בוקר טוב
ס סיגליהיא New member 26/8/03 #2 בוקר טוב לכולם, בוקר אור נשמה ../images/Emo42.gif מה שלומך? איך היה? היה בכלל? ולמה ערה מוקדם? מאכילה את פשושי? שיהיה לכולנו בוקר טוב .,
בוקר טוב לכולם, בוקר אור נשמה ../images/Emo42.gif מה שלומך? איך היה? היה בכלל? ולמה ערה מוקדם? מאכילה את פשושי? שיהיה לכולנו בוקר טוב .,
נ נויה של 4 New member 26/8/03 #5 אני עוברת למסרים, יש לי 7 אני פה, אבל איך שאני מתרוממת מהכסא, הבן שלי משתלט על המחשב. מחכה, בקוצר רוח, לשבוע הבא...
אני עוברת למסרים, יש לי 7 אני פה, אבל איך שאני מתרוממת מהכסא, הבן שלי משתלט על המחשב. מחכה, בקוצר רוח, לשבוע הבא...
נ נויה של 4 New member 26/8/03 #10 לא קיבלתי כלום ועכשיו אני במתח אז תשלחי לי, בבקשה, מסר חדש או מייל...
נ נויה של 4 New member 26/8/03 #4 היי!! שלומי בסדר, תודה רבה. לא היה!!! אני קמה בין שש לשבע בכל יום (ועוד כמה פעמים במשך הלילה). ומה שלומך את??
היי!! שלומי בסדר, תודה רבה. לא היה!!! אני קמה בין שש לשבע בכל יום (ועוד כמה פעמים במשך הלילה). ומה שלומך את??
J jif New member 26/8/03 #6 בוקר טוב מה שלום כולם היום? אני מקווה שאף אחת פה לא תיפגע מהשביתה שמתוכננת לתחילת הלימודים
נ נויה של 4 New member 26/8/03 #8 איזה דיכאון!! גם ככה החופש ארוך מדי... השביתה מתוכננת גם לגנים עירוניים??
פ פנינה ושלושת הדובים New member 26/8/03 #11 ואני מבסוטית!!!! קיבלתי עכשיו טלפון שהילדים מתחילים גן ביום חמישי הקרוב ואין! אצלם בגן שביתה אני מאושרת עד הגג
ואני מבסוטית!!!! קיבלתי עכשיו טלפון שהילדים מתחילים גן ביום חמישי הקרוב ואין! אצלם בגן שביתה אני מאושרת עד הגג