בוקר טוב

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יא ! , (לא) אמרו את זה קודם לפניי (כלומר היום..) (אני ו _ _ " _ , נשנה את העולם...)
בוקר טוב
(אני לא זוכר את האמוטיקונים של הגשם)
תגידו לליאת, שאתמול דאגו לה למספיק קליינטים עתידיים
שולח לפני שיקדימו אותי...
בוקר טוב כבר אמרתי ?

mprb

New member
בוקר טוב.

כמעט פספסתי את ההסעה היום. רצתי ועכשיו כואבת לי הרגל
איזו עייפות, ומחר אני צריכה לקום שוב בשעה מוקדמת. מתי כבר יגיע סופשבוע

Paranoid Y

New member
בוקר עייף וכואב../images/Emo122.gif../images/Emo186.gif

קמתי.. ואני לא יכול לזוז! בקושי פותח את העיניים.. וכאבים בכל מיני מקומות... ואני חושב שיוצאת לי שן חדשה (כמה אפשר!?!?!?!?) וגם כל הארכיון שלי במחשב נעלם.. אז.. עצוב

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר תפוס!

אחרי שינה של כמעט 13 שעות שינה השרירים שלי מזכירים לי באכזריות שהם קיימים...אפילו להשתעל כואב לי! המשך יום נעים לכולם

Paranoid Y

New member
כן.. כנראה.. לא יודע מה קורה פה!!!

לא מספיק שגם לפני שנתיים יצאה לי שן... במקום שלר אמורה להיות שן!! אז עכשיו אני חושב שבמקום... אבל.. עכשיו!?!? וזה כואב
אוייש

א) האם מדובר על שן בינה?

ב) האם הינך ילד מתחת לגיל 10? ג) אם אף תשובה לא נכונה, הייתי מציעה לסור במהרה לרופא השיניים, שכן ייתכן ומדובר בהתפתחות מוטטיבית שאם לא תיעצר עכשיו, אין לדעת למה היא תתפתח.

zimes

New member
הרשי לי להצטרף למגמה החדשה

ולחלוק על דעתך. הניבים (הקבועים) שלי צמחו אחרי גיל 12.

ולי עקרו את ארבעת שיני הבינה

בגיל 18. באמת. עוד לפני שיצאו. פשוט חפרו לי קצת בבשר והוציאו אותן. מדובר בשני ניתוחים [בכל ניתוח שתי שיניים. עליונה ותחתונה]. אחרי כל ניתוח אתה מעולף לאיזה יומיים... אוכל רק לבן... <בִּינו בוערים בעם - וכסילים מתי תשכילו...>

idanyd

New member
ולי נפלה שן חלב

לפני שנה -+. תתפלאו, זה קורה, וזה אפילו לא מרמז על מחלה כלשהיא.

Paranoid Y

New member
מתחת לגיל 10?!!?!?!

עוד חצי שנה אהיה בן 20!! מה ילד?? והאם זאת שן בינה... אמממ.. לא יודע... אולי..(מה זה שן בינה??) ואני אבדוק... אם לא... אז.. לא יודע... וגם שלפני שנתיים שלוש יצאה לי שן.. ועדיין לא בדקתי מה זה... (לא שן של בן אדם נורמלי... שן.. ליד השיניים.. ולא איתם.. ( כאילו צומחים לי שיניים נוספות ליד השיניים הרגילות..)) אז.. אולי אני מותציה??

nutmeg

New member
תגיד תודה

שהן יורדות למטה ומצטרפות לשיניים -- מה היה קורה אילו היו עולות למעלה בתור קרניים? הא?? ואולי אתה פשוט תנין בפוטנציה?

effigy

New member
קצת קשה להיות מותציה

משתי סיבות: אחת כותבים מוטציה... שניה מוטציה הוא התהליך המתרחש המשנה את הDNA ויוצר חלבון שונה, ולכן אתה יכול להיות מוטאנט, אבל מטציה זה קשה להיות... אני חושה שאלו שיני בינה...

De-Panther

New member
הייתי אצל חבר... ניסינו להכין עבודה

לבגרות באנגלית לא הצלחנו כל כך לעבוד ואממממ זהו
ויש לי גם שעורים במחשב שאני צריך לעשות ולהחתים את אבא שלי על משהו

leeloo

New member
מקסימים! דואגים לפרנסה העתידית שלי!

אז מה עשית כבר?.. ומה עם המשפט? אתה מיישם אותו בחיי היום-יום?

למעלה