בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

מזמן לא קראתי את הפורום, באתי לספר שעדכנתי את הבלוג ונתקעתי כאן 20 דקות... אין לי כל כך מה להגיב חוץ מ... איזה חמודים אתם!! ובכל מקרה, פרק 12 של שיעורים באהבה באויר, והפעם על "שיעתוק" של מערכת יחסים רומנטית למערכת יחסים עם חבר טוב (סטרייט), למקום העבודה, ומדוע אנחנו בכלל חייבים "אספקת אהבה" סדירה???

Falcor28

New member
בוקר אור ../images/Emo39.gif

יאהו איזה כיף, סוף סוף אני יכול לכתוב הודעות מהעבודה ! (משהו השתחרר למחשב שלי הבוקר וזה עשה לו טוב ) שיהיה לכולם בוקר מקסים וחשוב מכל שיהיה היום שקט, בכל העולם לא רק בשלולית שלנו. ואל תשכחו (איך אפשר?) את מה שקרה כאן לפני שנתיים
אז מה קורה אמט, גיאצ'וק כבר חזר מהעבודה ? מקווה בשביל שניכם שמשבר הסרוורים תם. אה, ועוד משהו, נתת הופעת אורח מדהימה בחלום שהיה לי הלילה
. לא תאמין היית שם מלצר ! יאללה חזרה לעבודה, היום זה יום גורלי ביותר, כנראה שדברים הולכים להיחתך כאן אחרי כמעט חודשיים של חוסר וודאות. ולא לשכוח שיש היום תיאטרון
מי מגיע?

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif בוקר אור ../images/Emo20.gif

בוקר טוב ונפלא גם לכם קוקי שלי חזר הביתה אומנם זה היה בשעות המוקדמות ביותר של הבוקר אבל העיקר שהוא פה וזה הכי חשוב. מקווה שמגפת הסרברים הסתיימה לה
אנחנו לא נבט היום לתאטרון מאחר ואנחנו יוצאים לסוף שבוע ארוך, חמישי שישי שבת במלון גיא בטבריה. כך שנוכל לנוח כמו שצריך וביחד אחרי ימים של...... אז תהנו לכם כולכם תרקדו גם בשבילנו. פאלקור שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר תעדכן אותנו
יום נפלא לאהבה

ELP

New member
שיהיה לכם המון המון כייף../images/Emo23.gif

תרתי משמע
חופשה זה תמיד תענוג ועם אהוב זה כפול 2, כי 2 זה תמיד ביחד (אני לא מאמין שאמרתי את המשפט הזה עכשיו,בבקשה תסלחו לי). חודש הבא אני כנראה גם נוסע לכנרת עם איזה שק שינה(או כפי שאני אוהב לכנות את זה "סאקשן אה?").

Cote dOr

New member
בוקר טוב

בוקר טוב לכם. כדאי שלא ישימו אותי בצד בעונש אני מביע נוכחות מוקדמת. בוקר טוב

S h a m i

New member
אז תתחיל לעבוד!!!

חברי הפורום ומנהלו אוהבים תמונות עירום (עדיף אישיות).... אז יאללה!!!

Cote dOr

New member
זה מן קטע של זובור?

לנסות לשכנע כותבים חדשים לעשות דברים שבדרך כלל לא יעלו על רוחם לעשות, ובשביל מה? האעלטא אגו שלכם? הקבלה החברתית שלכם? ככה אתם מנצלים אותי? ואני סה"כ סה תמים. (pleas be my freinds)

Liroy26

New member
חכה שננסה להשכיב אותך

ואז המילה "זובור" יקבל משמעות חדשה לגמרי..

Cote dOr

New member
Can't wait

אל תאיים עליי. טוב תמשיך, בנתיים זה מגרה. יפה לך בורדו.

amet

New member
cote dor

אני רואה שאתה לומד מהר
. עונש לא היית מקבל, אבל בהחלט הייתי קורה לעזרה מצד מנהלנו הייקר שיוציא את ה- BDSM או איך שהוא קורה לזה וזה....... כבר היה יותר מעניין. אבל כאות להצטיינות והפנה פנימית
מוקדש לך. בוקר טוב
|קוקי שלי לא מצליח להתעורר וניסיתי הכל
|

amet

New member
אל תתלהב מהר מאוד

כי ברגע שלא תעמוד בקצב ההיתפתחותי יהי עליך לבצע משימות שכנגד. בינתיים אתן לך עוד אחד

Cote dOr

New member
זה בגדר איום?

משהוא בתוך תוכי אומר לי שתהיה המשימה מה שלא תהיה, גם אני אהנה ממנה. ופתאום נורא מתחשק לי להשתובב.

למעלה