בוקר טוב חדשה כאן ובכלל במדיה אולי כאן מקומי?
M mr_lonely New member 21/7/03 #2 שלום לך !../images/Emo24.gif תטיילי קצת, תסתכלי, תתרווחי לך ואולי כאן מקומך...נקווה שכן !
ג גלעד40 New member 21/7/03 #4 ברוכה הבאה לב-../images/Emo82.gif הקט והנחמד לאחר הטיול אם תהיה עייפה תניחי את ראשך על הכרית לכמה דקות. ואם יש לך בעיות כל שהן..... זה המקום לספר. גם אם יש לך...... דברים משמחים זה המקום לספר. תמיד אמרתי טלפון אחד לאנשים הנכונים והכל בא על מקומו
ברוכה הבאה לב-../images/Emo82.gif הקט והנחמד לאחר הטיול אם תהיה עייפה תניחי את ראשך על הכרית לכמה דקות. ואם יש לך בעיות כל שהן..... זה המקום לספר. גם אם יש לך...... דברים משמחים זה המקום לספר. תמיד אמרתי טלפון אחד לאנשים הנכונים והכל בא על מקומו
ט טאKילה New member 21/7/03 #6 ברוכה הבאה קפה ועשן..../images/Emo140.gif מעולה אני אוהבת קפה ועשן סיגריה, בואי אני עושה לך מקום לידי..
ברוכה הבאה קפה ועשן..../images/Emo140.gif מעולה אני אוהבת קפה ועשן סיגריה, בואי אני עושה לך מקום לידי..
1 12אניהיא New member 21/7/03 #7 היי קפה ועשן ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום הכי הכי ספרי לנו מעט עלייך......מאוהבת וירטואלית?
היי קפה ועשן ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום הכי הכי ספרי לנו מעט עלייך......מאוהבת וירטואלית?