בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר? איך עברה השבת? בקושי נגעתי במחשב במשך השבת, מקווה להתעדכן היום בהכל, למרות שגם היום הזה מפוצץ בסידורים. אני לוקחת עכשיו את רועי (שנתיים) לרופא, יש לו פצעים בפה, אני מפחדת שזו מחלת הפה והטלפיים. איך נדבקים בזה?? אני רצה... שיהיה לכולם יום מקסים

sovlanit

New member
לנויה המקסימה...

תגידי, נכנסת לקובץ שצרפתי אתמול? יש שם קטעים הומוריסטיים. הלוואי שיהיו לכולם סיבות לצחוק ולחייך ת מ י ד ובמיוחד לך,חמודה. אז אם לא נכנסת צרפתי את שני הקבצים בהודעות לניתי. המון אושר.

שבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gifועידכון גיסה

איזה סוף שבוע היה לנו? מעניין ומלא הפתעות, יום שישי הייתי צמודה למכשיר הבדיקה בשביל לדעת מה רמות הסוכר בגוף במשך 7 פעמים!!!!! וואו, זה מה זה מעצבן! אחותי מתקשרת לשאול מה נשמע ומספרת לי שהגיסה "ההיא" התקשרה ושאלה אם אפשר יהיה להשאיל מימני את המצלמה (מיוחדת המצלמה). לא הגבתי, חיכיתי שאחותי תסיים אבל כשראיתי שהיא שותקת שאלתי:" נו, מה אמרת לה?". "היית משאילה לה אחרי מה שקרה וקורה?" שאלה שוב. "למה לא?, זה עבור האחיינים שלי לא????? אז אין לי ברירה, הם לא צריכים לשלם את מחיר הטיפשות של הוריהם" עניתי (לא באותו סדר של המשפט אבל משהו בהחלט דומה) "אוףףףףף איתך, את מצליחה לעצבן אותי" היא צרחה וניתקה לי את הטלפון. הייתי בהלם מוחלט אבל ספרתי עד 20 והטלפון שוב צלצל (ככה אנחנו האחיות, צועקות, מתעצבנות, מנתקות ומתקשרות שוב) ואז היא מספרת לי (בבכי היסטרי כמובן) שהיא "הרשתה" לעצמה להתנפל על גיסתי והיה דין ודברים של כחצי שעה כשבסופה היא הבינה שאת הגיסה בכלל לא עניין ומעניין איפה הייתי בזמן הבריתה של הבת שלה ושום סיבה אינה מוצדקת להעדרותי מן האירוע. (להזכירכם היינו אחרי טיפול והייתי חייבת להיות במצב של שכיבה מוחלטת!!) המשפט הזה היה הקש ששבר את גב הגמל בעבור אחותי והיא קיללה אותה קשות וכינתה אותה "קנאית, צרת עין, ביצ'ית, רק זה למעלה ישלם לך על הרוע ואני עונה לך כעת שלא תקבלי שום מצלמה". טוב, מה יכולתי לעשות? אחותי כבר עשתה הכל לא? מצאתי עצמי מנחמת אותה ובוכה יחד איתה. אחותי הזאת נשמה כל כך טובה שאין עליה ולעולם לא תחפש מלחמה עם אף אחד, אבל כנראה שאצלה גם גאה הכל ולכן זה נשפך החוצה. זהו., כעת נחכה למהדורה נוספת ונראה איך יתפתח הנושא . (גיסתי בטח רצה לבעלה (אחי) ובעלה בטח ירוץ לאמא שלי ויהיה "שישו ושמחו" , אבל הפעם בגלל אחותי אני לא מתכוונת לשתוק!!) טוב., אחרי הסתגרות בבית בשבת (החום היה מתיש שחבל על הזמן) אחרי שפיצצנו את הכליות מהקור של המזגן הנה שבוע חדש. שבוע טוב לכולם.

נויצ'ו, החלמה מהירה לפשושון

ואם זה זה (נקווה שלא!!!) תשאבי מעט חלב מימך (בתקווה שאת מניקה עדיין) ותמרחי לילד כמה שיותר על הפצעים.

חזרנו מהרופא

הוא אומר שזו רק פטריה ולא מחלת הפה והטלפיים . הוא נתן משחה למרוח, רק שברבע לשבע בבוקר אף בית מרקחת לא פתוח, אז כשאמא שלי תבוא, אני אלך לקנות את המשחה. תודה רבה!!

sovlanit

New member
מתוקה, הרבה אושר ובריאות.

רק לא הבנתי- בקשר לבדיקת רמות הסוכר- האם את סובלת מסכרת? בקשר למריבה שבין אחותך לגיסה: האם הגיסה היא אשת אחיך? והכי חשוב- החיים כל כך מלאים יופי-למה לקלקל הכל עם כעסים ? יפתי, הנה משהו נחמד במיוחד בשבילך בנוסףלקבצים שהמלצתי גם לניני. מומלץ. באהבה ר ב ה לעולם ולכל מה שבו. אפילו עכשיו. מקווה שיעבור כמו שצריך...

אני לא סובלת , זה מההריון!

וכן. הגיסה היא אשת אחי. העניין הוא שהיא מרגישה שהכל כנראה מגיע לה וכלל לא עניין אותה מדוע לא הגעתי לבריתת ביתה ועל כן כל זה התפתח למימדי ענק. אני מצידי התעלמתי משתי סיבות: א. לא הייתה לי כל סבלנות ללכת ולהסביר ואמרתי לעצמי "שיקפצו לי". ב. הייתי עסוקה יותר בעצמי ובטיפולים מאשר ללטף לאחרים את האגו. האמת? המרגיז ביותר הוא הצביעות שבגיסות הללו!!!!! הן באופן אישי מאוד חוששות מפניי (לא זכור לי שגידלתי קרניים לאחרונה) ופוחדות להתעמת מולי, כך יצא שהגיסה הנ"ל לא באה אליי ישירות ולשאול באם אני בהריון אלא הלכה לאחות הזו ולאחות ההיא בכדי לשאול ובשיטת השב"כ. וכל זה למה????????????????????? חטטנות?, סקרנות?, צרות עין?, קנאה?. אין לי מושג וזה לא עניין אותי. רק דבר אחד עניתי לה כשחייכה בצביעות וברכה אותי בשאלה:"הה, מגיע לך מזל טוב?". עניתי:"מה הסיפור שלך?, עשיתי את זה עם בעלך?".

sovlanit

New member
לדעתי , ענית לעצמך:

ה פ ח ד שלה מניע את התנהגותה. ראוי לציין שפחד -כמו הרבה רגשות או כולם- הוא חסר הגיון כלשהו. יפה שאת פועלת על פי שיקולייך האישיים מבלי לנסות לרצות אחרים בכל מחיר. אינטיליגנטיות לשמה. לגבי הסכרת ההריונית-הלוואי שלא יתרחשו שום ארועים שליליים בעטיה. לידה קלה והמון אושר. נסי את האתר המצורף- מהנה מאוד.בסופו מומלץ להכנס ל שקופית עם המילים "TO VISIT ואחר כך ללחוץ על התמונה מימין KNOW NOW -משהו כזה. המון אור ואהבה. אז = בשורות טובות ישועות ונחמות ת מ י ד .

rrina

New member
על זה נאמר

ש"צדיקים - מלאכתם נעשית בידי אחרים"...

ניני51

New member
סיגל, אל תעלבי. אם אומר לך

שסיפורי משפחתך הם קצת טלאנובלה. למה שלא תכתבי אחת כזאת על משפחתך, ותשלחי לטלוויזיה. הסיפורים כל כך מעניינים שאני ממש רואה את השחקניים הראשיים.

ניתי55

New member
לסיגלי מחזקת את ידיך!!! כנסי בה!!!

מחזקת את ידייך אל תיהיה פראירית , שתבין איפה מקומה ... יש הרגשה שהיא צריכה את הניעור שלך באופן בהול ולפי מה שאני רואה אחיך לא יעשה כלום גברים מפחדים לנער את משפחתם וחוץ מיזה שאת הצודקת ואיין מה לעשות יש גיסות צרות עיין וקנאיות ושהכל יחזור אליהם אלוהים רואה מי עושה לנו רע ואת תדאגי לעצמך שום דבר לא בא לך קל והיא לא יכולה לשפוט אותך היא לא עברה רבע מזה, גם לי יש עכשיו קטע עם הגיסה ... אולי נפתח פורום גיסתי ואני... בשורות טובות לכולנו אוהבת ניתי

תודה!

עוד לא הספקתי להיכנס, בקושי נגעתי במחשב בשישבת, מקווה להשלים הכל היום.

sovlanit

New member
טוב, הנסיון לא הצליח, אז הנה רעיון.

להכנס לקובץ המצורף כעת, להמתין עד לסיומו, בשקופית האחרונה יש להקיש על TO VISIT... וחר כך על התמונה מימין-EVEN NOW ונהנים נהנים נהנים. המון שלווה ושלום בריאות והצלחה.אושר ושמחה. חיים נפלאים...

למעלה