בוקר טוב

adidas^

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מקווה שלא יהרגו אותי על פתיחת האוף, ובכל זאת, שיהיה לכולם בוקר טוב למרות ש:
(ואולי לחלקנו בגלל ש) יש שביתה.
הח"כים שלנו לא מבטלים את חסינותה של חברת כנסת מושחתת.
ישראל עומדת במקום השני במקרי סרטן העור מלנומה.
אשה נרצחה אתמול בקרית אתא כנראה ע"י "חברה לחיים".
בתל אביב יהיו היום 75% לחות.
הרגל שלי עדיין מאד כואבת. בוקר טוב!!!

nutmeg

New member
את יכולה בבקשה

להיות קצת פחות אופטימית? זה כואב לי בעין.

dana2909

New member
3 פעמים!!

3 פעמים התעוררתי באמצע הלילה!! מי מעביר דירה ב - 4 בבוקר??? (לא, לא אני, למרות הרצון העז) ומי מעביר אותה עם חבורה של רוסים שלא מפסיקים לפטפט ברוסית. המון המון פטפוטים ברוסית, כאילו לא ראו אחד את השני שנה!!

nutmeg

New member
דנה!

לא מדובר על פטפוטים אלה על: "תתפוס מפה, אדיוט! אתה רוצה להפיל את המקרר על הרגל שלי? לא, לא אכפת לי מהמקרר! אבל אני די קשור לרגל הזו..." "תיזהר בסיבוב, גרישה!! ארון קיר לא יודע להתכופף..." מן דיבורים שכאלו. ברוסית. בקרוב אצלך.

adidas^

New member
דווקא אני מאד אופטימית

אפוטימיות- לקוות, לצפות ולהאמין שיהיה טוב. אין אף דבר אחד בהודעה שמרמז על חוסר אופטימיות, פשוט הבאתי לכם את הכותרות מהעיתון ממש כפי שנכתבו. אולי יש מקום להערות לעורכים? אולי. אולי יש מקום לתת גלולה של שפיות למדינה? בטוח. יום טוב לכולם!

freedom rider

New member
השחלה

כל מי שיש להם יחס כלשהו ללימודי המתמטיקה, מוזמנים לבוא לכאן ולהביע את דעתם המנומקת באופן תרבותי.

adidas^

New member
../images/Emo45.gif דיון כלבבי.

מי היה חושב שאוכל להגיב על משהו בפורום מתמטיקה?
כבר ניגשת למלאכה, ותודה על ההשחלה המוצלחת!

d@r121

New member
איזה כיף מתכונת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

כן, מחר אני אזכה לראות את הדבר הזה שכולם מדברים עליו, מעיין הכנה לבגרות האמת, נשמע מפחיד למזלי זה רק יחידה אחת במתמטיקה ככה שהפחד האמיתי שלי (הבגרות+ המתכונת בלשון) עוד לא הגיע, אבל אני מקווה שאני אהיה מוכן אליו או לפחות ערוך מראש
הבעיה אצלי שאני פותר כמה תרגילים בהצלחה מסוימת ואז מגיע לתרגיל שאני לא מצליח לפתור וזה די מוריד את המוטיבציה
מי לעזאזל המציא את הבגרויות

De-Panther

New member
בוקר טוף../images/Emo42.gif לפחות לכם כי לי לא...

היה אחד כזה
בערך סיכום יומי
כמה מילים לגבי אתמול שוב פעם אמא הזמינה משטרה לחפש את אבא מזל שהוא לא היה בבית (לא חשוב למה... עזבו... אבל זה מעצבן לראות שוטרים בבית שלך) בבוקר כשקמתי הרגשתי שאני חייב להמשיך לישון אז המשכתי עוד קצת ועוד קצת איכשהו התארגנתי בזמן אבל לא היו לי מכנסיים לשעור ספורט לנו יש הסעה בשעה מוגדרת לא משנה באיזה שעה מתחילים ללמוד נירדמתי בהסעה כשהגענו הרעש של כולם צועקים וצורחים העיר אותי מסתבר שעושים בדיקה בטחונית בבית הספר בטחון לבוש בכניסה לבית הספר עמדה המנהלת הסגנית שלה(אמא של אחת מהכיתה שלי) ועוד איזושהי מורה או שזו הייתה היועצת אני כבר לא זוכר בכל מקרה הן עשו בדיקות לראות אם האנשים לבושים כמו שצריך ומי שהיה לבוש לא לפי חוקי בית הספר קיבל איזשהו פתק וגם הורדה בציון של התנהגות או משהו לא זוכר בידיוק בקיצר הרבה התעצבנו מזה חלק מהחוקים הם שאסור לבוא עם חולצת בטן ילדה אחת מהכיתה שלי הגיעה עם חולצה רגילה אבל הבעיה הייתה שהיא לא הייתה מסודרת עליה טוב אז ראו חלק קטן קטן מהעור שלה בצד בירכיים ככה... לא בבטן עצמה בקושי שמו לב לזה אבל נתנו לה על זה את הפתק המעצבן הזה אחרי שאני נכנסתי התחלתי לעשות מה שפתגם ידוע אומר "לך חפש ת'חברים שלך" חיפשתי חיפשתי מסתבר שכמה חברים שדווקא איתם אני מסתובב בדרך כלל לא הגיעו אז הייתי מבואס וככה יצא שכל היום הסתובבתי בין חברים שונים ומשונים אבל העדפתי להיות עם החברים הרגילים שלי גם ככה המצברוח שלי היה על הפנים היום אז הלכתי לסיפריה וראיתי שם את שי שי סיפר בדיחות לא מצחיקות ובסוף התחלתי להרביץ לו
כמובן שאחרי זה הוא ניסה להחזיר וזה היה מצחיק
לא נורא שי איי לוב יו
בקיצר הוא העביר את הזמן שלי רוב היום בשעה הראשונה לא היה כלום בשעה השניה היה ספורט לא הגעתי עם מכנסי טרנינג ביג דיל המכנסיים שאני הולך איתם יותר נוחות לי מטרנינג מעצבן שכשמשהו בין הרגליים מחליט לעמוד על שלו כולם רואים את זה
אבל הוא עשה בדיקה של שכיבות שמיכה(שבהם באמת לא משנות המכנסיים) חבר שלי שכח לקחת חולצה נורמלית אז הבאתי לו את החולצה שהייתה לי מתחת לחולצה הארוכה אחרי השעור הוא שכח להביא לי אותה וככה היא נעלמה לה ואז בכל היום אני פשוט הסתובבתי עם חולצה ארוכה ונאלצתי להסביר לכל אחד ששאל "לא חם לך עם החולצה הזו??" למה אני מסתובב איתה בסופו של דבר גברה עלי העייפות ונרדמתי באיזשהו שעור חופשי למשך שעה בסיפריה ואז איכשהו בצילצול שמתי לב והתעוררתי אחרי זה היה שעור כימיה גם בו נרדמתי ובסוף השעור המורה ניסה להעיר אותי וידיד אחד סיפר אחרי זה לכל מי שהוא ראה מה קרה שם וחיכה את הקול של המורה
היה כמובן שעור משעמם בהיסטוריה נאלצתי לשבת ליד אחד שפעם היה החבר הכי טוב שלי ועכשיו הוא מעצבן
אחרי זה עוד שעור בכימיה ואז סוף סוף הביתה אחרי יום מעצבן
ותגידו בהצלחה במבחן באנגלית מחר

Idan91

New member
גם אצלנו

פתחו במסדרי לבוש שכאלה לקראת הקיץ. נורא. לא בשער בית הספר, אבל זה לא ממש משנה. וחוצמזה, גם לי הייתה חולצה ארוכה כל היום, ולא הייתי צריכה להסביר את זה לאף אחד...

adidas^

New member
מה זאת אומרת למה?

תמיד טוב לראות את דנצי שלנו. we love you Dantzi!!

למעלה