בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ה
כבר מוכן ואפשר גם קצת
עוד יום מילים: רחל שפירא לחן: מתי כספי בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום ובצפיפות הזאת עוד יום, עוד יום. החזאי מוסר את התחזית משקעים, שינוי זרימה ורוחות תזזית ויש כאן מקום לדמיון עוד יום, עוד יום. המלאכה מרובה והזמן קצר ואנחנו כבר יודעים שהגשר צר. אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. לא להתמעט וגם לא להמלט ותמיד לשאוף ללכת הלאה ללכת זה אומר: לא להסתלק כן, כוונתי לומר: לא להסתלק אמצע הדרך ויש גם בזה נסיון עוד יום, עוד יום. בחריפות הזאת עוד יום, עוד יום בציפייה לטוב עוד יום, עוד יום

מצוטטת

New member
מצתרפת ל-../images/Emo96.gif משאירה לך עוד ../images/Emo79.gif

שיר נבואי קוסמי עליז/ יוני רכטר
כמו עמוד ענן תלך לפני העדר תבין הכל תדע לא תאמר מילה אחת כמו עמוד עשן תיעלם בתוך העדר משהו בך יאמר לך המשך בדרכך כמו שביל החלב שחוצה את השמיים אתה הולך ישר לא שם לב לכוכבים שזוהרים כדי לסנוור את העיניים משהו בך יאמר לך המשך בדרכך לך לך ישר לך לבד אל תפחד אל אל תכעס לך תמים לך אחד כמו אווז הבר שחולף בשמי הערב טס בראש החץ לא נרתע מן המרחק והאינסטינקט מראה ובורא לא את הדרך משהו בך יאמר לך המשך בדרכך כמו בריז'יט בארדו שתפסה כבר את העסק השאירה מאחור את הטוב ואת הרע ועל העניינים היא צופה מן המרפסת משהו בך יאמר לך הפסק בלי להתכוון תן לעצמך ללכת כל החישובים יגמרו מאליהם כמו העץ שקם לתחייה מן השלכת משהו בך יאמר לך המשך לך לך ישר לך לבד אל תפחד אל אל תכעס לך תמים לך אחד

בוקר טוב.שאלה ליום שני.

תמיד ביום שני אני נזכר בשיר של עכברי המונטאון שנקרא: אני לא אוהב את יום שני.כמובן שאני אוהב את כל ימות השבוע חוץ מסופו אבל מי זוכר/ת על מה השיר? תשובה בהמשך אם לא תדעו.

AngelTLV

New member
אני יודעת... אני חושבת

נדמה לי שזה על סיפור אמיתי, השיר מספר על ילד שמגיע ביום שני לכיתה יורה בכל חבריו לכיתה... אם אני לא טועה זה השיר הזה!

Lonely In Blue

New member
בוקר טוב ../images/Emo168.gif

Let It Be / Beatles When I find myself in times of trouble Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom Let it be And in my hour of darkness She is standing right in front of me speaking words of wisdom Let it be Let it be, Let it be Let it be, Let it be Whisper words of wisdom Let it be And when the broken hearted people living in the world agree There will be an answer Let it be For though they may be parted there is still a chance that they will see There will be an answer Let it be Let it be, let it be, let it be, let it be Yeah there will be an answer Let it be Let it be, let it be, let it be, let it be whisper words of wisdom let it be let it be, let it be, let it be,yeah let it be whisper words of wisdom let it be And when the night is cloudy there's still a light that shines on me Shine until tomorrow Let it be I wake up to the sound of music Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom Let it be Let it be, Let it be, let it be, let it be There will be an answer Let it be Let it be, Let it be, let it be, let it be There will be an answer Let it be let it be, let it be, let it be,yeah let it be whisper words of wisdom let it be​

חם מהמייל ../images/Emo8.gif

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת? כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: חבר ידיד מאהב אח אב מחנך טבח מכניקאי שרברב מעצב פנים חשמלאי סקסולוג פסיכולוג מיילד תרפיסט אמיץ סימפטי אתלטי נעים רגיש אדיב חכם בעל דמיון יצירתי מתוק חזק מבין סובלני זהיר פיקח שאפתן החלטי מלא-תשוקה אמין נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: ??. לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. ?. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה. ?. לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר, הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה?

ניצת על גברים ונשים

גם אם הגבר יעשה את כל זה תמיד האישה תמצא סיבה לריב מכיוון שנשים חיות יותר מידי את העבר.יזכירו דבר שקרה לפני 10,20,30 שנה. אני לא שובינסט אבל עם יד על הלב זה לא כך? על גברים לגבי סקס מסכים לגבי אוכל לא.יש לי אישה טבחית-זה מקצועה ואני מעדיף לנגב כל יום חומוס סלט ירקות וציפס.לפעמים אגרול. והכי מצחיק שאשתי אומרת לי כל הזמן:למה אתה מקטר,מה אני לא מכינה לך אוכל??

למעלה