בוקר טוב!../images/Emo42.gif
למרות שכמו שזה נראה היום זה יותר בכיוון של-
אבל לא חשוב... בוקר טוב לכוווווווווווווולם קמתי סופית משנת החורף שלי... אז מה היה לנו בימים האחרונים? נתחיל מהדברים הלא מעניינים ואני מזמין את כולם לדלג למטה... עכשיו אם אתם עדיין כאן-לפני המסיבה בג'י נערך מופע ברייק דאנס בכפר סבתא...הגיעו כל הקרו 187 שלנו שנוכחים בו בין השאר החבר'ה שהופיעו בבראבו... המופע וכל ההתארגנות נוהלה על ידי דימה(איזה דימה הרוסי?אה אופס כולם רוסים...)אקא "אתה לא יודע מאיפה זה בא לך אתה מבין זה מהמחתרת מגיע עכשיו לפוצץ לך ת'פנים"!
אבל מה שהיה ממש מעניין במופע הזה הוא לא הברייק ביט ולא הברייקרים אלא מולטי עולה על ה"במה" ונותן בראש...ודימה מצטרף אליו... קיצור אחרי זה נסענו לסנטר והגענו אחרי זה איכשהו לאחר המון עיקובים של איזה ילד קטן ורשע...לג'י ספוט! אז ראיתי כמה אנשים חדשים(גבאי-מה המצב?),היה צחוקים,התאהבתי באיזה אחת קטנה רוחמה...צחוקים אבל מה?מסיבות קודמות הרבה יותר נהנתי... מסיבת מומי,חלוצים,הדי ג'ייז-היה הרבה יותר טוב... לא יודע מה השתנה,אולי זה כמות האנשים הפחותה שהגיעה למסיבה יחסית לקודמות,אולי זה כי אתה מגלה כמה אנשים שהכרת וחשבת שהם בסדר איתך מלכלכים עליך מאחורי הגב בכמויות...לא יודע אבל עובדה היא שהאוירה השתנתה... עצה קטנה למר ניר אקא מיסטר עסקן-הקול שלך מבריח אנשים אל תיעלב,כשלירון לא נמצא בג'י תשתדל לא לנסות להגיד דברים מצחיקים,תשתדל לא לדבר...שים מוזיקה! נדלג על התקלוט שהיה ממש חביב אבל כבר זכיתי לטובים יותר... נעבור לדברים שהיו באמת נחמדים במסיבה הזאת+כמה טיפים: *נאור-תפסיק להשתכר,אי אפשר לשמוע ת'שטויות שלך יותר!(נו תצחק ליאור...) אבל ברצינות נאור שתייה חינם יש גם במקומות אחרים,אז למה להיות שיכור איפה שאני בא?דרך אגב יחסית למצב שהיית בו אני חושב שזיינת את אמיר כי אם אני הייתי עולה שיכור אני חושב שרק הייתי מדבר שטויות,כאילו גם אתה דיברת שטויות אבל עשית את זה טוב קיצור מת עליך... נ.ב:אתה זוכר משהו מהמסיבה??? *ביג ריספקט לידידי איזי אקא ארז שרון(גם השם משפחה והבית ספר הראשון...) אקא האיש והפיטמה שזיין את הבמה ואת האנשים שעליה(אני רוצה להתחיל בלהציק,השיער שלך מזכיר לי קצת את צביקה פיק...
גדול מאן) למרות שכשאלבין עלה הוא התחיל לדבר שטויות ולא שמר מספיק על פלואו וקצת בלבל על ניגאז-ארז-לא אומרים לכושי שאתה לא מכיר ניגאר-אתה לא יכול לדעת מה יהיה... חשבתי שיהיו לי עוד דברים להגיד אבל אין לי...חוץ מזה שקמתי אחרי הג'י בשש בערב וכמעט לא הגעתי לשעת אפס(שנת חורף משנה הרגלי שינה וכאלה...) ויש לליכוד 37 פאקינג מנדטים וחברינו לעלה ירוק שלא שכחו להביא תעודות זהות לקלפי לא עברו את אחוז החסימה ואם הבחירות הבאות יהיו עוד שלוש שנים ומעלה אני אוכל להצביע אין לי באמת דברים מעניינים להגיד אז נסיים לכרגע... נ.ב אם את קוראת את זה ולא שכחת אותי ועדיין אכפת לך ממני כי לי אכפת מממך אז את תמיד יכולה לדבר איתי כי זה קצת יותר טוב מלא לדבר... חפיף...זהו!
למרות שכמו שזה נראה היום זה יותר בכיוון של-