שבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gifועידכון גיסה
איזה סוף שבוע היה לנו? מעניין ומלא הפתעות, יום שישי הייתי צמודה למכשיר הבדיקה בשביל לדעת מה רמות הסוכר בגוף במשך 7 פעמים!!!!! וואו, זה מה זה מעצבן! אחותי מתקשרת לשאול מה נשמע ומספרת לי שהגיסה "ההיא" התקשרה ושאלה אם אפשר יהיה להשאיל מימני את המצלמה (מיוחדת המצלמה). לא הגבתי, חיכיתי שאחותי תסיים אבל כשראיתי שהיא שותקת שאלתי:" נו, מה אמרת לה?". "היית משאילה לה אחרי מה שקרה וקורה?" שאלה שוב. "למה לא?, זה עבור האחיינים שלי לא????? אז אין לי ברירה, הם לא צריכים לשלם את מחיר הטיפשות של הוריהם" עניתי (לא באותו סדר של המשפט אבל משהו בהחלט דומה) "אוףףףףף איתך, את מצליחה לעצבן אותי" היא צרחה וניתקה לי את הטלפון. הייתי בהלם מוחלט אבל ספרתי עד 20 והטלפון שוב צלצל (ככה אנחנו האחיות, צועקות, מתעצבנות, מנתקות ומתקשרות שוב) ואז היא מספרת לי (בבכי היסטרי כמובן) שהיא "הרשתה" לעצמה להתנפל על גיסתי והיה דין ודברים של כחצי שעה כשבסופה היא הבינה שאת הגיסה בכלל לא עניין ומעניין איפה הייתי בזמן הבריתה של הבת שלה ושום סיבה אינה מוצדקת להעדרותי מן האירוע. (להזכירכם היינו אחרי טיפול והייתי חייבת להיות במצב של שכיבה מוחלטת!!) המשפט הזה היה הקש ששבר את גב הגמל בעבור אחותי והיא קיללה אותה קשות וכינתה אותה "קנאית, צרת עין, ביצ'ית, רק זה למעלה ישלם לך על הרוע ואני עונה לך כעת שלא תקבלי שום מצלמה". טוב, מה יכולתי לעשות? אחותי כבר עשתה הכל לא? מצאתי עצמי מנחמת אותה ובוכה יחד איתה. אחותי הזאת נשמה כל כך טובה שאין עליה ולעולם לא תחפש מלחמה עם אף אחד, אבל כנראה שאצלה גם גאה הכל ולכן זה נשפך החוצה. זהו., כעת נחכה למהדורה נוספת ונראה איך יתפתח הנושא . (גיסתי בטח רצה לבעלה (אחי) ובעלה בטח ירוץ לאמא שלי ויהיה "שישו ושמחו" , אבל הפעם בגלל אחותי אני לא מתכוונת לשתוק!!) טוב., אחרי הסתגרות בבית בשבת (החום היה מתיש שחבל על הזמן) אחרי שפיצצנו את הכליות מהקור של המזגן הנה שבוע חדש. שבוע טוב לכולם.