בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר?? הבית שלי מה זה בלאגן...כל החדר של הילדים שלי מפוזר בכל הבית ולמה? כי קנינו להם ולכן כל החדר בחוץ כי עוד לא הגיע החדר החדש.. אוףףףףףףףף בלאגן.. ואני מה זה מחורפנת.. שיהיה לכם בוקר נפלא

GALI02

New member
היי ניקולי

את מספרת לי על בלאגן????? מסכנה אמא שלי,במשך שבועיים כל הבית שלנו היה מלא אבק וכל הבפנוכו של הבית היה מפוזר בכל מקום. כמה טוב להיות אחרי השיפוצים האלו... ובקשר לשלומי... בסדר חוץ מקצת לחץ כי יש לי מבחן היום אחרי הצהריים(יופי של שעה מצאו להם מ 17:30 עד 20:00
) שיהיה לך יום יפה

ניקולי

New member
טוב נו...

צריך את זה לפעמים , סדר,נקיון,שיפוצים.. דרך אגב את מכירה את התוכנית הזאת שבאים ומשפצים חדר בבית? בקיצור אני רוצה לעשות את זה לחמותי.. יש לה פינת אוכל שכולה מכוסה בקיר מעץ וזה כ"כ מכוער.. והייתי רוצה להביא את הצוות הזה להוציא אותה מהבית ולעשות שיפות בסלון שלה... הבעיה היא שאין לי זמןןןןןןן ואני לא יודעת בדיוק מתי יהיה אפשר לעשות את זה .. שתביני אני רוצה להפתיע אותה..

GALI02

New member
איזו כלה טובה את!!סחטיין

לפי דעתי זה רעיון מצויין ואם תעשי את זה היא תזכור לך את זה עד סוף ימיה. אני גם חשבתי בזמנו לעשות את זה להורים שלי אבל אני פחדנית וחסרת אמונה אז זה נשאר בגדר מחשבה. לפי דעתי תמצאי את הזמן ולכי על זה! אולי בחופש סוכות או משהו כזה. אני מקווה שהתוכנית הזאת עדיין קיימת בכלל... ניקולי,יש לי שאלה: בזמן שלא הייתי בפורום אני חייבת להתוודות שכתבתי בפורום אחר,כתיבה ושירה יוצרת(גם בתפוז) וחשבתי שלמה שאני לא אפרסם כמה דברים שכתבתי גם כאן? מה את חושבת? אני לא רוצה להעיק על הפורום ואולי זה לא כל כך במקום...

ניקולי

New member
גילי היקרה

דעי לך כל דבר שהוא בעל ערך אינו אלא תוספת לחיוב ולא לשלילה בטוחה אני שהשירים שכתבת יצאו מתוך הלב ומתוך תחושותייך הכנות ואין לפסול רחשי הלב ותחושות שבאות ממך. אני חושבת וכמעט בטוחה שכל מה שתכתבי יתקבל בברכה ובחיזוקים רבים. אשמח לקרוא את שירייך ואשמח גם להגיב בהתאם..... שלך ניקול*

mariana

New member
היי קולקול

את יודעת לפני שבועיים אחותי היית בחו"ל ותמיד החולום של אחותי היה שיהיה לה חדר יפה עם מיטה זוגית ושידות כמו של נשים נשואות, היה לנו חדר מגעיל עם מיטה ישנה וכו' כשאחותי טסה לחו"ל אמא שלי תפסה יוזמה ושינתה לה את כל החדר, שתביני תוך שבוע העמידה לה חדר חדש אחר לגמרי צבע לה את הקירות הביא מיטה זוגית חדשה וארון חדש, מה שאת רוצה, אז ככה שבינתיים חיכינו לארון הבגדים שלי היו מפוזרים בסלון, ולכי חפשי את הבגדים שלך שם בבוקר לפני עבודה

ניקולי

New member
מרין ממי

זה לא מדובר רק בבגדים זה מדובר בבגדים, ספרי לימוד, משחקים..וכו'... ואל תשכחי שאלו הם ילדים ולא מבוגרים ככה שילד מחפש דבר מה הוא יהפוך הכל ע"מ למצוא.. (מזלי שיש לי ילדים מקסמים שמתחשבים בי) קבלתי הודעה שהארון יגיע אלינו מחר בשעה טובה... שבוע טוב שיהיה לך אוהבת ניקול*

למעלה