בוקר טוב לכולם!!!! מה קורה אנשים....? שהיה סוף שבוע טוב...
M mprb New member 27/12/02 #2 בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף זה לישון עד מאוחר............. ואיזה חולם היה לי חלמתי שאנדריאה באה לארץ (בלי האחים שלה) ואני הולכת אליה למלון ואנחנו כותבות יחד בפורום.... זה היה חלום ממש נחמד! והקטע הוא שהוא לא היה בעברית אלא באנגלית! זה היה כיף!
בוקר טוב ../images/Emo42.gif איזה כיף זה לישון עד מאוחר............. ואיזה חולם היה לי חלמתי שאנדריאה באה לארץ (בלי האחים שלה) ואני הולכת אליה למלון ואנחנו כותבות יחד בפורום.... זה היה חלום ממש נחמד! והקטע הוא שהוא לא היה בעברית אלא באנגלית! זה היה כיף!
A AndreaCorr © New member 27/12/02 #3 צהריים טובים... ../images/Emo42.gif ../images/Emo168.gif מה שלומכם סוף שבוע נעים שבת שלום
ק קרין ואן דר ביק New member 27/12/02 #4 ../images/Emo15.gifסוף שבוע נעים !!! תשמעו הרבה אגב, היום אפיתי עוגה ושמתי את הדיסק של האנפלאגד... ממני ומרובי... ביי...
../images/Emo15.gifסוף שבוע נעים !!! תשמעו הרבה אגב, היום אפיתי עוגה ושמתי את הדיסק של האנפלאגד... ממני ומרובי... ביי...
A AndreaCorr © New member 27/12/02 #5 תמונה יפה שלו... ../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif מתאים לו השיער ככה