בוקר טוב

נוי3

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

גם הבוקר, אני עדיין פה, ממתינה וממתינה... יש לי היום תור לבדיקת רופא + מוניטור (אבל רק אחה"צ) מחזיקה אצבעות לסיגל - שהכל יעבור בשלום. ושלכולנו יהיה יום מקסים

מנופ

New member
בוקר טוב

איזה עצבים על הבוקר אני מקבלת הודעה על פריצה שלישית בבית עסק שאנו מבטחים. איזה עצבים ואיזה לחץ מכל הסובבים. חברים וחברות, נא לשתות הרבה וגם לתת לילדים, הבת שלי אתמול היתה על סף התייבשות עם שתיה מרובה, היא סבלה ממיגרנה עם חום גבוה. נא לשים לב. שיהיה יום טוב ונעים

מנופ

New member
אני טוענת שזאת מיגרנה

המסכנה לא היתה מסוגלת להזיז את הראש, העיניים בקושי נפתחו לה, היא היתה פשוט הומללה. אבל אחרי מקלחת ואקמולי בכל צורה החום התחיל לרדת והיא נרדמה, רק שב 3 וחצי היא הגיע למיטה שלי רותחת שוב, ואז אפילו בלי למדוד נתתי עוד נר. בבקר היא קמה ואמרה שהיא מרגישה טוב אז היא הלכה לגן, אני מקווה שלא יתקשרו אלי משם.

נוי3

New member
מה שלום הילדה??

מקווה שהיא מרגישה טוב ושלא התקשרו אליך מהגן.

מנופ

New member
עד עתה לא התקשרו אז היא כנראה בסדר

נוי תודה על ההתעניינות. אגב, ההצגה שדיברנו עליה זאת הצגה של "חנלה ושמלת השבת" והיא מוצגת בהיכל התרבות של נהריה.

נוי3

New member
יופי!!

תהנו בהצגה. אני רצה להביא את הבן שלי מהגן ולרפא.. אחה"צ נעים לכולם!!

מנופ

New member
אתמול זאת היתה הפעם הראשונה

אבל זה שלא התקשרו לא אומר כלום, מסתבר. הילדה קמה מהשינה עם חום בסביבות ה 38 וישר נתנו לה אקמול בנר, כך שעד שאני הגעתי הוא התחיל להשפיע. אני מקווה שיהיה בסדר והיא תעבור את זה, היא נראית יותר טוב מאתמול וגם יש לה מצב רוח טוב יותר, והיא הרביצה "קטסטרופה" עכשיו. זה הגיוני שבגיל הזה סובלים מכאבי ראש כאלו חזקים? נראה לי מוזר, אבל היא הייתה כל כך ממוקדת במקום הכאב שלא עירערתי לרגע.

נוי3

New member
ה"קטסטרופה" הזו היא ממש "קטסטרופה"

היום סיימנו אחת וכבר הכנתי חדשה.

שש שבע

New member
טוב נרגעתי, זה לא מיגרנה

מיגרנה זה כאבי ראש חוזרים ללא סיבה פיסיולוגית, נראית לעין, כן, יכול להיות שילדים קטנים מקבלים כאב ראש חזק, הרבה פעמים לפני, מחלות ילדים, או במקרה התיבשות, אחת מהילדות שלי, תמיד סובלת מכאבי ראש חזקים כשיש לה חום, ועם אקמול יורד החום וגם כאב הראש. וגם חוזר כשעולה החום. זה יותר פשוט לטיפול ממיגרנה.

jif

New member
בוקר טוב../images/Emo178.gif

תגידו, מה יהיה עם החום הזה? ועוד אומרים שהיום יש הקלה לעומת אתמול
,על מי החזאים חושבים שהם עובדים??

smagi

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif לכולן

מנופי אני מקווה שנופר מרגישה יותר טוב עכשיו! אמרתי לך לי היה נראה שהיא חולה רק מזה שהיא נרדמה ונדנדה. לא סתם אומרים שהאמא היא הרופא הכי טוב! ומה לגבי ההצגה? נועם כבר מחכה לראות את מאור (יותר מאשר את ההצגה). ו - נויה כבר נגמרו ה-X בלוח שנה ואת עדיין איתנו- אנחנו מחכים... האמת שנראה לי שיהיה משעמם כשתלדי - מי ישלח לנו כל בוקר תמונות של בוקר טוב????

מנופ

New member
מגי, מאור מבקש לראות את נועם הבת

ולא סתם נועם אלא הוא מדגיש "נועם הבת". ביררתי לגבי ההצגה ותחזיקי חזק 60 ש"ח והורה מלווה בחינם, יעני 120 ש"ח ועדיין לא עשיתי אפצ'י. מזל שיש את כרטיס ההנחה, אבל גם זה יקר לא? הבעיה היא שהבטחתי להם.

נוי3

New member
מגי

לא לדאוג, אני רק אעלם ליומיים, מקסימום שלושה. ואם זה יהיה בסוף השבוע, בכלל לא תרגישו.

למעלה