בוקר טוב

שש שבע

New member
בוקר טוב

שלא תגידו שלא התפקדתי, אני אצא עוד מעט לעבוד, אין לי שם מחשב, אזעד שאחזור , שיהיה לכולם יום נעים ומענין.

בוקר אור לכולנו ../images/Emo42.gif

היום אחרתי מעט לעבודה. עייפה מאוד מאתמול. עד שבעלי הגיע הביתה ועד שסידר את המזגן ועד שהלכתי ליום הולדת של אחייניתיכבר הייתי "שפוכה" לגמרי. אז נרדמתי אתמול על "יצאפן" (מקווה שנהנה לפחות) והתעוררתי ב 6:00 עם חצי עין סתומה, דייקתי שוב את השעון ל 7:00 וכעת הגעתי. יום טוב לכולנו..............

מנופ

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ג'יפ מילים גדולות. אני פה עייפה פחד, אמנם נרדמתי אתמול מוקדם יחסית אך בכל זאת לא הצלחתי להתעורר הבוקר, השעון צילצל ב 6:00 כיביתי אותו והמשכתי לישון רק עוד 10 דקות, ואם בעלי לא היה מתעורר ושואל אותי מה השעה הייתי ממשיכה לישון והשעה כבר היתה 7:03, ורק שתבינו האוטובוס יוצא ב 7:50, אבל הספקתי אותו בעזרתו הגדולה של הבעלול. היום אני הולכת לראות דירה, ועד סוף החודש אני צריכה לארוז ולפנות את הדירה שלי, רק הרעיון עושה לי חום. יום נעים

jif

New member
קשה לי לדבר על הבוקר../images/Emo10.gif

איפה מצאת דירה? בנהריה? תתחילי לחשוב שוב על היישוב שלי
, השכירות זולה בטירוף.

שכירות? רק המילה עושה בי צמרמורת

צריך לחשוב טוב לפני שמשכירים את הבית שלך ועוברים לבית שכור אחר. בעלי כל הזמן משכנע אותי לעבור לבית אחר (בגלל הקומה והבניין) ואני עונה תמיד : עד שלא יהיה לי כסף למכור ולקנות אני לא עוברת ומשכירה את רכושי!. אחותי הקטנה השכירה את הבית שלה ואם זה לא היה קומה גבוהה הייתי קופצת על הבית שלה. מסכנה, הרסו לה את הבית והמקום נראה כמו דיר חזירים. אני אצלי כל פיסת קיר עשיתי כמעט במו ידיי , כל רהיט בחרתי בקפידה ואני לא מסוגלת לחשוב על לתת לאנשים לחיות בתוך הבית שלי.

מנופ

New member
הזוג ששכר את דירתי שומר עליה

יותר טוב ממה שאני שמרתי. הסיבה שעברתי זה רק בגלל האיזור וגודל הדירה שקטן עלי.

עדי 4

New member
מנופית,איפה אתם מחפשים?

אתם נשארים הנהריה או חוזרים לאיזורינו?

מנופ

New member
בשלב זה נשארים בנהריה

ברגע שיבטלו את מס הכנסה אני עוזבת כנראה לכיוון שלכם

עדי 4

New member
יאללה ,מחכים לך

תאמיני לי כשתהיי פה עם הילדים לא תביני איך לא חזרת כמה שנים קודם. ומאור ושיר יהיו יחד בבית ספר, נשב יחד באסיפות הורים. בעצם גם הבנות הקטנות יהיו ביחד בגנים,נכון? יאללה חזרה לחיפה.

עדי 4

New member
ועל זה נאמר:

"יפה שעה אחת קודם" לחפש לך דירה? לשמור מקום בגן מנדי?

למעלה