בוקר טוב

מיטללל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

זה נכון שאם אתה מחליט שיהיה לכם יום טוב, אז הוא הופך ללהיות כזה? אז עכשיו אני מחליטה, שיהיה יום טוב, מהיר ולא מעצבן. ושיהיה לי בהצלחה. וגם לדור שיש לו בוחן. וגם לכם. יום מקסים (
)

אוֹסי א

New member
בוקר טוב! ../images/Emo96.gif

אם זה נכון? אולי. מה אכפת לך לנסות? מחשבה חיובית זה כמעט תמיד טוב.. היום יש לי טיפה יותר זמן בבוקר, כי אבא לוקח את אח שלי לבי"ס קצת יותר מאוחר ואני מנצלת את העניין. האקסטרה-טיים אומר שיש לי זמן לגרנולה
, אהבתי האמיתית. בוקר טוב ויום נעים לכולם!

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר...

מיטל- מיתוס ומיתוס בלבד!...מה שיקרה היום לא ממש תלוי ברגשות שלך יותר במעשים, זה שתחשבי חיובי לא אומר שייקרה חיובי...אבל אני מקווה לטוב בשבילך... בהצלחה לכל מי שזקוק לה... מעיין

dana2909

New member
אז אחרי שאתמול

החזקתי מעמד בעבודה בדיוק שעה ורבע ואז ברחתי הביתה כי אנשים ברחו כשהם ראו אותי (ראיתם פעם אנשים בורחים מוירוסים.. אתמול הם עשו את זה בהמוניהם, זה בסדר, לא לקחתי אישית). היום רוב האנשים לא נמצאים, אז יש סיכוי לפחות מציקים. נראה כמה זמן נחזיק היום...

mprb

New member
תגידו לחדר להפסיק להסתובב ../images/Emo4.gif

איזו סחרחורת..... וכמובן שאני פה בעבודה. מה לעשות- אי אפשר לקחת חופש
אוף! איזה בוקר... מהרגע שהרגל שלי דרכה על הריצפה הכל מסתובבבבבבבבב

אקווה

New member
חדר, תפסיק להסתובב!

זה עזר? רק רציתי לומר בוקר וב, אחרי כמה זמן שלא השמעתי את קולי. איחולי החלמה והשלמה מהירה לכל החולים והחסרים, וד"ש לאפי, היכן שלא תהיה במשימתה הסודית <ואת זה שמשעמם ומשמים לי כאן כבר אמרתי??>

כולם להכנס !!!

כולכם מכירים היטב את יריבותי עם דן צ (
) הידוע לשמצה. ובכן, אתמול יצא לי לקרוא חלק מן האגדה שהוא כתב (קיבתי לא אפשרה לי לסיימה), וכמובן שחרוד נחרדתי. על כן, כתבתי אגדת שוקולד ראויה. הנכם מוזמנים לקרוא אותה פה. קריאה נעימה. (איזה כיף שדן לא פה, הא?
)

De-Panther

New member
בוקר בלי מערה לכולם!!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif

בנימה אישית קטנה מחר יש לי שנתיים באייסיטי... האתר שכתבו עליי בעיתון בגללו... בקיצר בדרך כלל שאני חוגג שם מעלים ליום את המערה שלי...(חגגתי אפילו חצי שנה ושנה וחצי...) ומחר זה יהיה רק לשעתיים... אז אני קצת מבואס... בכל זאת לא יספיקו לראות את זה הרבה אנשים... כי זה לא יהיה בשעות שהרבה אנשים נמצאים ואני אפילו לא יודע למה הם לא מוכנים להעלות אותה יותר משעתיים... ועכשיו למה שעבר עלי היום התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי הדפסתי את השעורים במחשבים התארגנתי יצאתי אחוצה נסעתי באוטובוס הגעתי לבית הספר הסתובבתי קצת ואז איזשהו חבר שלי ביקש ממני להעתיק את השעורים
נתתי לו... ואז היה שעתיים מחשבים... הם למדו משהו חדש... ואז הייתה הפסקה קצרה אכלתי קצת ודיברתי עם כמה חברים
ואז היה שעור אנגלית וזה שכועס עלי וטוען ששיקרתי לו ישב ליידי...(מקומות קבועים) ישנתי כל השעור... ואז הייתה הפסקה גדולה והכנתי שעורים בלשון וילדה אחת החליטה שהיא מנקה את החדר הקטן שבצד של הכיתה... ארון מוזר כזה... היא רוצה לסדר אותו שהוא יהיה יותר יפה ועוד כלמיני שטויות... ואז היה עוד שעור אנגלית... ואז הייתה הפסקה וזרקו שקיות מים איפשהו בכניסה והיו שם מלא אנשים ובאו עוד ועוד וזרקו על כולם והיה מוזר לאללה... מזל שלא זרקו עליי... ואז היה שעור מתמטיקה והיא עשתה בוחן!! היא תמיד אומרת שיהיה אבל אף פעם אין... ומה שהכי מעצבן שהיה אמור להיות היום גאומטריה והיא עשתה בוחן באלגברה... אז גם לא היה לי מחשבון... ואז היה לי שעור חופשי(המורה לאיסלאם לא באה!!
) והמשכתי את השעורים בלשון... ואז היה שעור לשון... ואז נסעתי הביתה ואז ראיתי טלויזיה ואז באתי למחשב כדי לבדוק לגבי מה שאני מתכנן למחר באייסיטי... ואז גיליתי שישימו שם את המערה שלי רק לשעתיים... ולא ליום כמו פעם קודמת...(זה בכלל לא משנה להם... רוב הזמן במקום עולמות הם שמים שם רקע שחור... זה סתם מבאס...) ואז התחלתי לכתוב פה את ההודעה ואז קראו לי לצאת אחוצה וללכת למרפאה כדי לקחת איזשהו פתק לבדיקה של הגב שלי מחר... ואז יצאתי אחוצה ולקחתי את הפתק מהמרפאה ואז חזרתי הביתה וכתבתי את ההודעה הזו... כן אני יודע שזה נוראי איך שכתבתי היום אבל ממש אין לי חשק לכתוב... ביאסו אותי... לפחות אני יודע מאיפה הגיע קאיי...

בואו אספר לכם מדוע אני עצבנית בשעה

זו של היום. היום ידיד שלי מבי"ס אחר היה השלמה לצו ראשון. מכיוון שזה הסתיים בטרם עת, הוא החליט להפתיעני ולבוא לבקרני בבית ספרי, ואפילו הביא לי את המשקה החביב עלי מהקופי בין (אייס בלנד וניל, למי שתהה, חלב דל שומן ובלי סוכר). כמדומני שעכשיו זה הזמן לציין שפעם היה לי רעיון מטורף לשדך את הידיד לאחת מחברותי הלא קרובות, בואו נקרא לה ד´. הרעיון לא יצא לפועל בעיקר כי הוא התנגד לרעיון הבליינד דייטס, והשניים מעולם לא נפגשו. והיום, כשהידיד בא לבקרני, ערכתי הכרות בין השניים. אחרי שהידיד הלך ד´ באה אלי ואמרה לי בצחוק לגלגני שכזה "אני לא מדברת איתך יותר בחיים". "וכי מדוע?" שאלתי בקול נוגה. והיא אמרה: "הוא ממש לא נראה טוב... זה מי שרצית לשדך לי?" וכאילו שעל מנת להוסיף שמן למדורה, הוסיפה שדקה איתו הספיקה להכיר אותו. אנחנו לא שטחיים היום! חטפתי עליה את העצבים של הלייף. קודם כל, מה זה בכלל משנה איך הוא נראה? לא הייתי רוצה להישמע כמו תוכנית חינוכית בערוץ הילדים, אבל באמת שהעיקר הפנימיות. ובית, לפי איך שהיא דיברה, אפשר היה לחשוב שהיא מינימום קלאודיה שיפר, יפהיפיה שלא מהעולם הזה ודסרב אונלי דה בסט. אפילו הייתי אומרת שהוא נראה הרבה יותר טוב ממנה. ומה זה השטויות האלה? לשפוט בן אדם בחצי דקה לפי המראה... עד עכשיו שאני חושבת על זה אני מתעצבנת.
שירה

nutmeg

New member
אפשר לדעת

למה את מתעצבנת שהיא שטחית? אז היא שטחית. נקודה. מה לעשות? את לא? יופי לך! בינינו, אני חושבת שהתרגזת על משהו אחר לגמרי. שבי קצת בשקט עם עצמך ושאלי את עצמך כמה שאלות לא שטחיות!!

אני הייתי עצבנית כי

אלף, התאכזבתי ממנה מאוד, זה לא מראה הרבה על האופי שלה. בית, הכעיס אותי לשמוע שיש אנשים כל כך מגעילים בעולם, ושהם עוד נמצאים בסביבתי וקרויים ´חברים שלי´. וגימל, עצבן אותי שהיא העליבה מישהו שחשוב לי בצורה כל כך גורפת, בלי להכיר אותו בכלל.

nutmeg

New member
את יודעת

שכעס בדרך כלל מצביע על משהו שאת צריכה לברר בינך לבינך בלי קשר למי שהווה טריגר לכעס. כי בואי נודה - גם אם מישהי אחרת היתה מתנהגת כך היית כועסת, כך שלא מדובר בבחורה הספציפית ש"הכעיסה" אלא בכל מיני עניינים שיש לך סביב היחס שלך לחברים מסויימים, את נפגעת כשלא "רואים" בהם את מה שאת רואה... דברים כאלה. או שסתם שטחיות מנגנת לך על עצב רגיש - כל שטחיות, לא רק זו

למעלה