בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לאן נעלמה סיגלי??? מקווה שהכל בסדר אצלה. שיהיה לנו יום מקסים ושקט.

sovlanit

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifנויה

אני שמחה לראות שאת כאן. את ראויה לכל הטוב שקיים בעולם. בוקר מצויין.

geni1

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

אוף.... אכלתי אתמול את השוקולדים שבעלי הביא וקלקלתי לי את הדיאטה
נויה - תתכונני לקבל ממני מסר מחר

זה בגלל שלא שלחת

לעציון ולי קצת ואכלת את הכל לבד... לא יפה. (סתםםםם) שטויות - אני שונאת דיאטות. ממתינה למסר...

jif

New member
בוקר טוב גם ממני

בפורום השכן קיטרתי על כך שאת החופש אני מעבירה בבית כי שחר חולה, אז אני פה ועוד מחוברת דרך ה- ADSL, הגיע הזמן!! אני רוצה להמליץ לכם על מקום נחמד, חמי געש. עשינו שם אתמול מסיבת רווקות לחברה טובה ומאוד נחמד שם. במיווחד למי שאוהב מעיינות חמים... שיהיה יום טוב לכולם!

בוקר טוב לכולנו../images/Emo42.gif

אחרי יומיים סוערים של בדיקות קבלתי חותמת רישמית שאני "מתוקה יתר על המידה". דהיינו, סוכרת הריונית!!! אז הלכתי לקבל הדרכה מהמרפאה, שמתי צ'ק פקדון קבלתי מכשיר דקירות וממחר לעשות עקומת סוכר עד יום ראשון בכדי לבחון מה יהיה אופי הטיפול. אז., לכל ה"מלעיזים" שהצטרפו לפורומינו בימים האחרונים זה רישמי, לא רק הבנות כאן טוענות שאני חמודה, אפילו הרופאים טוענים שאני אפילו מתוקה!!!!!!!

mariana

New member
היי סיגלי

עד באמת צריכה לשמור על עצמך יותר. ואפילו אם הרופאים לא היו אומרים שאת מתוקה היינו יודעים שאת כזאת

mariana

New member
אורא ../images/Emo24.gif

כנראה האנרגיות שלי החזירו אותך לכאן דוקא היום חשבתי על זה שפעם היית כאן המון ורציתי לבקש שוב את סיגלי שתיכנסי לפורום לפחות להגיד שלום והנה, פתאום את מופיע לבד

mariana

New member
הי ג'יפ

תמיד זה ככה עד שיוצאים לחופש פתאום מישהו חולה. מאחלת לו החלמה המירה שמעתי שאפ מפנקי את הילד החולה בדברים שהוא אוהב הוא מבריא יותר מהר

mariana

New member
בוקר טוב נויה

סובלנית ודיתוש אני שונאת דיאטות אני בחיים שלי לא עשיתי דיאטה. כולם חשובים שאחרי החתונה אני אתחיל להשמין אבל נראה לי שלא

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אני פה ולא פה אמא שלי אצלי, באה בבוקר לצבוע את השיער סיגלי, בלי אישור הרופאים אנחנו תמיד ידענו שאת מתוקה אבל יאלללללללללהההההההההה לא הגיע הזמן לשמור על עצמך????????? תני לנו לעבור את ההריון בשלום
כל פעם שאת נעלמת ליותר מיום בלי להודיע, אני נכנסת ללחץ
ולגביי הדיאטה,,,, אין מצב, אני כבר צריכה דיאטה להשמנה, שוקלת פחות ממה ששקלתי לפני 10 שנים, כשעוד לא הייתי אמא, אבל לפחות יכולה לדפוק הופעות שלא העזתי כבר שנים
יאללה יום נפלא לכולם

למעלה