בוקר טוב ומה אתם אומרים על זה?
ראשית איך עבר עליכם החג???? איפה הייתם ומה עשיתם?? מי ישב בסוכה ואיפה?? עד איזה שעה אתם עובדים היום?? בקיצור אני הייתי אצל ההורים של דודל'ה.. כל האחים שלו היו חוץ משי שהוא אתם כבר זוכרים? באוסטרליה.. בקיצור היה נחמד מאוד.. רק מה??? דבר אחד הפריע לחי כל החג... העבודה שלי!! ולמה העבודה שלי?? כי ביום חמישי (להזכירכם..יום לפני ערב חג) הבוסית שלי החליטה לדבר איתי ב - 4 עיניים.. היא ביקשה ממני להשאר אחרי העבודה (ברוב חוצפתה) ולדבר איתי.. חכתי חכתי.. ולבסוף היא הגיעה חצי שעה לאחר שהייתי כבר אמורה לסיים את שעות העבודה.. ובזה הלשון היא אמרה: "אני מאוד מרוצה ממך, אני מאוד מרוצה מהגישה שלך לעבודה, אני מאוד מעריכה את מה שעשית עד כה, אני יודעת שעשית פה מהפך במשרד, אני יודעת שבחרתי נכון, אבל........ אני לא מסוגלת לשלם את המשכורת שאני משלמת לך..אני הולכת לקצץ לך בשעות העבודה וגם במשכורת" לאמר לכם את האמת? אני ידעתי, היית לי הרגשה, וכמדומני פעם כבר העלתי את זה כאן.. אבל לא להאמין היא רוצה להוריד לי 800 ש"ח בבת אחת (לא שאני מרוויחה מי יודע מה) ודווקא כשהתקבלתי אצלה לעבודה כ"כ התחשבתי בה שהייתי חייבת לעבוד ולא להשאר רגע דל בבית, התפשרתי לגבי המשכורת.. כל החג הייתי עצובה וממורמרת ממנה... בקיצור עשתה לי חג שמייח...