בוקר טוב שיהיה לכם בוקר נפלא בוקר של כיף בוקר של שמחה בוקר של אהבה בוקר.. של חייים שלכם ניקול*
נ ניקולי New member 11/9/03 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif שיהיה לכם בוקר נפלא בוקר של כיף בוקר של שמחה בוקר של אהבה בוקר.. של חייים שלכם ניקול*
בוקר טוב../images/Emo42.gif שיהיה לכם בוקר נפלא בוקר של כיף בוקר של שמחה בוקר של אהבה בוקר.. של חייים שלכם ניקול*
ב בת ה י ם New member 11/9/03 #2 ../images/Emo124.gif התגעגעגעגעגעגעגתי בימים מטורפים אלה.. במרוץ הבלתי פוסק אחרי הכסף בחיפוש אחרי נקודות האור חשוב לא לשכוח להמשיך לחייך .לתת..לאהוב בוקר טוב אנשנושים
../images/Emo124.gif התגעגעגעגעגעגעגתי בימים מטורפים אלה.. במרוץ הבלתי פוסק אחרי הכסף בחיפוש אחרי נקודות האור חשוב לא לשכוח להמשיך לחייך .לתת..לאהוב בוקר טוב אנשנושים
נ ניקולי New member 11/9/03 #3 בת בת לרגע נבהלתי ... לא הבנתי מה זה ההסתרעות הזאת ואני מצוטטת... : "התגעגעתיייייי מה שלומך הבוקר?? כן, חשוב לאהוב..ולהמשיך לחייך
בת בת לרגע נבהלתי ... לא הבנתי מה זה ההסתרעות הזאת ואני מצוטטת... : "התגעגעתיייייי מה שלומך הבוקר?? כן, חשוב לאהוב..ולהמשיך לחייך
ב בת ה י ם New member 11/9/03 #4 ../images/Emo124.gif צפירת הרגעה עה עה אצלי הכל בסדר...(בועז שרעבי חח) רק מאז שהם התחילו את שנה"ל והחוגים... אני כבר שבועיים בעמוד הראשון ב שלי יש לך קצת שעות עודפות להשאיל לי?
../images/Emo124.gif צפירת הרגעה עה עה אצלי הכל בסדר...(בועז שרעבי חח) רק מאז שהם התחילו את שנה"ל והחוגים... אני כבר שבועיים בעמוד הראשון ב שלי יש לך קצת שעות עודפות להשאיל לי?
J jessשל מיקה New member 11/9/03 #5 בוקר טוב יום חמישי הוא יום ארוך אצלי (אני עובדת עד שעה 6 בערב) והיום גם יש לי אחרי העבודה טיפול שורש (פיכסה...) מחר אני עובדת אז לא נגמר השבוע אבל הכל קטן עלי שיהיה לכולם יום שקט ומקווה בלי שום הודעות להזכירכם היום לפני שנתיים היה אסון התאומים 11.9
בוקר טוב יום חמישי הוא יום ארוך אצלי (אני עובדת עד שעה 6 בערב) והיום גם יש לי אחרי העבודה טיפול שורש (פיכסה...) מחר אני עובדת אז לא נגמר השבוע אבל הכל קטן עלי שיהיה לכולם יום שקט ומקווה בלי שום הודעות להזכירכם היום לפני שנתיים היה אסון התאומים 11.9