בוקר טוב שיהיה לכולנו יום מקסים
ס סיגליהיא New member 4/8/03 #2 בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif חם, חם, חם מאוד שיגמר האוגוסט הזה כבר אין לי כוח. יחי החורף !!!!!!!!!!!! אני עייפה מאוד מאוד והלוואי והייתי ישנה עוד כמה שעות. שיהיה לנו יום טוב
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif חם, חם, חם מאוד שיגמר האוגוסט הזה כבר אין לי כוח. יחי החורף !!!!!!!!!!!! אני עייפה מאוד מאוד והלוואי והייתי ישנה עוד כמה שעות. שיהיה לנו יום טוב
נ נויה של 4 New member 4/8/03 #3 היי לך!! למזלי, אני לא מרגישה את החום כל-כך, כי רוב היום אני תקועה בבית, אבל כבר דיברנו על זה, וגם אני מתגעגעת לחורף, למרקים לגשם..... יחי החורף!!!
היי לך!! למזלי, אני לא מרגישה את החום כל-כך, כי רוב היום אני תקועה בבית, אבל כבר דיברנו על זה, וגם אני מתגעגעת לחורף, למרקים לגשם..... יחי החורף!!!
J jif New member 4/8/03 #4 בוקר טוב לכולם נראה לכם נורמלי שאני יושבת תחת שני מזגנים ואני מזיעה ? החום הזה גומר אותי..
ס סיגליהיא New member 4/8/03 #6 בכלל לא נורמלי גי'פי יש לך "גלים" של החום או קבוע? אם זה בא בגלים אז רוצי לבדוק תפקודי בלוטת התריס.
J jif New member 4/8/03 #7 יש לי גלי צה"ל (בדיחה גרועה נכון?:- האמת שבקיץ שעבר היה לי הרבה יותר חם וכל היום נזלתי ועכשיו הרבה פחות חם לי כי רזיתי . היום זה יוצא דופן, אולי המזגן לא בסדר.
יש לי גלי צה"ל (בדיחה גרועה נכון?:- האמת שבקיץ שעבר היה לי הרבה יותר חם וכל היום נזלתי ועכשיו הרבה פחות חם לי כי רזיתי . היום זה יוצא דופן, אולי המזגן לא בסדר.
ס סיגליהיא New member 4/8/03 #8 ימפגרת ../images/Emo3.gif לרגע לא הבנתי מה עובר עלייך, מה זה גלי צה"ל אבל את אומרת שתי מזגנות איך יכול להיות? שניהם לא תקינים|?????????????? תבדקי ואל תלחיצי סתם.
ימפגרת ../images/Emo3.gif לרגע לא הבנתי מה עובר עלייך, מה זה גלי צה"ל אבל את אומרת שתי מזגנות איך יכול להיות? שניהם לא תקינים|?????????????? תבדקי ואל תלחיצי סתם.
J jif New member 4/8/03 #9 להלחיץ? כולה חם לי זה מאוד נורמלי אצלי בבית... בינתיים התייבשתי ושמתי את המזגן על טורבו, אז אפשר להירגע.
להלחיץ? כולה חם לי זה מאוד נורמלי אצלי בבית... בינתיים התייבשתי ושמתי את המזגן על טורבו, אז אפשר להירגע.
M mariana New member 4/8/03 #10 בוקר טוב לכם אני יש לי בעיה עם קור אבל השבוע אני לא זזה בלי מזגן אפילו המנהל שלי בהלם שאני לא סוגרת את המזגן כמו פעם.
בוקר טוב לכם אני יש לי בעיה עם קור אבל השבוע אני לא זזה בלי מזגן אפילו המנהל שלי בהלם שאני לא סוגרת את המזגן כמו פעם.
א אמא של מוריה New member 4/8/03 #11 בוקר? כבר עוד מעט צהריים הספקתי בבוקר ללכת לעשות בדיקת דם והגעתי לעבודה דביקה לגמרי. החום גומר אותי.