בוקר טוב

Outlast

New member
ראס, אולי אני יכולה לעזור לך..

(לא ממש אני, כי אני לא מבינה בזה כלום, אבל לאח שלי יש דיסק כזה, צרוב אני משערת, והוא בטח יכול לצרוב אותו..)

leeloo

New member
המפקד והכבוד האבוד שלו...

הוא היה נורא מצחיק היום.. אמרתי לו שאני רוצה להיות יותר מעורבת אז כשבאתי ללכת הביתה אמרתי לו שנאי צריכה לדבר איתו, סתם שיראה שאני רוצה קצת יחס כי מאז שחזרתי לא ניהלנו שיחה נורמלית כי הוא נורא עסוק, אז הוא אמר כזה - "סטפ אינטו מיי אופיס" והכריח אותי להיכנס כדי שאני אשמע על מה הם מדברים ביניהם. ואז אמר לי שאני צודקת בהרגשה שלי ושהכל הולך להשתנות. חמוד. איך אני אוהבת לגרום לו רגשי אשמה.. המסקנטייפ הזה עדיין מזעזע..

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב..
פסים ייאספו היום עד השעה 6:00 .
ארוחת בוקר בשעה הרגילה
דרוש: מקש SPACE , למטרות רווח.
יום שלישי זה פעמיים כי טוב... נכון ?
בוקר טוב

בוקר מחורז

אני ער עוד מחמש ומכין את השיעור וכעת אני גאה להצטרף פה לשרשור: בוקר טוב למתעמלים ולמתעמלות - הידד וכמובן ד"ש חם לחבר'ה שבבוץ ליד בגדד איחולים חמים לַכּל שהיום יהיה מקסים שהשמש עוד תזרח שירדו פה המיסים שיפריחו את הנגב ויפתחו את סכר דגניה ושאפי תיבחר לנשיאה על כל פולניה. בוקר טוב ומעודד לכל הפורום - מאחד.

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר

החלטתי להשאר ללמוד בבית ולא להטריח את עצמי עד באר שבע. נראה לי שאהיה יותר פרודוקטיבית ככה - יש לי מלאן עבודה.

dana2909

New member
הפסקת חשמל ../images/Emo62.gif

פתאום גיליתי, שכשאין חשמל, אנחנו די אבודים. בוא נעזוב לרגע את השעונים המעוררים של הבוקר (מזל שיש פלפונים), מה אם סאדם היה מחליט לשלוח טיל דווקא בין 11 ל-2 אתמול בלילה. חברת חשמל עשתה לו חיים קלים, מחוסרי שביב של אור (נרות לא נחשבים, איך זה שדבר ראשון האינסטינקט זה לרוץ להדליק, כשפנס הרבה יותר קרוב נוח, וגם לא צריך למצוא גפרורים??). בקיצור, לתושבים שלום, לפחות אף אחד לא יכול היה לשמוע מוזיקה בקולי קולות כמו שהם אוהבים, מקסימום לנגן בגיטרה. שורה תחתונה: דווקא היה רומנטי...

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר קר...

בגלל שאתמול חיכיתי עד 2 ומשו בלילה בשביל לשמוע מה קורה עם הכלבה שלי, שאגב בסדר גמור ועל החפץ שהיה בתור הגוף שלה היה רשום "באישור הרב מחפוד", נראה שהכלבה שלי מאושרת על ידיו
, והלכתי לישון שוב בסביבות 3, לא קמתי לשעה ראשונה אז אני אלך בתשע... שיהיה לכולם המשך יום טוב
מעיין

גנגי

New member
בוקר קפוא בבירה.

יותר עדיף בירה קפואה בכוס מבירה קפואה בבוקר. ותחשבו על זה. פחחחח....

idanyd

New member
בוקר פוסט 24

בוקרטוף. לאור העובדה שהבוקר הזה בנאלי לחלוטין, אני רק רוצה להגיד ש"24" זו סדרה מצויינת, וכל מי שלא רואה מפסיד. ככה סתם, בשביל שתדעו. מה שלום ערכת המגן שלכם? מוגנת בבטחה בבית, או תלויה על כתפכם א-לה עוזי?

Paranoid Y

New member
בוקר.. קר מאד כאן בגליל../images/Emo186.gif

בוקר טוב... אז הגשמים הטובים ממשיכים... ואחרי טיול בתוך הערפל והגשם והקור אתמול בלילה.. כנראה שדלקת הריאות הגיעה היום...אז.. מקווה למצוא אוויר.. וגם לפני יומיים ראיתי את ג'ים מוריסון אוכל באיזה מסעדה באיזור.. אז.. המשך יום טוב לכולם

taz512

New member
מה עוד אני צריך לעשות?????

אני מתאר לעצמי שחלק ממכם שם לב שאני לא ממש כאן בימים האחרונים, אני פשוט עמוס בטירוף, (אוי הימים שהייתי מתלונן שאין לי זמן) העומס ירד ב16 בחודש, אבל עד אז זה בית משוגעים. כואב לי כבר הראש. ויש לי המון מה לעשות אבל אני לא זוכר מה, אני כל הזמן נזכר בעוד משהו ועוד משהו, ואני יודע רשימות, אבל הבעיה עם רשימות היא שצריך לזכור לרשום את הדברים... למה אני עסוק זה כבר שאלה אחרת לגמרי, וחלק פה יודעים במה מדובר, החלק האחר ידע או היום או מחר, אבל זה כבר תלוי בתפוז לא בי. בנתיים טאז עמוס, והוא קופץ לפה לראות שהכל תקין... טאז, השד והעומס

אוףףף...איזה באסה...../images/Emo4.gif

היי, מה המצב? יוואו איך אני אוהבת את החורף....
אז ככה..היום, שחזרתי מהלימודים שלי..הפלאפון שלי נהרס (אני לא אלעה אתכם בסיפור) אז נסעתי לסלקום ליד קניון הזהב ושקיבלתי אותו בחזרה אמרו לי שהסים קארד שבפלאפון שלי נהרס. ושכל הזיכרונות שיש בוא "הלכו"!! ועכשיו אני אמורה איך שהוא לזכור שמות+פלאפונים!!! אבל איזה יופי שיש את הפירוט שיחות...ועכשיו יש פירוט שיחות אבל אין שמות! מה עושים? אוףףףף אני שונאת את זה!!! חשבתי על לזרוק את הפלאפון ולהיות בלי פלאפון
הכי טוב לא...?

אקווה

New member
פלאפון הוא כמו...

בנים.. אי אפשר איתו ואי אפשר בלעדיו..
מטרד או לא מטרד, איך נהיה בקשר בעתות מצוקה/שעמום/משבר/רצון לחלוק משהו כשאנחנו לא בבית/סתם לחטוף מכה ישירה של קרינה למוח? ככה זה.. כשמתרגלים למשהו אנחנו כבר לא יכולים לחשוב על איך הסתדרנו בלעדיו.. ואלה שמסתובבים בלי פלאפון מתוך איזה עיקרון ש"הם לא רוצים שימצאו אותם כל הזמן" ממש נראים לי מתחסדים לגמרי, כי הרי גם כשיש לך פלאפון אתה הרי יכול לכבות אותו אם אתה לא רוצה שיחפשו אותך... אני צודקת או שאני צודקת?

דן צ

New member
אקווה יקירתי

את מוכנה לפתח יותר את התאוריה של "גברים הם כמו פלאפון" (או ההיפך)?

אקווה

New member
דנץ....

רק עכשיו ראיתי את הבקשה ששטחת בפני. אני מרימה את הכפפה, ומחר תיפרש כאן התיאוריה על כל מרכיביה... בינתיים - לילה טוב שיהיה!

צרות com בצרורות..(סיכום לילי בערך)

(אין מקום לe)
עובדה Mel Blanc, the voice of Bugs Bunny, is allergic to carrots
"כשמשהו רע קורה, קורים עוד הרבה, אבל הרבה דברים טובים קורים באמצע." (עממי)
דרוש : מתכון לשוקו חם..
לילה טוב
כמה ציטוטי צרות (גם באנגלית בשביל האותנטיות):
The trouble with political jokes is - they get elected. The trouble with life is that you're half-way through it before you realize it's a do-it-yourself thing. "The trouble with the rat-race is that even if you win you're still a rat." --Lily Tomlin​

שעה שלוש בלילה בעיר

... לגריאטריים שעוד זוכרים את השיר הגדול הזה, מהתקליט הראשון של גידי גוב... אז מה אני עושה ער בשעה כזו? חזרתי מבית-החולים. היה לנו יום עמוס שהתחיל בבדיקה שגרתית בקופ"ח ועבר לאשפוז במחלקת יולדות ומה-זה טרטור. האמת היא שלמרות הטרטור הרב, רוב האחיות והרופאים היו מקסימים ומאוד קשובים ומתחשבים. רק בשעתיים וחצי האחרונות, שבהן חיכינו ב"חדר צירים", סבלנו מכך שהיינו תלויים בחסדיה של אחות שהשאירה מאחוריה עבר מפואר בשורות ה- (טוב זה לא פוליטיקלי-קורקט לכתוב פה ק.ג.ב., אבל מצד שני, במקור התכוונתי לכתוב "גסטפו", שגם זו היסחפות. אפשר פשוט לומר שהיא היתה קרה, מכאיבה, בלתי-מסבירה-למה-ומדוע, משאירה באופן קבוע את הוילון פתוח, את שרוול מדידת הלחץ-דם על הזרוע לאיזה עשר דקות ועוד ועוד - והכל בסבר פנים קשוח ונוקשה. נו, אז באיזה שירות היא היתה קודם?). אז - תוך כדי שאני מנסה בכל זאת לחסוך לכם פרטים - יצויין פה רק שאפשר בהחלט שהלילה הוא הלילה האחרון שבו אני קיים בתור ישות שאיננה "אבא-של", וממחר תהיה לי בת חמודה ונוצצת. אפשר שזה יידחה ביום נוסף, ואולי אולי גם עד 13/4, שהיה התאריך המקורי, אך עקב ממצאי הערכת-המשקל האולטרה-סאונדית של היום - הכל השתנה. אז זהו. כבר תכננתי לשרבב בכל בוקר איזה פתיח בחרוזים, והנה - האדם מתכנן ואלוהים צוחק. ואם הכל יהיה בסדר (כי זה עדיין לא בטוח וכולכם מתבקשים להחזיק אצבעות, כולל ברגלים) - אז גם אנחנו נצחק בדמעות אושר. בוקר טוב לכולם!

למעלה