בוקר טוב

נוי3

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אז אנחנו גם אחרי הברית, מחכה כבר להיות היום בערב אחרי הבדיקה של הרופא-מוהל. השם של התינוק אור (מה דעתך אורא??) ושיהיה לכולנו יום מקסים

נשמה , בוקר של אור גם לך../images/Emo24.gif

מזל טוב גדול וחיבוק ענק לברית של הרך אור. אחלא שם שבעולם והלוואי שתמיד יהיה אור בחיו. ומה איתך נשמה? מתאוששת ? בוקר טוב לכולם......... גם אני נפלתי מהמיטה מוקדם מאוד.

נוי3

New member
תודה-תודה../images/Emo24.gifואמן

אני בסדר גמור, תודה!! ואת????

אני בסדר מותק , קצת במתח אבל יעבור

המצב שלנו במפעל על הפנים ואנחנו יוצאים לחופשה מרוכזת בת שבוע (כך שכל השבוע הבא אני איננה!!!!!!!!!!) ואי אפשר לדעת מה יעלה הלאה בגורלנו.

הלוואי ויכולתי../images/Emo4.gif

כל כך רציתי בחודש שעבר אבל התחייבויות קודמות וחשובות יותר הסיטו לי את התקציב החודשי לכיוונים אחרים. החלפתי לבעל המפונק שלי מזרן של אירופלקס וזה גזר לי קופון נכבד מהתקציב, עשינו סקירה מוקדמת שזו חבילה גם לא קטנה (וללא השתתפות הקופה) בקיצור כל מה שחשבתי שאני הולכת להשקיע על מחשב הלך "פייפאן".(אבל רק לטובה ושאלה יהיו הצרות שלנו - אמן) לא נורא, מקסימום בחודש הבא. אני מנסה לבדוק את המחשב שלי בבית אם אפשר לחבר אותו למרות שהוא איטי מידי.

נוי3

New member
אם זה ככה, אז בטח שאין צורך

בקשר לסקירה, למה לא קיבלת החזר חלקי מהקופה? לאיזו קופת חולים את שייכת?

במכבי וזה בבדיקה עדיין ../images/Emo10.gif

אבל כבר שילמתי לא? וחוץ מיזה שלקבל 300 ש"ח החזר מתוך 2000 ש"ח זה עדיין לא נקרא החזר! ועוד 4200 ש"ח על המזרון ועוד לא התחלנו את החודש. אבל ברוך השם כל עוד עובדים ונשימה באפינו אנחנו נסתדר. אני אדבר עם האחיין שלי היום ונראה מה הוא יכול לעשות לי עם המחשב.

נוי3

New member
אני

עשיתי סקירה + שקיפות שעלו לי 2200 וקיבלתי כ-1000 ש"ח החזר. הכל תלוי, מה כתוב על החשבונית, הרופא היה צריך לחלק את הסכום ולרשום על חלק סקירה ועל השאר יעוץ. על יעוץ מקבלים החזר גדול. (גם אני במכבי)

שמעתי שזה אפשרי רק אחרי שכבר

עשיתי אצל רופא מהקופה שהוא הרופא שלי. לא נורא , בילד הבא נלמד יותר

שש שבע

New member
מאחלת לך

שתהייה לך עשירות כזו שתרגישי שקופת חולים זקוקה לתרומה.

מנופ

New member
בוקר טוב לכולם

נוי השם מקסים והילד הזה יביא לך הרבה אור אני רואה את זה אצלי, יש לי הרבה אור מהיום שמאור נולד אחותו רק מוסיפה לאור שלו. סיגלי, תבדקי את המחשב הקיים, גם לנו היה מחשב ישן, הוא היה איטי מאוד אך בכל זאת היה מחובר לאינטרנט. שיהיה לנו יום קסום

jif

New member
בוקר מלא אור לכולם

נויה, בחרתם שם מקסים וב"ה שחייכם יהיו מלאים אור ומאושרים. יום מקסים לכולם

בוקר טוב ומקסים לכולנו

ונויה, המון המון מזל טוב ומי יתן שביתכם יהיה מלא באור כל הזמן.

mariana

New member
נוי אחלה שם בחרת לבנך

העיקר שיאיר לך את החיים וגם לעצמו. ת'אמת אני גם אוהבת שמות שיש בהם מילה של אור. אני בעזרת השם חשבתי לקרוא לבני נאור

למעלה