בוקר טוב

shosh6

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בנות השעה כבר כמעט 11:30 ואין שום הודעות חדשות. בגללכן התמכרתי לפורום, אני קמה בבוקר ודבר ראשון בודקת מה קורה במועדון החדש שלי ואני מגלה לתדהמתי ששום דבר לא קרה מאז אתמול. אני מאחלת לנו יום נפלא ומלא חיוכים.

מירבי*

New member
בוקר נהדר שוש../images/Emo24.gif

שבת זה יום כזה מיוחד..חלקינו מטיילים, מארחים..מתארחים..ישנים יותר.. אני מארחת השבת חברים טובים... בערב נלך להופעה של גידי וחברים.. מה התכניות שלך לשבת? אני מתגעגעת לימים האלה שיכולתי להישאר במיטה עד הצהריים עם ספר טוב.. אבל אז בימים ההם רציתי נורא להיות במצב שבו אני נמצאת היום.. נשיקות וים טוב יקירה

אז הנה אני מספרת לכן...

אני אחרי צעידה של שעתיים ... מחוף פרישמן בתל אביב ועד הספורטק ובחזרה....... הים מדהים ביופיו !!! האויר ממכר , והצלוליטיס יעזוב אותי בקצב הזה...(אחת המטרות ) מה שנשאר זה לאכול מרק חם בצהריים ולהתפנק במיטה עם הפוך.... שיהיה לכולן אחלה יום ואחלה שבוע!!!!!! סיגל

מירבי*

New member
סיגלוש...../images/Emo24.gif

ככה את צועדת כל שבת?. זה נהדר..פעם צעדתי המון, היום כבר אין לי זמן לזה..אולי בפעם הבאה אצטרף אליך???. נשיקות

צהרים טובים...

אז אני כבר אחרי הארוחה סופרת את הדקות עד (האיכס אתן יודעות).. אבל מודה היה טעים מאוד.. מרגישה את הכבדות של החמין של שבת, ברקע אופרה הונגרית מתנגנת לה בעלי מחובבי האופרות (לצערי לא אוהבת).. את הילדים שמנו באמבטיה מלאה עם ריחות של בת אורן(הסבון אמבטיה הנוזלי הירוק הזה אתן בטוח מכירות)ומלח אמבט..מצחצחים אותם אחרי ארוחת צהרים.. את הכיליים כבר שטף ההונגרי החמוד שלי..ואני יושבת וקצת קוראת על המחשב מה חדש אצלכן בננות.. מחכה שיסיימו את האמבטיה להלביש אותן..ויאללה למנוחת הצהרים של שבת.. איך אוהבת את השבת מן חמימות של משפחה אחווה ואהבה.. שבת שלום בנות יקרות שלי

miss lula

New member
מאמר בהארץ

קישור למאמר בהארץ על פונדקאות- ראיון עם האישה הרווקה. אם לא צירפתי את הקישור נכון אז זה במוסף הארץ של יום שישי. שבת שלום, אלי

מירבי*

New member
תודה אלי, זה בהחלט הקישור הנכון

קראתי את זה אתמול.. אין ספק שיש מקום לקצת יותר קידמה במדינה שלנו... יחד עם זאת צריך להגיד תודה על כך שהחוק כאן מאפשר לנו לעשות פונדקאות, יש הרבה יותר מדינות שבהן זה אסור.

miri71

New member
אני חושבת על האישה הזאת ולא מבינה

מה היא עוד עושה בארץ? אני במקומה הייתי טסה דחוף לחו"ל (במיחוד כשהיא בסוף שנות ה-40 שלה) ולא מקריבה את עצמי לשינוי הסדר החברתי. אני לא מזלזלת בשינוי, אבל...במצב הזה? לא חבל?

מירבי*

New member
מירי, גם במקרה הזה כמו בהרבה

מקרים אחרים הכסף מהווה בעיה גדולה, יותר נכון החוסר כסף... לפי מה שקראתי אין לה כסף לפונדקאות בחו"ל, מדובר על משהו כמו 80000$ בלי הוצאות שהיה ולינה, יקר לכל הדעות. שבוע טוב ורק בשורות טובות

אינסה

New member
בקשר לאשה שלא אישרו לה פונדקאות

למה היא מסתבכת? היא יכולה לאמץ באימוץ חו"ל, וזה יעלה לה 20000 דולר גג. במקום להלחם בטחנות רוח, ולשינוי העולם, שממילא לא ישתנה לטובתך ברגע נתון - קום ועשה מעשה, את מה שאפשרי לך כרגע. הרבה רווקות אימצו. גם היא יכולה.

מירבי*

New member
אינסה, היא מתעקשת על ביציות שלה.

נכון שהיא בינתיים מבזבזת זמן..היה נכון לו אימצה ילד אחד ובמקביל היתה ממשיכה להילחם בנסיון לשנות את חוק ההסכמים לנשיאת עוברים.

נמשושה

New member
יש לה אפשרות

לערוך את ההפריה+הלידה לפונדקאית בקפריסין/תורכיה עם רופא ישראלי. לי אישית הציע את זה רופא מוכר. זה אולי נשמע קצת פישי, אבל אם כלו עבורה כל הקיצים והיא לא מוכנה לאמץ, אולי זה פתרון.

מירבי*

New member
היי נמשושה, במקרה שלה

הביציות כבר מופרות, היא יכולה להטיס אותן ולעשות שם החזרה לפונדקאית. זה כמובן אסור עפ"י חוק, איך ירשמו את הילד אח"כ? כשקראתי את הכתבה בעניינה, הרגשתי שזה לא יכוללהיות שאין מה לעשות חייבים למצוא מוצא, היא צריכה להתפשר על משהו ולא ללכת כנגד החוק שהוא אחד החוקים הקשים שחוקקו אי פעם. ומה שלומך חוץ מזה? שבוע נהדר שיהיה לכולנו

אינסה

New member
נכון מירב

מי שלא יודע להתפשר בסוף מפסיד את כל הרכבות. ואם גם הביציות שלה הן כגילה (48-9?) אז יש סיכון גבוה לדאון סינדרום וצרות כרומוזומליות אחרות.

נמשושה

New member
הי מירבי

כן...זה בדיוק מה שהתכוונתי. להטיס עוברים ולבצע החזרה בחוץ. אני במקומה הייתי עושה הכל כדי לבדוק אופציות, ולא להתעסק במלחמה בחוק. ישנן הרבה עוולות שנגרמות בחוק הזה (ובחוקים בארץ בכלל) עקב הדת. יקח לה שנים להילחם בטחנות הצדק, ובגילה חבל על כל דקה. (בענין רישום הילד כנראה שישר מנפיקים לו תעודת לידה על שם האם הביולוגית. ברור שזה לא חוקי ומן הסתם בשוחד.) מה חוץ?.....הכל טוב. סופשבוע בטלני ביותר עבר על כוחותינו. טחנתי 82,467קלוריות ואני מרגישה כמו המפטי דמפטי. שבוע נהדר גם לך ולכולן...

מירבוש!!!

אני משתדלת לצעוד שלוש פעמים בשבוע אבל לא תמיד זה יוצא... לפעמים אני חוזרת המעבודה ברגל שזה הליכה של 40 דקות.. ואם אם אני מצליחה אני צועדת כמו היום .. בשבת פנויה אני צועדת עד הספורטק ואת מוזמנת לשבת הבאה לניקוי ראש... ונפטפט בדרך...... חיבוקים ונשיקות בייייייי סיגל

סיגלושששששש

תאכלי לי בלב נשמה תאכלי לי חופשייייי אני אתעגל ואגדל ואת תרזי לך יה תולעתתתתת
אוחחח אחרי ההריון גם אני למשטר הליכה בחזרה(למרות שעכשיו אני בירידה) מקנאה בך בחיי, אין כמו הליכה בריאה לשיחרור המחשבות וניקויי הנפש.. מתגעגעת יה תולעת צלצלי לפעמים

לכל החברות שלי אני קוראת תולעת..

ואפילו לאחותי, זה שם חיבה (תולעת משי לקוח מאיזה סרט, מגיל קטן אני משתמשת בשם תולעת..לא במטרה לפגוע חס ושלום כך שאין מה להפגע מזה) אפילו לבעלי אני קוראת לפעמים תולעת, ושוב תולעת משי, אינסה מבטיחה לא לקרוא לך תולעת שלא תעלבי לי חס וחלילה

למעלה