בוקר טוב

ניקולי

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לחופששששששששששששששששששששש
מה שלומכם הבוקר? שיהיה לכולכם בוקר נעים ויום מוצלח..

ליאור 30

New member
בוקר טוב גם לך ניקולי היקרה מפז

מה שלומך??????????????? ומה שלומכם כל ידידי ומכירי?????????? מצטער מאוד שאני לא איתכם כי אני עובד קשה ובעיקר בלילות ככה שביום אני יושן ולא נכנס לכאן אבל אני יודע שאתם לא תאמינו לי אבל אני באמת מתגעגע לימים ההםםםםםם שהיה לי כייף להיות כאן בחברתכם ולך ניקולייייייייייייייייייייי ידידתי היקרה קראתי את ההודעה שלך בקשר לחברים ואני רק מקווה שאת לא מתכוונת גם אלי כי אם כן אז את ממש לא מכירה אותי כי אני לא זבל רק טיפה חרא חחחח אבל מי כמוך יודעת שאני חבר אמיתי ונכון אני במצב חרא בשנה האחרונה אבל אני יעבור גם את זה אבל נשבע לך ביקר שלי שתמיד אני אהיה חבר "" ואת יודעת איך אומרים חברים אמיתיים מגלים רק בשעת צרה ""רק אז יודעים מי חבר אמיתי ומי לא כמו שאני גיליתי אחרי התאונה שעברתי אבל את יודעת טוב מאוד שעם רק אדע משהו הכי קטן שרע לך או מפריע לך אני תמיד אהיה לצידך כמו שהייתי כל הזמן ניקולי היקרה מקווה שהבנת את מה שהתכוונתי להעביר לך ואנחנו עוד נדבר ידידך שבאמת אוהב אותך ואת בעלך חזק בתוך הלב ליאור 30

mariana

New member
נראה לי שהחושים שלי עובדים

אתה לא תאמין אתמול בדיוק חשבתי עליך. עברנו עם האוטובוס דרך עלית ותהיתי לעצמי האם אתה עדיין עובד שם. מה שלומך מאמי? למה אתה אף פעם לא חוזר להודעות?

ניקולי

New member
בוקר אור בוקר טוב

ועכשיו כבר צהריים.. אני אחרי צבע בשיער הגולש שלי.. חחחחחחחחח אלק גולש..
.. וכן מרין אני בבית אני בחופש... ואת מי אני רואה אם לא את ידידי חברי בלב ובנפש ליאור 30 ?? וואוווווו
ליאור ת'געגעתי אלייך מאוד.. הלוואי ויכולת לדעת כמה..
(ככה) ולא לא התכוונתי אליך אתה משהו מיוחד נשמה!! שיהיה לכם אחלה בוקר/צהריים.. ואם אוכל אכנס לכאן שוב היום.. אוהבת ניקול*

בוקר אור יקירה

חופש איזה כיף תהני החלפתי פלאפון ושכחתי להוריד את המספרים מהמכשיר הישן אז מי שרוצה שיתן לי במסרים את המספר וחוץ מזה מישהו יודע איך אני מורידה צילצול מהאינטרנט למכשיר והאם זה עולה כסף

למעלה