בוקר טוב

בוקר טוב../images/Emo42.gif

מה שלומכם הבוקר?? אני חייבת לקחת את הבן שלי לקופת חולים לבדיקות דם, ביום ראשון הקרוב הוא עובר ניתוח. (אפרט אח"כ) אחזור עד שמונה וחצי...(מקווה) מנופית ועציון - מיליון תודות!!! אענה על המסרים כשאחזור. שיהיה לכולנו יום מקסים

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולנו ../images/Emo42.gif

בוקר נפלא לכולנו. אני עדיין עייפה מאוד משלשום (על האש, אבל מי זוכר?) נויצו'., אני בהלם , מה קרה?????????? זה אומר שאנחנו לא חברות? למה אני לא יודעת במה מדובר? אני בכל אופן אתפלל לשלומו תחזיקי מעמד נשמה ואם את זקוקה לי אני אעביר לך מס' טלפון במסרים.

סיגלי - תודה רבה!! ../images/Emo24.gif

בר, בן שלוש וחצי, לפני חצי שנה הוא עבר ניתוח קילה בצד ימין ועכשיו גילינו שהוא צריך לעבור גם בצד שמאל. בסה"כ זה ניתוח קל, אבל ניתוח זה ניתוח וזה בהרדמה מלאה - לא נעים!!! והוא כזה קטן וכבר צריך לעבור שני ניתוחים... אז עשיתי לו עכשיו בדיקות דם, סידרתי טופס 17, והכל מוכן לניתוח. הניתוח יהיה ביום ראשון הקרוב בערב ב"רמת מרפא" בפ"ת, אצל רופא מצויין (אחד משלושת הרופאים הטובים בארץ - זה מה שאמרו לי עליו) הוא עבר אצלו גם את הניתוח הראשון. נקווה שהכל יעבור בשלום!! ובטח שאנחנו חברות, רק אתמול בלילה הייתי אצל המנתח ונקבע התאריך.

קילה?????? בגיל כזה??????

אוייש , קטנצי'ק כזה וכבר ניתוחים? לפחות את יודעת מימה זה נובע? תני נשיקות מימני ואיחולי החלמה מהירה לפשוש הקטן. את תשתדלי להחזיק מעמד כי זה הכי חשוב. ומה תעשי עם הילדים ? את הרי תצטרכי להשאר איתו הרבה שעות לא? מה חברות????? כולם ידעו ואני לא

זה ניתוח מאוד שכיח

המון ילדים, אפילו יותר קטנים, עוברים אותו. יכול להיות, שעם הקילה בצד ימין הוא נולד, ואת הקילה בצד שמאל, הוא קיבל כתוצאה מהלחץ של הניתוח הראשון - אי אפשר לדעת. הניתוח לוקח כ-רבע שעה, עוד חצי שעה בחדר התאוששות, עוד שעתיים במחלקה - והביתה!!! בפעם הקודמת, שלוש שעות אחרי תחילת הניתוח, כבר היינו בבית. הכי נורא זה, להחזיק אותו בצום, כי הילד מכור לשתיה... הילדים יהיו בסדר, אמא שלי וגיסתי ישמרו עליהם. זה כבר ערב (הניתוח בשבע) אנחנו נצא בשש, יזמינו להם פיצה, הם יראו "משחק החיים" וילכו לישון. האמת, שבזמן האחרון, הייתי בקשר עם עציון ומנופית, אז הם יודעים, כי לקחתי את בר כמה פעמים לרופא ילדים (שאמר שאין לו כלום - מפגר!!!) וגם למיון של "מכבי", שם אמרו שיש לו, כמו שחשבתי בעצמי, וסיפרתי להם. אתמול סיפרתי ל-JIF, כי היא רצתה שניפגש, אז אמרתי לה שזה תלוי, מתי יהיה הניתוח. והיום סיפרתי לכולם, כשיש כבר תאריך. אני מתה עלייך
(לא להיעלב לי עכשיו) תודה רבה על הדאגה!!

Night Light

New member
נויה

בתור מי שעברה את הניתוח לפני ארבע שנים - זה די כואב, ולפעמים בימים גשומים או בחילופי עונות הצלקות מתחילות לכאוב בלי סיבה. שמו לו שתל או רק סגרו את השבר? (לי שמו שתל כי אמרתי להם שאני רוצה להרות שוב) לבן שלי יש שבר בטבור, והרופאה אמרה לי שלא נראה לה שהשבר ייסגר מעצמו כמו אצל רוב הילדים, אז אנחנו שמים על זה עין. מקווה שהרופאה טועה.

geni1

New member
בוקר טוב !../images/Emo42.gif

נויה, העיקר שיהיה בריא. תמסרי לו נשיקות ...
. אוף, היום המבחן שלי, ואני ממש פוחדת ...
למדתי את החומר , אבל המרצה ממש לא מסביר טוב - וחצי מהחומר לא ממש הבנתי.
מקווה שייגמר טוב...

נייט

זה ידוע שההחלמה של מבוגר מהניתוח הזה היא הרבה הרבה יותר קשה. בן דוד שלי (בן 40) עבר את הניתוח לפני כמה חודשים והוא שכב אצל דודה שלי כמה ימים אחרי הניתוח, והבן שלי, בערב שחזרנו מבית החולים, קם על הרגליים וחזר לעצמו, אם מישהו שלא מכיר ולא יודע, היה עומד מהצד, הוא לא היה מאמין, שהוא עבר כמה שעות קודם ניתוח. לא נראה לי שמשהו כואב לו, הוא לא התלונן או מתלונן, וזה ילד בכיין. רק סגרו את השבר. הרופאה הזו היא כירורגית ילדים?? כי אם לא, אני ממליצה לך ללכת לאחת/אחד כזה, אם את ב"מכבי" אני אתן לך את שם הרופא שלנו - הוא מצויין.

ד"ר פרויד נפתלי

כירורג ילדים. מקבל ב"רמת מרפא" בפתח-תקוה מומלץ!! ושיהיה בהצלחה!!

שש שבע

New member
זה מולד סיגל

השרירים חלשים, אמורים להתחזק, ולא מתחזקים אז מנתץחים, זה לא ניתוח קשה, אבל זה בכל זאת ניתוח.

jif

New member
בוקר טוב גם ממני

העיקר שיעבור את הניתוח בשלום..

צהריים טובים לכולם

חזרתי מקודם מקופ"ח הילד עם חום גבוה בלתי מוסבר כבר ממוצ"ש, אתמול ירד לו החום למשך היום ובערב שוב עלה לו החום אז הלכנו לרופאה אבל היא לא יודעת מה יש לו, בנתיים סתם חום לא מוסבר וקצת פצעים שיצאו לו הבוקר, אז הוא במעקב לפחות הוא חזר לשתות, לאכול הוא עדיין לא רוצה בכל אופן, נויצ'ו נשיקות לקטנצ'יק ואיחולי החלמה, נקווה שיעבור מהר ובקלות וג'ני, בהצלחה במבחן

מנופ

New member
קילה אצל ילדים

זה מאוד שכיח אצל תינוקות פגים.אחינית שלי עברה את הניתוח כבר בגיל 4 חודשים, היא נולדה עם שבר בטבור, והרופאים ניסו לדחות את הניתוח אך למזלה של הקטנה הם פתחו וראו שהיא נולדה עם שחלות מסובבות. הניתוחים האלו קלים מאוד יחסית וההתאוששות בגילאים האלו היא מהירה. נויה תחזיקו מעמד

Night Light

New member
יו ../images/Emo12.gif

הבן שלי עם חום סביב 38.0-38.5 מאז יום שישי, ואין סיבה נראית לעין, ולא יורד... בטח איזה וירוס שעף באויר

למעלה