בוקר טוב

מירבי*

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול בערב המחשב שלי קיבל וירוס שגרם לו לכבות את עצמו אחרי דקת הפעלה, הבוקר ראיתי בעיתון שמאות אלפי מחשבים בעולם נפגעו מהוירוס הזה, לשמחתי יש אפשרות להוריד תוכנה שמטפלת בזה והנה זה עובד... זה קרה כאן לעוד מישהו? יום נפלא לכולכם

לי במקרה לא...

אבל מה שכן קורה זה שהשיפוצים אצלי מתקדמים בבית מהר ומאוד יפה, מסיח קצת את הדעת מהכאב, והיום עוד שעתיים בעלי אמור להגיע עם הקטנות שלי ואני כל כך מתגעגעת ומתרגשת לקראתם, אילו היו ה14 יום הארוכים שנפרדתי מהם במיוחד עם הכאב העצום ששר בתוכי בימים האלה. וחוץ מזה בסוף השבוע הזה הפתעה קטנה בנות, בינתיים ממלא את פי מים, מירב כבר יודעת אבל היא היחידה כי היא זו שהפנתה את ההפתעה אלי.. אז יש למה לצפות לקראת סוף השבוע נכון מירבונת
ערב נפלא בנות, וחג אהבה שמח לכולן, לי בטוח יהיה היום אהובי חוזר מהונגריה.

מירבי*

New member
ליידי יקרה../images/Emo24.gif

אני כבר מחכה לראות איך זה יצא...בעצם..אני סומכת עליך בעיניים עצומות, אין לי ספק שזה יהיה נהדר. אני בטוחה שמהרגע שארפי והבנות המתוקות שלך יגיעו תרגישי טוב יותר, נכון ששום דבר לא יפצה על האובדן הגדול, בכל זאת הקירבה שלהם אליך תועיל לך מאוד. וזה שהם באים בדיוק לחג האהבה..בכלל חגיגה

בנדה1

New member
מירב, את כל יכולה... ../images/Emo140.gif

הבעל שם טוב הציל היום את בנדו בעבודה. בנדו ואחיו זכו לביקורו של הווירוס ולא יכלו לעבוד דווקא כשהיה לחץ אטומי. מסרי לבעלך היקר המון תודה. נשיקות ליידי, אני שמחה שהבית מקבל צורה, אני מאוד אוהבת מטבחים ולהיות במטבח זה כייף כשהכל חדש. תהנו.

מירבי*

New member
זה היה סיוט אמיתי

המחשבה שהמחשב שלי חטף וירוס הצליח להטריף אותי..יש לי אמנם גיבוי בלפ-טופ שלי אבל המחשבה שאולי גם הוא נדבק היתה איומה...איך שהדלקתי אותו הורדתי את כל העדכונים והכל הסתדר. אמסור לבעל שם טוב את התודות...

יש איך להתגונן

כדאי לדאוג להוריד עדכונים שוטפים ב-windows update, ובנוסף רצוי מאוד להתקין את תכנת ה-firewall, ועוד דבר אחרון, גבו על דיסקים קשיחים את כל החומר החשוב, זו עצה מהנסיון האישי העגום שלי. ארז

למעלה