בוקר טוב

• פותח הנושא geni1
  • פורסם בתאריך
בוקר אור../images/Emo42.gif

דיתוש, היי! מה שלומך? לא שמענו ממך הרבה זמן. ומה שלומך מנופית?? סיימתי עם ההסעות להבוקר וגם עם רוב מטלותי בבית. לאור יש חיסון של גיל חודשיים ב-11 - מקווה שהכל יעבור בשלום. איפה סיגלי, מקווה שהכל בסדר אצלה. מישהו בקשר עם מגי?? שיהיה לכולם יום מקסים

geni1

New member
היי!

כן , אני נורא עסוקה בימים אלה. בדר"כ אני כל היום באוניברסיטה , בערב חוזרת הביתה , נחה שעה ואז ערה עד השעות הקטנות של הלילה.(לחץ...
) בשבוע שעבר אפילו שטפתי את הבית ב02:00 בלילה...

jif

New member
בוקר טוב גם ממני...

מזל טוב לנטלי ליום הולדתה החל היום!! הרבה אושר, בריאות ושמחה.

smagi

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

מזל טוב לכל החוגגים היום! המון אושר ושנה מדהימה!!!!!!!!!! אני כאן לסירוגין כל יום 3-4 שעות בשמירת הריון מעבירה חפיפה למחליפה שלי שאם תשאלו אותי... תחפשו במילון את המילה סתומה ותמצאו אותה. כבר שבועיים והבחורה לא קולטת כלום! היא סיימה הנהלת חשבונות סוג 2 אבל לוקח לה שעה ורבע להקליד חשבונית רכש עם 4 שורות בתוכה. וחוץ מזה שהיא תופסת לי את המקום ליד המחשב וקשה לי להיכנס לפורום. אז שיהיה יום מקסים ונתראה. מגי

בוקר טוב לכולללם ../images/Emo9.gif

היום התעוררתי לצלילי שיר היומהולדת של להקת עדן בליווי הילדודס והבעלול שבאו אלי למיטה וחיבקו ונישקו....לא כל יום חוגגים שלושים
את הבוקר העברתי לי בעצלנות כל שהיא - עשיתי לעצמי טיפול פנים להתפנק קצת לאחר שמישהי אילתית (לא אנקוב בשמה מחשש הנקמה
) שהבריזה לי מארוחת בוקר לא באשמתה ... סתם סתם סיגלי - מתה עלייך - למי שדאגה לה היא עמוסה בעבודה משבע בבוקר.... אז זהו לבינתיים שיהיה לנו בוקר טוב ומזל טוב לשחר החמודה .יש לציין שכל המשפחה שלי במרכז היום לרגל אזכרה שנאסר עלי להשתתף בה עקב מצבי המתעגל לו (לשמחתי הקלה כי לא בא לי על כל זה עכשיו) ועוד אף אחד מהם לא איחל לי מזל טוב - גם לא חמי וחמתי - אבל אליהם אני רגילה . יאללה יום נעים .

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל-טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!!!

אומרת לכם בוקר טוב (קצת מאוחר)

הבוקר הזה התחיל מאוד מאוד מוקדם ועוד לא רוצה להגמר
. לחץ אימים
, משכורות
, כספים
, מנכ"ל שהפתיע בביקור עם מכתבי פיטורים
- בקיצור עצוב מאוד!!!!!
יצאתי בריצה לאסוף מעטפות, בנק ומה לא? כעת קצת מתפנה ומתחילה לפהק מעייפות צריכה לרוץ לקניות אחה"צ ולהתחיל באירגון הנסיעה לבת המצווה של המלעונה. נטל
, הובטח ולכן אקיים
תקנאו לכן כולכן
מחר על הבוקר ארוחת בוקר דשנה
ובנתיים?
מזל טוב
, אושר בריאות
ועוד הרבה הרבה שנים של נחת
נישוקים וחיבוקים
מימני..............

אני בסדר ממוש, תודה רבה

הצירונים הללו הם כנראה שינוי בתנוחת העובר ובגדילתו. עשו לי בדיקה בכדי לשלול דליפת מים והכל ב"ה בסדר. נחזור על מוניטור מחר בכדי שנוכל לנסוע בראש שקט. ומה איתך נשמה? גמרת עם המרתון של הגנים?

שמחה לשמוע.

אצלי הכל בסדר. סיימתי עם המרתון של הבוקר עשיתי גם חיסון לאור - מקווה שעבר בשלום ועוד מעט אתחיל עם מרתון הצהריים.

חבקי את אור גם בשמי ../images/Emo24.gif

ושלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יכאב לו לפשושי.

אלק יהודה אומר - מי מרשה לך לצאת

מחר? זה לא יומהולדת שלך ..... ראית את החצוף הזה? משל שלו שהביא לי בושם לריכוך... וסיגלי הרסנו לו - רצה לנקות את הבית החמודון שלי .. אז עכשיו אני אעזור לו !!! ביי בינתיים עומדים לי פה עם אקדח בראש חחחחחחחחח

תגידי למודל'ה שאם יתנהג יפה

נקח גם אותו איתנו (שתי בטטות עם שומר ראש מה רע???????????)

למעלה