בוקר טוב ...

danistar

New member
בוקר טוב ... ../images/Emo42.gif

שמתם לב שאתמול לא הייתי כאן ?? ביליתי חצי יום בחדר מיון והשאר בשינה בבית .. אבל הנה חזרתי .. אז זהו .. כשהמצב הבריאותי לא משהו ( אבל שלא יהיה יותר גרוע .. ) כשהמצב הכלכלי לא משהו ( אבל שלא יהיה יותר גרוע .. ) כשהמצב הרומנטי בכלל לא משהו מה עושים ?? באים לכאן .. לספוג עוד תקוות

../images/Emo140.gifדני בוקר טוב גם לך../images/Emo66.gif

קסם וחן דאגו לשלוח לך דברים יפים. אתפוס טרמפ על הדברים שהם שלחו לך. ואוסיף רק מילה אחת משלי...: הכל דני בטל בשישים רק שמור על הבריאות שלך כי זה לא ניתן לרכוש בעד שום הון שבעולם.

danistar

New member
תודה לכולכן .. ../images/Emo24.gif

הסברתי לכן למה אני נכנס לכאן ואתן הוכחתן את זה
תודה על הלינקים היפים ואכן פנינת את צודקת הבריאות היא הדבר הכי חשוב .

דניאל ...

מנה גדושה של תקווה קסומה בריאות אושר עושר ואהבה מי יתן ותקבל את הכל במנה גדושה תשבע .. ותהיה מאושר עם הרבה שמחה . .....

אופה3

New member
דנילה, באמת יש את חן, למה ללכת למיו

אני לא מבינה, איך עשית דבר כזה, אבל אני מקווה שעכשיו הכל בסדר, ואתה מרגיש יותר טוב, שמחה לראות שחזרת הביתה מהר, תרגיש טוב והעיקר אנחנו פה תמיד בשבילך, לא יודעת להכניס לינקים, אבל בכל זאת קבל את דאגתי, ואיחולי החלמתי שבת שלום, וחג האהבה שמח, כי אנחנו אוהבים אותך האופה

דנילההההההה

מה פתאום מיון??הא????? כדי לראות את חנילה אפשר לקפוץ לבקר אותה בבית
מקווה שאתה בסדר ושומר על עצמך! שולחת לך שקית של כוכבי בריאות רק טוב!!!

יום אהבה שמח לכל המאוהבים.

למרות שגם כן אני חזרתי זה עתה מחדר המיון של בית החולים. אמרו לי שזה טוב לאכול בננות ואפרסמונים,וכל המרבה לאכול מהמלעונים הטעימים הללו,הרי זה משובח. לעולם לא אשכח את סווטלנה האחות הגדולה שנראית כמתאבקת סומו, שלמעשה עברה הכשרה מהירה מסוללת כבישים בטורקמניסטן,לאחות רחמניה רחמנא לצלן..... אני לא מאשים אותה,היא פשוט רגילה להחזיק ביד טוריה או מכוש או סתם את חפירה....ולכן היא הכניסה לי באלימות עדינה ביותר את צינור החוקן עם המים החמימים... יותר לא זכרתי כלום,התעוררתי בחדר התאוששות,וכשפקחתי את עיני התעלפתי שוב למראה סווטלנה שאחזה בידה שני אפרסמונים כמתנת פיוס.

תגידו? מה כולכם רצים לבית חולים?

הא???? מה יש, כבר אי אפשר לקפוץ לגינה שממול לשבת על הספסל ולהנות מקול ציוץ הציפורים?? לאן לאן נעלמה לה הפסטורליות?? אמממממ בני האדם זן כל כך מוזר. עפה לי לערסלי לנוח לפני היצאה לטיסת הלילה קוננילההההההההה שמור על עצמך! רק טוב!!!

למעלה