזה שמישהו בכלל טורח לענות לי אני ממש שבורה בגללה..
חשבתי שמצאתי עבודה
אבל הנה העוקץ יוצא לאט לאט
גם אני חושבת למצוא לי עבודה אחרת.. אבל אני עוד לא עובדת שנה.. בוא נגיד כזה דבר.. בוא נגיד לא עזבתי , חיפשתי עבודה אחרת.., ומצאתי, אך לאחר שהתחלתי לעבוד באותה עבודה חדשה, דברים לא הסתדרו כפי שרציתי ו.. גם את העבודה החדשה אני עוזבת.. זה סיכון לא?? בעיקר כשאין לי עדין שנה מי ישלם לי משכורת? לא לשכת עבודה (במקרה הגרוע שלא אמצא עבודה) לא מעסיק חדש ובטח ובטח שלא הבוסית שלי המקסימה!! ותאמין לי סידי שבאמת היא היתה בסדר עד לפני כשלושה חודשים.. זוכר שסיפרתי שעברתי הפלה? מאותו זמן השתבש לה משהו במוח כאילו
עבר בנינו...

sidi

New member
ניקולי

קודם כל לדעתי תתחילי לחפש, עכשיו במידה ותמצאי משהוצאז תשביותחשבי אם המשכורת מתאימה לך אם התנאים מתאימים. בקיצור אם העבודה בכלל תתאים לך. ובמידה ותראי שכן אז תקחי את הסיכון ותעברי. אבל קודם כל תתחילי לחפש ותמצאי ואחרי זה נדבר על לעבור או לא. בכלל, אני חושב שיש לנו לרוב בני האדם את הפחד הזה לעזוב משהו ולהתחיל משהו חדש מהפחד שיהיה יותר גרוע. בוקר טוב ישראל

ניקולי

New member
בוקר טוב סידי

אתה צודק אכן ישנה רתיעה ממקום עבודה חדש... יחד עם זאת הכעס כ"כ גדול על מקום העבודה החדש שממש לא מריגישים איום ממקום עבודה חדש.. בכל אופן היום בבוקר היא שמה לי את המשכורת בתיבת הדואר שלי... שיהיה בוקר טוב

mariana

New member
היי ניקולי

מה מצב? אני זוכרת שסיפרת לי על המנהלת שלך, היא כנראה רואה שאת יותר מדי טובה ואת חמודה אז מחליטה לנצל את זה. מילא לא לעלות משכורת אבל להוריד לך ממנו? פשוט חוצפנית אני מסכימה עם סידי לגמרי במקביל תחפשי לך עבודה וואז תגידי לה להיתראות בערב סוכה המשפחה של אריאל בנו סוכה אז בערב היינו שם, את בטח מתארת לעצמך מה הלך שם? הרי אמרתי לך מה יכול להיות אם אני אחיה אצלהם? שהם יהפכו אותי לשיפכה שלהם. וזה כבר אני אספר בהודעה הבאה

ניקולי

New member
שלום לכלה!!!! ../images/Emo24.gif

סוף סוף הואלת לכתוב משו.. מה שלומך יקרתי?? איך זה להיות נשואה? (חי חי חי כאילו אני לא יודעת) ... מה שלום החתן המאושר, שזכה במפעל הפיס???? אלף
....

mariana

New member
אתמול הלכנו לבחור

תמונות של החתונה להגדלה וכאלה אז הם אמרו שיהיה מוכן הכל עוד חודש וקצת. מבאס ומאכזב גם. אבל ראיתי את כל התמונות שלנו
וראיתי את התמונה שלכם ג'ס עם ניר ואת ויהודה יצאתם מקסים.

mariana

New member
בעזרת השם אני צריכה

לקבל אותו בערך עוד חודש וחצי ואז אני אשלח לכם דרך מייל מבטיחה

למעלה