בוקר טוב

Arfilit

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

עברנו בימים האחרונים ל-
חדש - במושב באזור השרון. מתל-אביבית ציניקנית, שקופת עור ובעלת שיעול שחפתי מתנשא, המכירה את כל המקומות הכי הכי נחשבים ויודעת מה עמדתה לגבי כל אחד מהם (כמעט), הפכתי כמעט בן לילה למושבניקית טובת לב אך מחוספסת, מיובלת ידיים, חרוכת עור וחוש הומור, שכל עניינה בעבודת האדמה ובערוגות הצנוניות אותן היא מגדלת.
מישהו מכיר מסעדות טובות (לעירונית שבי, שעוד מרימה מעת לעת את ראשה במרי) באיזור כפר סבא?

עמית@

New member
בוקר טוב (חזרת מחליבת השחר?)

כפר סבא.. יש לך את הרצליה קרוב
האמת- פשוט לא מכירה את כפ"ס תתחדשי על ה

מזל טוב..תהנו מחיי הכפר ../images/Emo39.gif

אין לי המלצות על מסעדות באזור אבל אני רוצה לאחל לכם מזל טוב על הבחירה המוצלחת והנפלאה של לגור בכפר.. תהנו מהשקט ומהאויר הנקי ומהקירבה לאדמה ולטבע

איתי שלו פתח את מסעדתו החדשה

בכפר סבא. המסעדה נקראת ברקולה. עכשיו בחודש הרצה, נשמעו דיווחים וטובים הן על האוכל והן על המחיר.

פינליש

New member
../images/Emo6.gif מצחיקולה הרסת אותי מצחוק.

"שקופת עור ובעלת שיעול שחפתי מתנשא..."
אני לא יכולה לברוח מזה... דבקה בי הסטיגמה "תל אביבית". לא יכולה להרדם בלי קו חמש מתחת לחלון וכוס קפה קר בדרך לעבודה. פויה. אם היו שולחים אותי למושב עכשיו בטח הייתי חוטפת שחפת מהאוויר הצח. שיהיה המוןןןןןןןןןןןןן בהצלחה בייבי

Arfilit

New member
מותק - גם אני חשבתי ככה -

וקצת חוששת לגלות שזה נכון. אסור לשכוח שאני מאותם יחידי סגולה שאשכרה גדלו בעיר, והם תל-אביבים עוד מהבטן של אמא (ואני עוד דור שני - שני הורי גם הם גדלו בעיר...). אבל יש קסם אחר לחלוטין בלצאת לחצר ולראות את המנגו הולך ותופח על העץ, ואת הפטל השחור שחור שחור מסיים את העונה בחינניות מתוקה. אני יודעת שאני אתגעגע לרעש, ולהמולה ולזמינות והנוחות של הכל - אבל אני מקווה שהקסם האחר, הנוסף - יפצה על זה ויתן לי סוג אחר של כיף.

פינליש

New member
אחות שלי תגידי...

את מכירה הרבה אנשים שאלרגים לבזיליקום (ברמה של פגיעה גופנית קשה) ומצליחים להרוג קקטוסים ונענע?? זאת אני נעים מאוד
בפעם האחרונה שניסיתי לגדל נענע עשיתי את זה בליווי צמוד של גנן מוכשר ומקסים והיא עדיין מתה. הוא הסביר לי שאני מה שנקרא בגננות "מקרה אבוד". אצלי שום מנגו לא היה תופח והפטל השחור לא היה מסיים חצי עונה. ולכן הקשר היחיד שלי עם מושבים זאת חברה טובה שמחזיקה כמה דונמים קסומים בקצה העולם ושולחת לי תמונות מידי פעם. אגב, היום ניסיתי לעזור בכול כוחי לאבא שלי שניסה להציל את הגינה של אמא שלי על הגג. מסתבר שכל היונים של כל עיר בתולי החליטו לגור שם בלי לשלם שקל שכר דירה. והן גם גורמות לכלבה שלי פיצול אישיות... היא כל הזמן מנסה לעוף. אבא שלי קרא באיזה עיתון נשים שנקרא לו נגיד......מממממ... "האינציקלופדיה האנטי פמיניסטית" שאם תולים על כל הגג דיסקים כאלה של מוזיקה, היונים מקבלות הלם ברישתית ולא חוזרות הביתה. או אז גייסנו אני ואבי האהוב את כל הדיסקים הישנים של "ההתקנה הקלה של אינרנט זהב", "הקזינו המזמר על דיסק מתחבר" ועוד כל מיני דיסקים שאף אחד לא יפיק מהם תועלת וכמו ב"פרויקט המכשפה בלייר" הגג נראה כמו יער מכושף של נקודות אור מרקדות. עכשיו כל שנותר לי הוא לסמוך על מה שכותבים בעיתוני נשים (אני החרמתי כל עיתון כולל כולם לפני חמש שנים ואני מחזיקה מעמד) ולסמוך על אבי המוכשר והקסום שתמיד אגב יודע לעשות את הדבר הנכון. יונה אחת על הגג ולדעתי אבא שלי מתחיל לבשל אותם.

anat11

New member
קקטוס מת זו התחלה,

והשמועה עלי היא שאצלי מתים צמחים מפלסטיק... וקשה להכחיש. זה אכן הרושם הכללי. אם כי יש לי שתי גפניות שמחזיקות מעמד. בציפורניים, אבל מחזיקות! יחי האופטימיות.

Arfilit

New member
בובה - להרוג קקטוסים? זה למתחילים!

הגבר שלי כבר הצליח להרוג עציץ מפלסטיק!!! נשבעת לך בכל היקר לי - כולל המנגו על העץ בגינה... כל עלי הפלסטיק נשרו וגבעול הפלסטיק כופף ראשו בעצב. חשוב לי לכן לההיר - בשלב זה - אני רק נהנית להתבונן בגינה, ואילו "אלון הגנן" (שמזכיר לי בצורה מדאיגה את טל פרידמן) הוא זה שמטפל בה תמורת סכום (לא ממש) סמלי. ולהזכיר - אנחנו נמצאים כאן בסך הכל 4 ימים - כלומר שהמנגו והפטל הם לא הגאווה שלי - אלא רק עושים לי שמח כשהם מחייכים אליי... ביחס ליונים - התעלפתי מצחוק. ובאותו ענין - שמעתי השבוע ברדיו, על איזה מישהו שמגדל כרמים - ושקרה לו מה שקרה לכם עם היונים, אבל עם ... שועלים! הרבה פחות מצחיק - אם שואלים לדעתי. שועל אחד (או אפילו תועל - למי שמכיר), אצלי בחצר, ואני 'תעלפת! בקיצר - אחרי שלל נסיונות כושלים להבריח את המזיק החדש, מצאו האיכרים המוכשרים את הפלא שעובד - הם מפזרים גללי אריות (!!!) בכרם. השועל מריח את גלליו של טורף העל, מלך החיות, היער ומסתבר שגם הכרם - והולך לחפש לו בית אחר... ספרי לאבא שלך - אולי זה יתן לו רעיונות.

למעלה