בוקר טוב

מיטללל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ההודעה של אפי דיברה על
אחד ויומי אז הנה הוא. באמת ניסיתי לשרשר. אין לאין. רק לרציתי להראות לכם איך התעוררתי היום לפנות בוקר <8.45>. אני הולכת עכשיו עם חברות לעשות קניות ובכך לבזבז את (רוב) הכסף האחרון שאיכשהו נשאר ונחסך. :( אפי דעי לך שגרמת לי ללילה שני סיוטים! (אין צורך שתרחיבי במה מדובר..) יום מקסים שיהיה לכם, מלא בעיות מעניינות!
איזה חום בחוץ!

mprb

New member
בוקר טוב.. *אתם חייבים לשמוע מה

עבר אלי אתמול* אז ככה: הגעתי הבייתה ב16:00 שמחה שיש לי ערב חופשי ואני אוכל לנוח ולסדר ת´חדר... ב17:30 גיסתי מתקשרת אלי בלחץ שאני חייבת לבוא לעשות בייביסיטר על האחיין שלי כי היא צריכה ללכת ללויה. שאני אגיד לא?! אז התלבשתי והתחלתי לזחול לכיון נתניה (אני גרה בר"ג) תוך שעה כבר הייתי אצלה. האחיין המתוק שלי היה מקסים חייך, צחק ושיחק אבל... ברגע שאמא שלו הלכה הוא התחיל ל צ ר ו ח!!! (אני חייבת לציין שהוא בן 9 ח´ והוא לא הולך למטפלת אלא הוא עם אמא שלו כל היום!!! הוא טיפה מכור אליה) לבסוף הצלחתי להרגיע אותו ע"י כך ששמתי לו MTV והתחלתי להסביר לו מה רואים בקליפ בקול מאוד רגוע. תוך שניות הוא נרדם. ואני חשבתי לעצמי "איזה כיף. יהיה לי ערב שקט..." לא עברה חצי שעה ואני שומעת צרחות של בכי רצתי אליו ומצאתי אותו יושב במיטה בוככככה כבר בקושי יכול לנשום. (ושניה לפני כן בדקתי אותו וראיתי אותו ישן בשלווה!) התקשרתי מהר לגיסתי שתבוא כי הוא בקושי נשם ובאמת כעבוד 3 ד´ היא כבר הייתה בבית ואיך שהוא ראה אותה , הפסיק לבכות!!! (ותוך 5 דקות כבר ישן) זה היה ממש סיוט! אבל בזה לא נגמר... גיסתי לקחה אותי לרכבת של 22:30 וכל הזמן התווכחה איתי שאני לא אלך בדרך קיצור אלא בדרך הארוכה והמוארת (הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע לדרך המוארת) אבל אמרתי לה שלא יקרה כלום כי יש שומרים בתחנה ולא יהיו מסוממים או שיכורים ליד... וכמובן- אני מתחילה ללכת בשביל ופתאום בא לקראתי אחד ממש אבל ממש מסומם... אני התחלתי לרוץץץץץ והוא אחרי.למזלי הוא נפל מהר מאוד כי אחרת לא הייתי פה לספר לכם.... וזהו! זה מה שעבר עלי אתמול...... היה ממש מפחיד!!!

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר לכולם!

קודם כל, mprb, הר0שה לי- חחח.....אגב, לדעתי אתה חייב להגיד לגיסתך שצריך להרגיל את הילד לאחרים.... ולבוקר שלי, קמתי מוקדם (כלומר, עכשיו!) כי אני נוסעת לת"א למפגש פורום...ואז לקנות בגדים (בלעעעחס!) שם....אז צריך להיות יום לא רע... ויש שמש וזה מעצבן כי למיטב ידיעתי עכשיו חורף!...ולא
ואין |גשם|!

גם לי היה ערב מעניין עד מאוד אתמול

כמו שאמרתי, צפיתי בסרט "פחד ותיעוב בלאס וגאס" (ואיפה לילו שתספר לכם איזה סרט מגניב זה, הא?). כתוצאה מכך הלכתי לישון מאוחר (בכל זאת, חצי שעה נסיעה הביתה) וקמתי באיחור היום ולא הספקתי לאחל לכם בוקר מחריד. בכל מקרה, כבר סיימתי לעבוד וכנראה שעוד מעט אלך לישון לאיזה 2-3-7 שעות. המשך יום סביר + לכולם.

ofelya11

New member
בקשר לסרט

הסרט הזה הוא הזוי מידי אבל אחלה משחק לג´וני דפ ובניסיו דל טורו והקטע הכי טוב זה שהוא שוכב באמבטיה ומבקש שהוא יזרוק את הטיפ לאמבטיה ברגע שהיא מגיעה לעליה ב וייט ראביט קיצור סרט ענק!!!!

taz512

New member
אני שבוז

כי היום, כן היום אני וליאת חודשיים. ואני אוהב אותה וחולה עליה, אבל אי לא פה. היא בצבא המחורבן, ואני פה לבד, בלעדיה. וזה עצוב לי. כי אנחנו חודשיים ביחד, אז יבואו אנשים ויגידו זה כלום. ויבואו אנשים ויגידו לא צריך לחגוג כל יומיים. אבל בשבילי חודשיים זה הרבה זמן,\ ואני אוהב את ליאת, ובפעם הראשונה בחיים שלי יש לי מחשבות לעתיד הקרוב, יענו יותר משבוע. אני כבר חושב בחודשים, מי עושה מה מתי וכדומה, כי אני יודע שאנחנו ביחד ושאנחנו נישאר ביחד. ואני מתגעגע עליה, הייתי כל כך רוצה שהיא תהיה כאן. טאז, השד השבוז

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

אתה כל הזמן צריך לחשוב על העובדה שבקרוב ליאת תסיים את הקורס שלה ואז הכל יהיה יותר קל, ותוכלו להיות אחד עם השניה הרבה יותר. חודשיים זה בהחלט לא "כלום". יותר מזה, אני לא רואה שום דבר רע בלחגוג כל יומיים. אני בטוחה שגם ליאתי הייתה רוצה להיות איתך כעת. ו<בעזרת השם> היא תצא גם בסוף השבוע ואז תוכלו לחגוג חגיגה כפולה ומכופלת. תתעודד

בטוחתני שתשמח לשמוע, שחברתי מ´

מאוהבת עד אין סוף בחברה (מפיק בה´) ג´, אולם הנ"ל התגייס לא מכבר לצנחנים וחוזר הביתה פעם בשלושה שבועות. מרגיש יותר טוב?
שירה

למעלה