בוקר טוב

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה קורה? יאללה להתעורר.

בוקר עמוס על כוחותי

על הבוקר התעוררתי למשמע ה
שלי מדברת עם הבובות בחדר שלה שזו חויה בפני עצמה כשהגעתי לשם חשכו עיני לא יודעת מה היה שם אבל האף שלה היה גדוש בנזלת ודם וכל הפה והסנטר היו מכוסים גם הם הידים המיטה הכל בקיצור אני צריכה להתקין שם מצלמה נסתרת.... אחרי צרחות של עצבים מיקה הועילה בטובה לתת לנו לשטוף פנים ולצחצח לה שינים..... ואז אחרי התארגנות הלכנו לקופת חולים לעשות למיקה בדיקת דם ראשונה - בגיל שנה עושים ספירת דם... אז היא הוציאה ת'מיץ בזמן ההמתנה ולא צייצה בדקירה ובסחיטה של האצבע והלכה לגן כמו גדולה!!! חכו והיום הזה רק מתחיל............. שיהיה לנו יום טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב לכם....

סידי אתה רק מגיע ושואל מה קרה לכם להתעורר?? חכה נשמה אנחנו מתארגנים/ות ...
ג'ס ממי אני מקווה שהכל בסדר עם מיקוש.. (אני קצת דואגת) אחרי הכל היא הכלה שלי לא??
... מתי התשובות של הספירה יגיעו ומה אמרו לך שם בקופ"ח?? איך היא עכשיו??? שלחת אותה לגן?? שישימו
אליה.... ואילו אני קמתי היום בשעה 07.30 לצלילי הטלפון רינג רינג צלצל הטלפון בבית כאשר הרמתי את השפורפרת בעיניים עצומות... היה מענה קולי.. "שלום אנו שמחים שהחלטת להצטרף להגרלת המכוניות של הגרלת הפיס.. בכדי להכנס להגרלה הגדולה נא להקיש 1 " מה אני אגיד לכם?? במקום להקיש אחת ניתקתי את השפורפרת... אחרי שתיי דק' התקשרה אחותי ל
שלי.. בכדי להגיד לי שהמקדחה והמברגה נמצאות באוטו של אבא שלי ע"מ שנוכל לפרק את חדר הילדים.. ולקדוח .....אח"כככככככ השעון המעורר צלצל פיפ פיפ פיפ פיפ.. אבל כבר הייתי ערה מין הסתם ..השעון שלי מתעורר בשעה 08.15 ...אח"ככככככ ההורים שלי התקשרו להגיד לילדים שלי לרדת אליהם כי... הם ילכו לטייל עם כלללללל הנכדים.. זהו רבותיי ככה התחלתי את הבוקר שלי... מה איתכם?

sidi

New member
חם לי

המיזוג לא עובד ואני מתבשל כאן. מה עושים?

ניקולי

New member
סידיייייי .....

פווווו...... עשיתי לך רוח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shiraz2

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

יאללה סידי יקירי... אני מזמינה אותך איתי לחופשה באילת, 24 שעות בים....
ג'סי, ניקולי, סידי וכל שאר חברי הפורום המדהים... אני נוסעת לחופשה לאילת, אני אחזור כשאחזור. (רק אלוהים יודע.. כשייגמרו המזומנים....
) תעשו חיים, רק בריאות!!! אוהבתתתתתת
שירז

sidi

New member
תהני ../images/Emo13.gif

ותזהרי עם ההצעות המגונות שלך בסוף מישהו יקפוץ על המציאה

GALI02

New member
איזה כיף לך!../images/Emo176.gif

תעשי חיים ותחזרי לספר לנו איך היה!

ניקולי

New member
וווי אזה יופי

שירזוש שיהיה לך אחלה באילת (איך אני אוהבת את אילת חבל"ז)... וקחי איתך
ו
ממני.... שיהיה לך רק כיף... גילגול ממצב??? הכל טוף??? סידסיד אני מקווה שפחות חם לך בשעות כאלה של הערב!!

GALI02

New member
היי ניקולי ../images/Emo13.gif

אני בסדר משתדלת להגיח מדי פעם. ומה איתך?

למעלה