בוקר טוב סיגי, עוד לא התעוררת? ומה שלום כולכם? שיהיה יום נהדר לכולנו והכי חשוב שקט!!
נ נויה של 4 New member 13/8/03 #1 בוקר טוב../images/Emo42.gif סיגי, עוד לא התעוררת? ומה שלום כולכם? שיהיה יום נהדר לכולנו והכי חשוב שקט!!
בוקר טוב../images/Emo42.gif סיגי, עוד לא התעוררת? ומה שלום כולכם? שיהיה יום נהדר לכולנו והכי חשוב שקט!!
S smagi New member 13/8/03 #2 בוקר טוב לכולן ../images/Emo24.gif היום טו באב חג האהבה. אז אולי אפשר גם קצת אהבה בפורום היום?????? שיהיה לכם יום מקסים מגי
בוקר טוב לכולן ../images/Emo24.gif היום טו באב חג האהבה. אז אולי אפשר גם קצת אהבה בפורום היום?????? שיהיה לכם יום מקסים מגי
S smagi New member 13/8/03 #5 אני מרגישה הרבה יותר טוב ../images/Emo45.gif ומה שלום בר? (זה השם של הבן שעבר את הניתוח???? או שאני ממציאה?) בכל מקרה אני מקווה שהוא התאושש כבר? מגי
אני מרגישה הרבה יותר טוב ../images/Emo45.gif ומה שלום בר? (זה השם של הבן שעבר את הניתוח???? או שאני ממציאה?) בכל מקרה אני מקווה שהוא התאושש כבר? מגי
נ נויה של 4 New member 13/8/03 #9 בר בסדר גמור, תודה!! הוא התאוששש לגמרי, הניתוח כבר נשכח. איזה כיף שאנחנו אחרי.
ע עציון New member 13/8/03 #7 ולנטיין? רבון העולמים. גם שמחה יהודית מעורבת בחייו של ולנטיין? למה ה"הם" לא מאמצים כמה מהחגים היפים שלנו? לא ניהיה לעולם עצמאיים?
ולנטיין? רבון העולמים. גם שמחה יהודית מעורבת בחייו של ולנטיין? למה ה"הם" לא מאמצים כמה מהחגים היפים שלנו? לא ניהיה לעולם עצמאיים?